Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

EVERYDAY BLACK DRESS

18.11.2016 8 kommenttia

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sandro Dress

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Chloé Boots

Eipä sen niin väliä onko perjantai vai maanantai, sillä päivämme kuluvat täällä pitkälti saman kaavan mukaan viikonpäivästä riippumatta. Rantaa, uimista, aurinkoa, leikkipuistoja, lounaita, dinnereitä, shoppailua, kahvittelua ja kaikkea muuta rentoa. Tänään on minulla kuitenkin viikonloppu-fiilis, sillä huomenna saapuvat vanhempani tänne. Hallelujah, saamme hieman apukäsien näiden pikkuisten kanssa! Molemmat lapset kun vaativat paljon hoivaa ja huomiota ovat kätemme täynnä heidän kanssaan 24/7. Heti huomenna mamma ja pappa saavat kuitenkin pienen ansaitun breikin, kun pääsemme ihan kahdestaan syömään. Olen niin innoissani, että meidän kummankaan ei tarvitse juosta Lilian perässä tai hyssytellä vauvaa illallisemme aikana vaan saamme molemmat syödä ateriamme rauhassa, lämpiminä ja vielä samaan aikaan. Ai että mitä luksusta! 😀

Huomisesta illallis-fiilistelystä uuteen mekkolöytyyn… Etsin viime kesänä rentoa mustaa mekkoa, joka olisi käynyt hyvin raskausvatsan kanssa mutta sopinut myös raskauden jälkeen. Ihastelin monia Anine Bingin mekkoja, mutta en saanut aikaiseksi lähteä rapakon toiselta puolelta tilaamaan. Rakastan hänen tyyliään sekä ajattomia, casual chic -tyylisiä vaatemallistojaan. Täällä Espanjassa tuli kuitenkin täydellinen ajaton Anine Bing -tyylinen mekko vastaan Sandron liikkeessä. Kokeilin päälle ja ihastuin! Mekossa on ihana materiaali, suloisia röyhelöyksityiskohtia rinnassa ja hihoissa sekä kankaassa kaunis mutta yksinkertainen kiiltävä printtikuvio. Täydellinen perusmustamekko, mutta pieneillä, kauniilla yksityiskohdilla höystettynä. Tällainen pitkähihainen mekko sopiikin loistavasti juuri nyt näihin +20 keleihin ( ja toki myös Suomen “lämpimään” kesään), joten varmasti mekolle tulee paljon käyttöä.

 

Kommentit

Kommentoi
 1. lottas

  en tiedä miten mä nyt näin ihastuin tohon printtiin, mutta U-PE-A! 🙂

  • Metti Forssell

   Kiitos, eikö olekin! Itsekin tykkään siitä todella kovasti 🙂 Siinä on “jotain” vaikka onkin ihan täysin musta! 🙂

 2. Anna

  Mekko on ihana – houkuttaa täälläkin! Sandro <3
  Röyhelöt ja pehmeät linjat ovat tehneet ison paluun – minä kotiutin juuri tämän neuleen ja talvikausi on pelastettu! http://www.lecatch.com/2016/08/pixie-market-ruffle-sleeve-sweater.html

  Muistan tarkkaan miten rankkaa oli 'lomailu' kahden pienen kanssa – reissasimme paljon noina aikoina. Ravintolareissut olivat erityisen rankkoja. Voimia, tilanne helpottaa ja muuttuu täysin parissa vuodessa!

  • Metti Forssell

   Ah miten ihana neule, mäkin haluan!! <3 Ja kiitos, Sandrolla on niin ihania juttuja…

   Ja kiitos, tätähän tämä lapsiarki on. Mutta lohduttavaa kuulla, että se tästä muutaman vuoden päästä helpottaa. Sitä odotellessa 😀

 3. Lotta

  Tykkään niin blogistasi! Tyylisi on mielestäni inspiroiva ja tykkään siitä, että tekstistä löytyy aina tiedot vaatteiden ostopaikoista. Peukut myös siitä, että esillä on vaatteita kohtuuhintaisista liikkeistä. Itse kahden pienen lapsen äitinä olen löytänyt Cos:n liikkeestä vaatteita, joita on voinut käyttää raskaana ja sen jälkeenkin.

  • Metti Forssell

   Mahtavaa kuulla, kiitos paljon Lotta! Ja joo, Cosissa on kauniita vaatteita! Sieltä olen tehnyt muutamia tosi hyviä löytöjä, mm. tämän neuleen hankin viime syksynä ja se on edelleen yksi suosikeistani 🙂 https://www.elle.fi/mettiforssell/2016/11/harmaata/

 4. -

  Mitkä ovat suosikkikahviloitasi Helsingissä?

  • Metti Forssell

   Varmaankin Sis Delissä, La Torrefazionessa ja Stockan Roberts Coffeessa tulee käytyä eniten. Ehdoton suosikkini (tosin se on auki vain kesäisin) on Hernesaaressa sijaitseva Cafe Birgitta! Se on ihana paikka ja käynkin siellä kesäisin lähes päivittäin 🙂 Nyt minua kiinnostaa mennä kokeilemaan uusi Paulig Kulma kahvila, joka on avattu Helsinkiin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä