Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Marks & Spencerin kanssa

Tykkään pukeutua tyylikkäästi ja naisellisesti.  Omia suosikki vaatteitani ovat ehdottomasti mekot ja hameet, joita käytän eri tilaisuuksissa aina vuoden ympäri. Tänä syksynä olen erityisen ihastunut polven alapuolelle ulottuviin midi-mittaisiin mekkoihin, neulemekkoihin sekä sametti- ja villahameisiin.

Syksyllä mekkojen ja hameiden pariksi tarvitaan kuitenkin sukkahousut. Vaikka olemmekin saaneet nauttia niin ihanan lämpimästä alkusyksystä, ei ulos tarkene enää lähteä paljain säärin. Tulevasta talvesta nyt puhumattakaan. Pääsinkin siis juuri täydelliseen aikaan yhteistyössä Marks & Spencerin kanssa tutustumaan heidän sukkahousutarjontaansa. Testiin lähti kolmet erilaiset mustat sukkahousut. Mitä yleisesti tulee sukkahousuihin, minulla nousee kaksi tärkeää kriteeriä ylitse muiden: mukavuus ja hyvä laatu.

1. Autograph – Ladder Resist, Ultra Moisturising Matt Tights (10 Denier), 7,95€

Marks & Spencer Coat

Marks & Spencer Turtleneck Sweater

Marks & Spencer Skirt

Klassisen kynähameen parina toimii mielestäni parhaiten aivan ohuet mustat sukkahousut. Ohuet sukkahousut ovat tyylikkäät ja siistit, mutta saa kantajansa sääret upeasti esille. Ohuet sukkahousut ovatkin täydellinen valinta pidempihelmaisen mekon tai kynähameen pariksi esimerkiksi toimistolle. Yleensä ohuiden sukkahousujen ongelma on kuitenkin se, että niihin tulee valitettavan helposti reikiä. Pieni reikä sukkahousuissa laajentuu nopeasti silmäpaoksi ja sukkahousut päätyvät roskakoriin jopa vain yhden käyttökerran jälkeen. Autograph Ladder Resist sukkahousut lupaavat kuitenkin toista. Näissä sukkahousuissa on käytetty erilaista neulosta, joka ei anna pienen reijän laajentua silmäpaoksi. Kekseliästä! Itselläni nämä sukkahousut ovat olleet päällä nyt muutamia kertoja ja edelleen käytössä ilman ainuttakaan reikää. Jes! Näissä sukkahousuissa on myöskin erityistä se, että ne tekevät sääristäsi kauniin kosteutetut. Kosteuttavien sukkahousujen materiaalissa on miljoonia pieniä mikrokuplia. Liikkeessä materiaalin pienet kuplat purkautuvat ja ihonmyötäinen materiaali saa niiden sisällön imeytymään ihoon.  Kuplat sisältävät ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa, ihon terveyden kannalta tärkeää E-vitamiinia sekä ihoa elvyttävää lipstikkauutetta.

2. Autograph – Velvet Touch Luxe, Opaque Tights (40 Denier), 12,95€

Marks & Spencer Turtleneck Sweater

Marks & Spencer Vest

Marks & Spencer Skirt

Arkena ja lyhyiden helmojen, kuten minihameiden, kanssa haluan aina käyttää paksumpia sukkahousuja. Kunnon peittävyys jaloissa takaa tyylikkään ja huolitellun lopputuloksen oli sitten hameen helma kuinka lyhyt tahansa. Varsinkin paksuissa sukkahousuissa mukavuus on tärkeää. Kuten Velvet– nimikin sen jo kertoo, ovat nämä sukkahousut satiinisen pehmeät iholla. Uskomattoman mukavat ja niin ihanan pehmeät.

3. Autograph – Ladder Resist, Matt Knee High (10 Denier Freshet) 7,95€

Marks & Spencer Dress

Näyttää kuin olisi sukkahousut, mutta fiilis on vielä astetta vapaampi. Polvisukat ovat kätevä valinta esimerkiksi housujen tai pidempien mekkojen kanssa. Ainakin itse tykkään käyttää polvisukkia silloin kun siihen on mahdollisuus. Näissä Autograph polvisukissa on käytetty Freshfeet -materiaalia, jossa on miljoonia hopeahiukkasia. Nämä ionit ehkäisevät hajua aiheuttavien mikrobien kasvua. Jalat pysyvät siis raikkaina ja hajutomina koko päivän.

Sukkahousuissa panostan aina laatuun mikä yleensä tarkoittaa korkeampia hintoja. Olin kuitenkin todella positiivisesti yllättynyt, kun kuulin Marks & Spencerin sukkahousujen hinnat. Kun hinnat liikkuvat siellä noin kymmenessä eurossa, täytyy sanoa, että näillä sukkahousuilla on ihan loistava hintalaatusuhde. Luulenpa, että nämä kolme sukkahousuparia riittävät minulle pitkälle talveen asti.

Photos: Niki Strbian

 

Syyskuu lähenee loppuaan ja halusin jakaa teille muutamia kuluneen kuukauden suosikkejani. Ihanaa viikkoa kaikille!

1. Suosikki ruoka

Smoothie Bowlit – Rakastan smoothie bowleja. Paras aamiainen ever. Kuten minua snäpchatissa ja ig-storyssa seuraavat tietävätkin teen sekä itse, että tilaan ahkerasti kahviloissa erilaisia smoothie bowleja. Ne ovat samalla ihanan freesejä, mutta myös täyttäviä ja ravitsevia. Nam nam nam!

2. Suosikki kosmetiikkatuote

Estelle & Thild Biodefence sarja – Uusi suosikkini kosmetiikatuotteiden saralla on Estelle & Thildin biodefence tuotesarja. Tuotteet sisältävät paljon antioxidantteja ja aktiivisia ainesosia, jotka estävät varhaisia vanhentumisen merkkejä. Tuotetta suositellaan nimenomaan nuorille aikuisille niin sanotusti ensimmäiseksi anti-aging tuotteeksi. Omaksi suosikiksi tuotteet ovat nousseet myös niiden ihanan pehmeän koostumuksen ja miellyttävän tuoksun vuoksi. Pehmeä ja hyvä tunne iholla käytön jälkeen.

3. Suosikki vaatetrendi

Bell Sleeve – Tänä syksynä fokus on hihoissa. Hihat voivat olla a-linjaisesti levenevät tai vaikka pussimaiset kunhan niissä on volyymia! Tykkään tästä trendistä sen vuoksi, että tavalliseen paitaan tai neuleeseen tulee heti “sitä jotain” kun siinä on levenevät hihat. Helppo ja tyylikäs.

4. Suosikki kosmetiikkatrendi

Lumene Matt Effect – Tänä syksynä mattapintaiset kynsilakat ovat pop! Olen tuunannut omia “tavallisia” kynsilakkojani laittamalla päälle kerroksen Lumenen Matt Effect päällyslakkaa. Tällä saa ihanan trendikkään, samettisen mattaisen lopputuloksen. Ranskalainen manikyyrikin on trendikäs tänä syksynä, kunhan vain muistaa lakata kynnen päädyn mattapintaiseksi 😉

5. Suosikki hetki

Rauhalliset aamut –  Kun pikkuisellemme ei vielä ole unirytmiä muodostunut tarkoittaa se, että meillä nukutaan vähän niin ja näin. Rehellisesti sanottuna tällä hetkellä täällä valvotaan öisin enemmän kuin nukutaan. Aamulla energiataso ei ole huipuissaan, mutta saanpahan ainakin nauttia rennoista, pitkistä aamuista. Kiire kun harvoin on minnekään. Yleensä pikkuisemme on valvotusta yöstä niin väsynyt aamuisin, että aamupäivä menee hänellä nukkuessa ja minä saan silloin rauhallisen hetken itselleni – nautin aamukahvia ja lepäilen sohvalla. Parasta.

 

Zara Dress

Lindex Tights

Hair Clips from USA

Zara Boots

Sunnuntai on ehdottomasti viikon lempipäiväni. Sunnuntaisin saamme nauttia pitkistä aamuista ja vain nauttia rennosta päivästä kun ei ole (yleensä) kiire minnekään. Me jokainen kun tarvitsemme ainakin sen yhden päivän viikossa kun meillä on lupa olla tekemättä mitään.

Sunnuntaisin meillä on myös tapana käydä vanhempieni luona syömässä. On ihanaa kun saa nähdä perhettä, vaihtaa viikon kuulumisia ja rauhassa nauttia yhteisestä olosta. Kuitenkin kun me kaikki olemme töidemme ja perhe-elämän kanssa niin kiireisiä arkena, on mahtavaa, että voimme sunnuntaisin kokoontua yhteen ja nauttia toistemme seurasta.

Ajattelin jakaa teille näin sunnuntai-illan piristeeksi oman asuni sijaan tyttäreni päivän asun. Tällä outfitilla hän lähti tänään sunnuntaipäivälliselle. Yritin napata kuvan kun hänellä oli päällään vielä asuun täydellisesti sopivat harmaa takki, mutta neiti oli taas jälleen kerran liian nopea ja viskasi takin pois ennen kuin sain kaivettua kamerani laukustani. Noh, sainpas kuin sainkin pikku-neidin istutettua penkiin pariksi sekunniksi, että sain räpsästyä muutaman kuvan hänen suloisesta asustaan. Vielä on minulla hiukan treenattavaa kameranäppäryydessä ja varsinkin nopeudessa… 😉

Ihanaa ja rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille! xxx

 

 

Monet lukijani ovat kovasti toivoneet, että kertoisin teille miten pieni poikamme syntyi tähän maailmaan. Ajattelin siis raottaa hieman omaa synnytyskertomustani.

Kuten olenkin teille jo aikaisemmin kertonut oli toinen synnytykseni aivan erilainen kuin ensimmäinen. Ensimmäinen synnytykseni meni kuin oppikirjasta ja tyttäremme syntyi helposti ja nopeasti. Ihmeellistä, mutta minulla oli koko toisen raskauteni ajan sellainen tunne, että tämä toinen kerta ei voi mennä täysin samalla tavalla. Eikä se mennytkään. Poikamme synnytys jouduttiin käynnistämään.

Vajaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaani alkoi minusta tuntua, että minulta tihkuu lapsivettä. Menimme tarkistuttamaan asian sairaalaan ja siellä kätilöt vahvistivat tuntemukseni todeksi. Minulla oli jostain syystä tullut pieni reikä kalvoihin, joka sai aikaan lapsiveden tihkumisen. Sikiö kelluu koko kehityksenä ajan sikiökalvojen ympäröimässä lapsivedessä, joka suojaa lasta iskuilta ja esimeriksi erilaisilta bakteereilta. Kalvoihin tullut reikä altistaisi lapsen siis erilaisille tulehduksille ja tästä syystä synnytykseni piti käynnistää.

Siispä ajatuksissa ollut pikavisiitti synnytyssairaalaan johtikin loppujen lopuksi poikamme syntymään. Olin valtavassa shokissa kun sain kuulla, että joutuisin jäämään sairaalaan ja että synnytykseni käynnistettäisiin jo samana iltana. Jo pelkästään se, että kaikki tuli niin yllättäen sai itseni pieneen paniikkiin. En ollut koskaan ajatellut käynnistetyn synnytyksen mahdollisuudesta. En ollut lukenut mitään aiheesta, joten olin käytännössä aivan tietämätön koko asiasta. Olin ainoastaan kuullut muutamia hurjia tarinoita käynnistetyistä synnytyksistä ja niistä päällimmäisenä mieleen oli jäänyt niiden rajuus. Kovemmat kivut, kovemmat supistukset, rajumpi kokemus kokonaisuudessaan. Kuitenkaan kun synnytystä ei voi loppuun asti suunnitella tai ennustaa, ainoa vaihtoehtoni oli vain kerätä kaikki rohkeuteni ja voimani ja just go with the flow. Onneksi minun ei tarvinnut kokea tätä kaikkea yksin vaan mieheni oli kanssani sairaalassa koko ajan <3

Todellisuudessa käynnistetty synnytys oli (ainakin minulle) paljon rajumpi ja kivuliaampi kokemus kuin luonnollisesti käynnistynyt synnytys, jonka koin esikoisemme kanssa. Supistukset sattuivat järjettömän paljon ja niitä tuli minuutin väliajoin. Juuri kun edellinen supistus oli ohi, välissä oli vain 30 sekuntia ja taas mentiin. Todella kivuliasta ja todella uuvuttavaa. Esikoisen synnytyksessä epiduraalin saanti oli suuri pelastukseni, se fiilis kun sai hetken hengähtää ja kerätä voimia. Nyt kuitenkin toisella kerralla epiduraalikaan ei auttanut kipuihini. Muistan kuinka odotin sitä hetkeä, että epiduraali alkaisi vaikuttamaan, mutta sitä ei koskaan tullut. Olin kuitenkin onnekas siinä mielessä, että kroppani ylipäätään reagoi käynnistykseen välittömästi. Olen nimittäin kuullut jälkeenpäin, että monilla naisilla käynnistysyrityksistä huolimatta lapsi ei ole lähtenyt syntymään ja koko prosessi on voinut kestää useitakin päiviä.

Sairaala sattui olemaan ihan täynnä juuri sinä päivänä kun menimme sinne, joten jouduin olemaan päivystyksessä lähes tuon koko sairaalassa olon ajan. Vasta reilu tunti ennen poikamme syntymää pääsin synnytysosastolle ja sen jälkeen varsinaiseen synnytyssaliin. Synnytyssaliin päästyämme poikamme syntyikin sitten alle tunnissa. Hän oli 3,3kg ja 50cm puhdasta kultaa <3

Toinen synnytykseni oli siis erilainen kokemus kuin ensimmäinen. En halua kuitenkaan vertailla näitä kokemuksia keskenään tai sanoa kumpi olisi parempi. Enkä voisikaan, sillä ne olivat niin erilaisia. Molemmat olivat omalla tavallaan juuri täydellisiä ja ennen kaikkea niin uskomattoman tärkeitä hetkiä elämässäni. Kliseistä mutta totta: kaikki se järkyttävä kipu ja tuska on kuitenkin niin pientä verrattuna siihen maailman parhaimpaan palkintoon minkä synnytyksestä saa <3

Photos: Niki Strbian

 

 

Photos: Niki Strbian

H&M Knit

Zara Suede Skirt

Gucci Bag

Jimmy Choo Boots

Tuo ihana viininpunainen. Niin täydellinen syysväri. Vaikken koskaan olekaan ollut kovin rohkea värienkäyttäjä, viininpunainen ihastuttaa minut aina kerta toisensa jälkeen näin syksyisin. Tämän kauniin neuleen lisäksi olen kotiuttanut tänä syksynä jo viinipunaiset housut ja yhden huivinkin – kosmetiikasta puhumattakaan! Aina joko kynnet, huulet tai molemmat maalattuna kauniiseen viininpunaiseen sävyyn. Tykkään arkimeikissä pitää muun meikin suhteellisen neutraalina, mutta välillä on kiva tuoda hieman syksyn marjavärejä huuliin. Näin saa helposti ja nopeasti meikkiin “sitä jotain”.

On ollut aivan mahtaa kun olemme saaneet nauttia niin aurinkoisesta ja lämpimästä syyskuusta. Tuntuu, että pukeutumisenkin suhteen on voinut leikitellä entistä enemmän kun ei ole tarvinnut pukeutua vielä pelkkiin paksuihin syystakkeihin ja kumisaappaisiin. Olen esimerkiksi käyttänyt paljon kuvissa olevia mokkaisia ylipolvensaappaitani, jotka sopivat täydellisesti erilaisten syysasujen kanssa.

 

 

 

 

Milloin viimeksi puhdistit meikkisiveltimesi? Itselläni viime kerrasta on jo niin pitkä aika, että ihan hävettää… Osallistuin viikolla tilaisuuteen, jossa esiteltiin syksyn uusia kosmetiikkatuotteita. Tilaisuuden jälkeen saimme mukaamme lahjakassin, joka sisälsi kosmetiikkatuotteiden lisäksi muun muassa kuvissa näkyvän vaaleanpunaisen meikkisiveltimien puhdistuskintaan. Siinä oli taas jälleen kerran hyvä muistutus itselleni meikkisiveltimien puhdistuksesta. Siispä päätin ryhtyä tuumasta toimeen.

Kuinka usein meikkisiveltimia tulisi oikeasti pestä? Itse olen hieman laiska siveltimien pesijä, mutta yritän kuitenkin ryhdistäytyä tämän asian suhteen 1-2 kuukauden välein. Yleensä nestemäisille tuotteille, kuten esimerkiksi meikkivoiteelle, tarkoitetut siveltimet tulisi pestä kuitenkin paljon useammin. Meikkivoidesiveltimet ja -sienet tulisi puhdistaa lähes jokaisen käyttökerran jälkeen. Ne kun nappaavat mukaansa iholta niin kosteusvoidejämät, rasvat kuin kaikki bakteeritkin. Puhdas meikkivoidesivellin on siis todella tärkeää jo ihan ihon kunnonkin kannalta. Puuterimaisille tuotteille, kuten poskipunalle, tarkoitetut siveltimet tarvitsevat pesua puolestaan harvemmin, mutta niitäkin olisi hyvä puhdistaa noin kerran kuussa.

Ohjeet siveltimien pesuun:

1. Siveltimien pesuun tarvitset kupillisen haaleaa vettä ja jotain puhdistusainetta. Itse käytin Marseille-saippuaa, jota yleisesti suositellaan meikkisiveltimien puhdistukseen. Marseille-saippuaa saa ihan tavallisista ruokakaupoista ja hintaakin sillä on vain muutama euro. Veden ja saippuan lisäksi käytin tällä kertaa siveltimille tarkoitettua puhdistuskinnasta (minun Cailap-merkkinen).

2. Kastele meikkisiveltimet haaleassa vedessä, lisää hieman mietoa saippuaa ja pyörittele sivellintä edestakaisin puhdistuskintaassa. Tätä voi toistaa niin pitkään kunnes pesuveteen ei enää irtoa väriä.

3. Pesukinnas ei ole välttämätön väline silveltimien puhdistuksessa vaan voit toki puhdistaa siveltimet myös vain pyörittelemällä niitä vedessä, saippuassa ja sen jälkeen omaa kämmentäsi vasten. Toista tätä niin pitkään kunnes siveltimistä ei enää irtoa väriä.

4. Huuhtele lopuksi siveltimet huolellisesti haaleassa vedessä. Pesun jälkeen puristele siveltimet kuivaksi esimerkiksi talouspaperilla. Aseta sen jälkeen meikkisiveltimet pyyhkeen päälle kuivumaan. On tärkeää kuivattaa siveltimet lappeellaan, jolloin vesi ei pääse valumaan siveltimien liimaosiin.

Ja näin helppoa se on!

 

 

 

* Postaus toteutettu yhteistyössä Lindexin kanssa

Syksy on jo kovaa vauhtia käynnissä ja kauppojen hyllyt täyttyvät taas mitä ihanimmista syysvaatteista. Tänä syksynä pinnalla ovat muun muassa paksut neuleet, levenevät hihat, midimittaiset mekot ja hameet sekä vajaamittaiset housut. Syksyn väripaletti muodostuu perinteisten ruskeiden ja harmaiden sävyjen lisäksi myös kirkkaimmista väreistä kuten vaaleanpunaisen-, sinisen- ja oranssin eri sävyistä.

Pääsin yhteistyössä Lindexin kanssa valitsemaan heidän Fall Fashion Heroes -mallistostaan omat suosikkiasuni syksyyn. Valitsin asuni töihin, kaupungille ja illanviettoon. Kaikki kuvissa olevat tuotteet ovat tästä uudesta mallistosta, joka lanseerataan Lindexin myymälöissä ja osoitteessa lindex.com torstaina 22.9.2016. Fall Fashion Heroes -malliston myötä Lindex tekee myös mahtavan uudistuksen mallistoihinsa: Tästä syksystä eteenpäin plus-koot tulevat pysyväksi osaksi mallistojen valikoimaa. Lindex tarjoaa jatkossa naisten muotia koosta XS kokoon 3XL. Uudistuksen myötä erillinen plus-koon Generous -mallisto tulee poistumaan ja kaikki asiakkaat voivat löytää omassa koossaan olevaa muotia kaikista naistenmallistoista. Aivan mahtavaa!

1. Asu töihin

Lindex Shirt

Lindex Pants

Tänä syksynä olen erityisen ihastunut kauniisiin marjaväreihin. Viinipunainen on jokseenkin klassikko syysväri, mutta miten vastustamattoman hyvältä näyttääkään pehmeä vaaleanpunainen sen rinnalla? Vaaleanpunainen onkin yksi ehdoton trendiväri tänä syksynä. Kaikki sävyt aina kirkkaista pinkeistä hempeisiin vaaleanpunaisiin ovat nyt kuuminta muotia. Työpukeutumisessa ei siis kannata säästellä värienkäytön suhteen! Toki tästä asukokonaisuudesta löytyy paljon muitakin tämän hetken isoja trendejä, kuten puseron trumpettihihat ja kilpikonnakaulus sekä kapeat, vajaamittaiset housut.

1. Asu kaupungille

Lindex Pullover

Lindex Skirt

Ihanan muhkea neule yhdistettynä hempeään, naiselliseen hameeseen. Voiko tästä enää alkusyksyn asukokonaisuus paremmaksi mennä? Tykkään hurjasti paksun neuleen ja kevyen midihameen kontrastista; yläosan muhkeaa fiilistä tasapainottaa tuulessa liehuva kevyt hame. Pohkeisiin asti ulottuva midi-pituus on syksyn trendikkäin valinta hameissa. Neuleissa puolestaan fokus on hihoissa ja muun muassa isot pussihihat ovat nyt todella in.

3. Asu illalliselle

Photos: Niki Strbian

Lindex Dress

Olen aina vannonut mustan ribbimekon nimeen. Se on ehdottomasti yksi vaatekaappini monipuolisimmista vaatekappaleista ja suosittelen sellaista lämpimästi ihan jokaiselle naiselle! Mustan ribbimekon voit yhdistää nahkatakin ja lenkkareiden kanssa luoden täydellisen arkiasun jokapäiväiseen käyttöön. Kun viskaat lenkkarit sivuun ja vaihdat korkokengät tilalle on sinulla puolestaan täydellinen asu iltamenoja varten. Kuinka helppoa! Tämä Lindexin ribbimekko tuleekin varmasti pelastamaan minut monilta asukriiseiltä vielä tämän syksyn ja tulevan talven aikana. Mustaa mekkoa kun on niin uskomattoman helppo asustaa eri tavoin tilanteesta riippuen. Ja mikä parasta – on hienoa kun sama mekko pääsee käyttöön yhä uudestaan ja uudestaan.

Tulevana keskiviikkona 21.9.2016 järjestetään Ellen ja Lindexin yhteinen lukijailta klo 17-20 Lindexin Aleksanterinkadun liikkeessä Helsingissä. Olen itse paikalla tilaisuudessa ja olisi kerrassaan mahtavaa jos mahdollisimman moni teistäkin pääsisi paikalle! Illan kutsuvieraat saavat 25% alennusta kaikista naistenvaatteista ja asusteista ja saavat mahdollisuuden shoppailla Fall Fashion Heroes -mallistoa päivää ennen sen lanseerausta. Ensimmäiset 200 shoppaajaa saavat mukaansa myös upean lahjakassin. Voit ilmoittautua mukaan tästä.

Nähdään keskiviikkona!

 

 

Photos: Niki Strbian

Zara Turtleneck

H&M Jeans

Ray Ban Sunglasses

Gucci Bag

H&M Shoes

Syksy on varsinaista farkkujen kulta-aikaa joten nyt onkin oivallinen aika päivittää farkkuvalikoimasi syksyä varten. Tänä syksynä monet erilaiset farkkumallit ovat muodissa, mutta yksi tärkeimmistä trendeistä tällä hetkellä on suoralahkeiset farkut. Tässä farkkumallissa trendikkäin vaihtoehto on korkeavyötäröinen malli ja lahkeet saavat olla suorat, mielellään hieman vajaat ja jopa aavistuksen levenevät. Suoralahkeiset farkut voit yhdistää hyvin syksyn suosikkinilkkureittesi kanssa, joilloin kengät pääsevät kauniisti esille.

Suosi nyt näitä malleja:

Suoralahkeisten farkkujen ohella myös 70-lukua henkivät, leveälahkeiset farkut sekä niin sanotut girlfriend-farkut ovat muodissa nyt. Girlfriend-farkkumalli on naisellisempi versio supersusuositusta boyfried-mallista. Girlfriend-farkuissa on boyfriendeihin verrattuna aavistuksen klassisempi malli – korkea ja tiukempi vyötärö sekä suora kapeneva lahje. Tämä malli on mielestäni imartelevampi sekä tuo paremmin esille kantajansa muodot.

Unohda hetkeksi nämä mallit:

Liian löysät farkut eivät ole nyt muodissa. Farkut saavat olla kyllä rennot, mutta mielellään jostain kohdasta tyköistuvat. Unohda siis esimerkiksi boyfriend-malli. Myöskin skinny-malliset farkut saat jättää hetkeksi vaatekaapin perukoille. Kauttaaltaan kapeat skinnyt ovat toki klassikot, mutta tänä syksynä trenditietoinen valitsee jotain muuta kuin täysin kapeaa.

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä