Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PÄIVITETTY KLASSIKKO

31.01.2017 1 kommentti

 

Tulevan kevään kuumin paitatrendi tulee tässä – kauluspaita! Klassinen kauluspaita löytyykin jo varmasti monen naisen vaatekaapista, mutta tänä keväänä kuitenkin tuo klassikkovaate kokee täydellisen päivityksen. Kevään muotilavoilta pystyimme huomaamaan, että suunnittelijat ovat päivittäneet klassista kauluspaitaa muuttamalla malleja ja leikkauksia radikaalisti. Tänä keväänä kauluspaidoista löytyy muun muassa alenevia kaula-aukkoja, olkapäät paljastavia malleja, isoja pussimaisia hihoja sekä malleja, joihin on lisätty ylenpalttisesti röyhelöä. Muodikkaimmat värit ovat kevään raikkaat valkoinen, vaaleansininen, valko-siniraidallinen sekä värikkäät raidat.

Omat suosikkini olen koonut alapuolella olevaan kollaasiin! Voisin kotiuttaa noista ihan jokaisen. Love, love, love…

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Zara

2. Jacquemus

3. Theory

4. Tibi

5. Caroline Constas

6. H&M

 

  1. Ebba

    Tämä röyhelöjuttu iskee kyllä itseenikin täysillä! Hei kysyisin kun käyt varmaan jonkun verran kampaajalla ja meikissä, että olisiko sinulla suositella hyvää meikkaajaa helsingistä? Olen menossa ensi kesänä naimisiin ja kaipaisin kipeästi vinkkiä. Sun tyyli iskee muhun, joten uskoisin meikkimaunkin istuvan yhteen 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä