Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Syksyn monitoimivaate on viitta. Catwalkeilla on näkynyt jos jonkinmoista viittaa ja ponchoa. Viitat sopivat juuri tähän vuodenaikaan kun kaipaat jo hieman lämpimämpää vaatetusta, mutta talvitakki on vielä liian lämmin. Viitoilla luot huolettoman ja mukavan kokonaisuuden. Minäkin kaivoin viime syksynä ostamani villaisen viitan muutama päivä sitten käyttöön. Vielä ei tarvitse alle pukea paljon kerroksia, mutta viitta toimii erinomaisesti myös esimerkiksi nahkatakin päällä ilmojen viiletessä.

Cape is a must-have purchase for fall. These chic wraps are an effortless way to cozy up the fall weather when it is not quite cool enough yet for heavy wool coats. You can layer them now over a basic tee or over a leather jacket when the weather starts getting colder.  (more…)

Kuten monet minua instagramissa seuraavat tietävät, julkaisen siellä tasaiseen tahtiin kuvia erilaisista aamiaisistani. Aamiainen on päivän paras ateria ja siihen haluan panostaa – varsinkin jos on vähän enemmän aikaa! Mikä onkaan ihanampaa kuin syödä herkullinen ja ravitseva aamiainen sekä kuppi kahvia ihan rauhassa. Yksi suurimmista syysherkuistani on aina ollut vispipuuro ja nyt halusinkin testasta terveellisempää versiota tästä herkusta. Jutun ydin on siinä, että tavallisen vispipuuron mannasuurimot korvataan superterveellisillä chia-siemenillä!

My favourite healthy treat at the moment is chia lingonberry porridge. The traditional Finnish lingonberry porridge is made of semolina but I have replaced that with healthier chia seeds. This is super yummy and healthy choice for breakfast!

(more…)

Monet lukijat ovat toivoneet jo pitkään meikkipostauksia ja nyt vihdoin ja viimein sain toteutettua niistä ensimmäisen. Tällä kertaa näytän teille miten teen oman meikkipohjani. Yleensä arkena en tee tällaista perusteellista pohjameikkiä, sillä en halua ylikuormittaa ihoani “turhaan”. Kuitenkin jo kevyemmälläkin meikkipohjalla saa pienetä ehostusta olemukseen.

Many readers have been asking for make-up posts for a long time now so I decided to make my first post about my makeup foundation. Normally I don`t use any foundation everyday, but sometimes I need a long-lasting base for my makeup.  (more…)

Mustaa päästä varpaisiin. Toisille se on syksyn mieleisin asukokonaisuus, toisille taas liian tylsä valinta. Mielestäni kokomusta on aina tyylikäs ja itse turvaudun siihen todella usein. Kokomusta asu ei kuitenkaan ole tylsä valinta, kun pidät mielessä seuraavat asiat.

All black. This is one of the fall favourites but there might be a few people out there that would think that an all black outfit is outrageously boring. So I`m going to attempt to prove them wrong. An all black outfit is not boring when keeping the following things in mind.  (more…)

Kuten eilisestä postauksesta tuli ilmi, tekoturkikset ovat yksi tämän syksyn trenditakeista. Tämä statement-takki on paitsi lämmin ja mukava vaihtoehto, on se myös varma katseidenkääntäjä. Keräsin teille omia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta!

Faux fur coats are definitely it-coats this fall. I collected some of my favourites for you from online stores. (more…)

Syksy on saapunut Helsinkiin. Päivät alkavat olla jo todella viileitä ja harvoin enää ilman takkia tulee ulos lähdettyä. Mutta se ei haittaa minua lainkaan, sillä rakastan kerrosukeutumista, pehmeitä neuleita, huiveja ja erilaisia syystakkeja. Tämän(kin) syksyn yksi ehdoton trenditakki on tekoturkis. Tekoturkis on todella chic ja ihanan lämmin valinta syksyyn. Turkis tuo ehdottomasti pientä luksusta asuun kuin asuun. Tekoturkis on myös omalletunnolle sekä lompakolle inhimillisempi valinta. Jos tuntuu, että hallitseva ja pörröinen statement-takki on itselle hieman liikaa voit toki aloittaa vähemmälläkin. Tänä syksynä myös erilaiset turkiskaulurit ovat todella muodissa ja ne tuovat ihanan lisän esimerkiksi tavalliseen villakangastakkiin.  (more…)

Minulle kengät eivät ole vain yksi asuste muiden joukossa vaan ehdottomasti se kaikista tärkein osa asukokonaisuutta. Monesti valitsen ensin haluamani kengät ja vasta sen jälkeen rakennan muun asukokonaisuuden niiden ympärille. Voisin luonnehtia itseäni myös pieneksi kenfä-friikiksi, sillä vaatekaapistani löytyy varmasti lähemmäs toista sataa kenkäparia. Kaikki kengät aina rennoista lenkkareista naisellisiin piikkikorkoihin kuuluvat suosikkeihini ja kokoelmaani. Tässä teille viisi kenkäparia, joilla selviää jo hyvin pitkälle! Monetko näistä sinulta löytyy vaatekaapistasi?  (more…)

Tilaa Elle

Seuraa Elleä