Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Eipä tänä kesänä turhan monta kertaa ole päässyt ulos ilman takkia. Nahkatakit ovat kuuluneet vakiovarusteisiini nyt jo pidemmän aikaa, sillä Saksassa paksun villaneuleen kanssa niitä pystyi käyttämään talvenkin läpi. Nyt kaipaisinkin nahkatakkien rinnalle jotain hieman erilaista. Rakastan nahkatakkien rentoutta ja etenkin sitä, miten ne tuovat särmää asuun kuin asuun. Army henkinen rento takki voisikin olla seuraava takkihankintani. (more…)

Tänä viikonloppuna suuntasimme pois kaupungin hälinästä kun saimme ystäviltämme kutsun viettämään viikonloppua heidän luokse Porvooseen. Porvoo on upea vanha kaupunki ja siellä on joka kerta ilo vierailla. Varsinkin kesällä kaupunki loistaa ja kadut täyttyvät turisteista. Mekin lähdimme ihan “turisteina” pyöriskelemään vanhaan kaupunkiin ja Porvoon kuuluisaan jokirantaan. (more…)

Muotilehdissä on tänä kevät/kesänä näkynyt paljon liehuvia lahkeita. Ennen nämä täysin työhousuiksi mielletyt housut ovat nyt löytäneet tiensä niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin. Itselleni liehuvat, leveät lahkeet ovat uudehko tuttavuus, mutta jo lyhyessä ajassa olen tajunnut miksi tällaiset housut pitää vaatekaapista löytyä. Kauneuden ja mukavuuden lisäksi ne ovat myös monikäyttöiset. Housut voi yhdistää klassisen naisellisesti esimerkiksi silkkipaidan kanssa, rennosti perus t-paidan kanssa ja olenpa nähnyt villien fashionistojen yhdistelevän näitä myös college huppareiden kanssa – ei ehkä eniten mun juttu, mutta never say never! 😀 (more…)

Tästä viikosta eteenpäin pyrin toteuttamaan joka viikko “weekly wanties” -postauksen. Postauksessa tuon esille tämän hetken suosikkituotteitani, tuotteita jotka haluasin itselleni saada tai vain muita nyt pinnalla olevia must have -juttuja. Weekly wanties -postauksissa muodin lisäksi haluan tuoda esille kauneudenhoitoon liittyviä in-juttuja sekä fitness ja sporttimaailmaan keskittyviä trendituotteita.  (more…)

Tervehdys kaikille!

Tervetuloa uusille blogisivuilleni! Olen todella iloinen ja onnellinen, että päätin toteuttaa tämän. Suurin kiitos kuuluu muutamalle mahtavalle ja lahjakkaalle ihmiselle, jotka auttoivat minua tämän sivun toteutuksessa, kiitos paljon Niki & Martin!

Mutta pitkän tauon jälkeen suoraan asiaan… eli asukuviin! Kuvat ovat otettu viime viikolla ihanassa kotiympäristössämme Kaivopuistossa!  (more…)

Suomessa päivät ovat menneet nopeaa vaihtia. Paljon on kaikkea tekemistä ja ihmisiä treffattavana, kivaa! Viime viikonloppuna juhlimme tyttäremme 1-vuotis syntymäpäiviä. Juhlat menivät hienosti ja tyttäremme nautti kaikista lahjoista ja saamastaan huomioista. Julkaisin muutamia kuvia instagramissa tyttäremme juhlista, mutta postailen ehkä myöhemmin vielä tänne bloginkin puolelle jotain.

(more…)

Ihanaa olla taas Suomessa. Vaikka pidänkin paljon Saksassa asumisesta on niin mahtavaa tulla pitkän ajan jälkeen taas koti-Suomeen. Jo heti toisena iltana pääsimme mieheni kanssa kahdestaan syömään. Isovanhemmat ovat täällä Suomessa ja lähestulkoon “kilpailevat” siitä kuka saa hoitaa tytärtämme. Hoitoavusta ei siis ole pulaa 😀 Valitsimme deittiravintolaksi Brondan. Bronda on ehdottomasti yksi lempiravintoloistani Helsingissä. Siellä on todella hyvää ruokaa ja palvelu ensiluokkaista. Kiitos vielä meidän upeille, eilisille tarjoilijoille ja mahtavalle keittiölle hienosta illasta.

(more…)

Tilaa Elle

Seuraa Elleä