Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Syksy on aina uuden alun aikaa. Alkaa koulut, työt, uudet projektit sun muut. Näin syksyn kynnyksellä moni tekee itselleen myös hyvinvointiin liittyviä lupauksia. Klassiset “syön terveellisemmin”, “lopetan tupakoinnin” tai “liikun enemmän”, kuulostavat varmasti monen korvaan tutuilta lupauksilta. On todella hienoa, että ihmiset välittävät omasta hyvinvoinnistaan ja haluavat parantaa elämäntapojaan. On kuitenkin hyvin tavallista, että elämäntapamuutoksen kynnyksellä olevat ihmisen asettavat itselleen liian kovat tavoitteet ja suuret paineet. Matka kohti terveellisempiä elämäntapoja on pitkä ja aikaavievä. Mitään merkittää ei voi saavuttaa muutamassa viikossa. Elämäntapamuutokseen, tai pikemminkin elämäntapaparannukseen, pyrkiessä olisikin tärkeää edetä pienin askelin. Matkan varrella löytää pikkuhiljaa omaan elämään helposti mukauttavia tapoja esimerkiksi syödä terveellisemmin tai liikkua enemmän. Jos hampaat irvessä ja ei-omatahtoisesti pyrkii asetettuihin, epämiellyttäviin ja massiivisiin muutoksiin, tulokset eivät ole palkitsevia.  (more…)

Kesän viimeisiä päiviä viedään. Vielä saa pukea päälleen kesäisiä asuja ja nauttia lämmöstä. Syksy kuitenkin on jo ihan nurkan takana, joten näistä viimeisistä päivistä on pakko ottaa kaikki irti. Kuvan valkoinen pitsimekko on ollut ehdottomasti kesän käytetyin mekkoni. Rakastan kaikkea siinä: naisellista pitsiä, kaunista mallia sekä läpikuultavia pitkiä hihoja. Myöskin mekossa olevat ihanat pienet kaulukset ovat spesiaali yksityiskohta. (more…)

Viime sunnuntai oli ihana perhe päivä. Koko päivä vierähti eri kahviloissa ja puistoista nauttien. Istuimme pitkään myös Eiranrannassa, jossa tyttäremme rakastaa leikkiä. Tyttäremme nukkuessa vaunuissa, kävelimme aina pitkälle Hernesaareen asti. Päätimme napata nopeasti asukuvat, sillä satuimme löytämään täysin aution paikan tehdashallien välistä. Minun täytyy myöntää, että minulle on osoittautunut yllättävän hankalaksi (more…)

Ihanaa ja aurinkoista viikonalkua kaikille! Pahoittelut yli viikonlopun kestäneestä blogihiljaisuudesta. Koko aika meni pitkälti ulkona upeista ilmoista nauttien, sillä sisällä ja koneella istuminen eivät ole paljon houkutelleet. Tällä viikolla pyrin kuitenkin taas postailemaan aktiivisemmin. Ajattelin aloittaa viikon jakamalla kanssanne herkullisen lohi-vuohenjuustopiirakan ohjeen. Teen hyvin harvoin piirakoita, mutta viime viikonloppuna tuli tehtyä taas pitkästä aikaa tämä herkullinen piiras. Todella maukas ja erittäin helppo tehdä. (more…)

Valkoinen perus t-paita on juuri SE basic-juttu, joka pitäisi löytyä ihan jokaiselta. Se on klassikko, johon kannattaa panostaa. Sen täydellisen t-paidan löytäminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tässä kolme tärkeää asiaa, mitkä kannattaa ottaa huomioon basic t-paitaa hankkiessa: malli, materiaali ja käyttötarkoitus.  (more…)

Kuten moni muukin, minäkin olin viime viikonloppuna Flowssa. En ole mikään festarityyppi ja itseasiassa Flow oli ensimmäinen festari missä olen koskaan ollut. Monet sanovat, ettei Flowta voi verrata “oikeisiin” festareihin, mutta minulle se oli ihan kunnon festarikokemus – ja vieläpä todella positiivinen sellainen. Saimme perjantai-iltana lennokkaan idean, että haluaisimme lähteä seuraavana päivänä Flowhun. (more…)

Törmäsin muutama päivä sitten tähän kuvaan Olivia Palermosta. Yllätyin positiivisesti kun huomasin, että tämä tyylitaituri oli pukenut päällensä hyvin samanlaisen farkkuasun kun minä. Se, että on yhdistänyt farkkua farkun kanssa ei sinäänsä ole niin ihmeellistä, mutta tuo hameen malli on hyvin samanlainen ja jopa kengät ovat molemmilla nudet samantyyliset sandaalit. Vähän hassua, mutta kuvan nähdessäni nousi hymy kasvoilleni. Great minds think alike, huh? 😉 (more…)

Helsingin Tuomiokirkko on mielestäni yksi Suomen kauneimmista rakennuksista. Tuomiokirkko ja sen ympäristö ovatkin varmasti monille, ainakin bloggajille, tuttuja kuvauspaikkoja. Olen hyvin iloinen, että itsekin pääsin viime viikolla yhdessä ystäväni Nikin kanssa kuvailemaan tuon valkoisen upeuden edustalle.

Kuvan silkkihame on ollut minulla tänä kesänä moneen otteeseen päällä. Rakastan hameen väriä, materiaalia ja ennen kaikkea pituutta. Maxihameet ovat jääneet tänä kesänä kaapin perukoille because it`s all about Midi this season!  (more…)

Tilaa Elle

Seuraa Elleä