Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LONDON CALLING

30.05.2016 3 kommenttia

 

Pikatervehdys Helsinki-Vantaan lentokentältä! Istumme juuri lounaalla ja odotamme kohta lähtevää lentoamme. Olemme mieheni kanssa lähdössä kahdestaan pienelle getaway-tripille Lontooseen. Miehelläni on ruhtinaalliset neljä päivää lomaa koko kesänä, joten vaihtoehtomme lomamatkojen suhteen olivat melko rajalliset. Toki olisi ollut ihanaa lähteä koko perheen voimin pidemmälle etelänlomalle, mutta nyt se ei aikataulujen puolesta valitettavasti ole mahdollista. Toisaalta tekee myös ihan hyvää viettää pari päivää ihan kahdestaan vielä ennen vauvan syntymää.

Emme ole suunnitelleet vielä mitään tuleville päiville Lontoossa. Luulen, että pitkälti mennään fiilisten ja jaksamisen mukaan. Rehellisesti sanottuna eniten odotan pitkiä, rauhallisia brunsseja ja hyvin nukuttuja öitä. Toki en voi kieltää, etteikö Lontoon loputtomat shoppailumahdollisuudet kiinnostaisi minua yhtään… 😉 Katsotaan mitä päivät tuovat tullessaan. Nyt boarding, päivittelen seuraavaksi sitten Lontoosta käsin. Aurinkoista viikkoa kaikille!

 

 

  1. Katariina

    Hyvännäköisiä kuvia 🙂 itse voisin Lontoosta suositella söpöksi kahvilaksi The Orangery, Kensingtonista !

  2. Maria

    Mukavaa lomaa! 🙂

  3. SatuJii

    Ihanaa lomaa teille! Aivan oikein, välillä pitää saada karata kahdestaan lomalle ❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä