Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

AIRPORT STYLE

21.03.2017 1 kommentti

 

Viimeisen kuukauden aikana on tullut lennettyä sen verran tiheään, että sain ajatuksen tehdä blogiin kollaasin minun suosikki lentokenttätyylistä. Kuten kollaasista voi nähdä suosin matkustaessa ennen kaikkea mukavuutta ja helppoutta. Varsinkin lasten kanssa matkustaessa vaatteiden ja asusteiden käytännöllisyys nousee tärkeimmäksi prioriteetiksi.

1. *Only Faux Leather Jacket

Nahkatakki on yleisin valintani lentomatkustamiseen. En tiedä edes miksi, mutta mielestäni nahkatakki on sopivan kevyt, kulkee helposti mukana ja sopii lähes joka säähän. Nahkatakin alle voi pukea vain t-paidan tai vaihtoehtoisesti paksummankin neuleen riippuen vuodenajasta ja siitä minne on matkustamassa.

2. *Topshop Hoodie

Varsinkin pitikillä lennoilla mukavat vaatteet ovat must! Hupparin (mieluiten hieman suurikokoisen) alle on ihana käpertyä lentomatkan ajaksi. Nimenomaan hupullinen paita on kätevä, silloin kun lentokoneessa haluaa hakea hieman omaa rauhaa. Vetäisee vain hupun päähän, korvatulpat korviin ja maskin silmille!

3. *Champion Electronics Headset

Oman rauhan kruunaa oma musiikki. Bluetooth-kuulokkeet kulkevat aina mukanani lennoilla, sillä ne ovat uskomattoman kätevät kun voi vapaasti liikkua ilman johtoja. Kokoontaitettava malli helpottaa kuulokkeiden kuljettamista ja säilyttämistä.

4. *Waleda Lip Balm

5. *Yves Rocher Face spray

Koska lentokoneessa ilma on erityisen kuivaa ihoni kuivuu merkittävästi lentomatkojen aikana. Siksipä minulla kulkeekin aina lentokassissa mukana ainakin pehmentävä huulivoide sekä kasvoja kosteuttava ja virkistävä kasvosuihke.

6. *Dr. Denim Jeans

Stretsaavat, kapeat farkut ovat monipuolinen ja mukava vaihtoehto lentokoneeseen. Sopivat minkä tahansa ylöosan tai kengän kanssa.

7. *Le Specs Sunglasses

Aurinkolasit minulta löytyy aina kassista. Tietysti siltä varalta, että kohteessa paistaa!

8. *Even & Odd Scarf

Huivi on kätevä asuste ottaa mukaan lentomatkoille. Huivi toimii milloin tyynynä, milloin peittona lapselle tai vaikka imetyksen suojana. Huivi toimii hädän iskiessä myös pyyhkeenä. #beentheredonethat

9. *Nike Sneakers

Ennen saatoin lyhyille lentomatkoille sujauttaa jalkaani korolliset kengät, mutta nykyään valitsen aina mukavimmat kengät – yleensä lenkkarit! Kuinka suloiset ovat muuten nämä Niken vaaleanpunaiset lenkkarit? Niin ihanat! Pakko hankkia tällaiset kevääksi.

10. *Only Cap

Lentokentällä oleskelu ja itse lentomatka (lasten kanssa :D) on usein varsinainen urheilusuoritus, joten hiuksiani en yleensä sen erityisemmin jaksa laittaa. Lippis pelastaa tilanteen.

11. *Furla Bag

Paras ja itselleni toimivin laukku lennoille on ehdottomasti pieni crossbody laukku. Sinne saa sopivasti mahtumaan kaiken tarvittavan. Koska laukku on pieni, sieltä myös helposti löytää etsimänsä. Musta väri on aina toimiva, mutta kuinka syötävän hyvältä näyttävät myös tämä ja tämä väri. I need this bag!

  1. Marianne

    Todella tyylikäs ja chic asu lennolle (unohtamatta mukavuutta)! 🙂
    xx
    http://mariannelle.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä