Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

BALMAIN X H&M WITH ME

31.10.2015 10 kommenttia

Hei! Ajattelin toteuttaa blogissani nyt jotain sellaista mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt! Haluaisin nimittäin tavata teitä ihanat lukijani! Niin kuin monet teistä saattavat tietääkin, Balmain x H&M yhteistyömallisto lanseerataan ensi viikolla 5.11. Lanseerauspäivää ennen, keskiviikkona 4.11, pidetään kuitenkin Balmain x H&M VIP tilaisuus. Tilaisuudessa on mahdollista ostaa tuotteita tuosta eksklusiivisestä mallistosta ennen muita sekä nauttia muutenkin kaikin puolin upeasti toteutetusta muoti-illasta. Haluaisinkin nyt kutsua kolme ihanaa lukijaani mukaan kanssani tuohon vip-iltaan! Olisi niin ihanaa päästä tutustumaan teihin, viettää hauska ilta yhdessä sekä nauttia yhdessä upeasta muodista. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä lähtee rohkeasti mukaan! 🙂

Jos olette kiinnostuneita lähtemään kanssani vip-iltaan, lähettäkää ystävällisesti minulle e-mailia osoitteeseen metti@mettiforssell.com. Olisi hienoa, jos voisitte laittaa sähköpostiin nimenne, ikänne sekä syyn miksi haluaisitte lähteä mukaan tähän iltaan. Aikaa lähettää e-maileja on maanantaihin 2.11 klo18 asti. Ilmoitan sitten myöhemmin maanantai-iltana henkilökohtaisesti niille henkilöille, joita arpaonni on suosinut ja kerron tarkemmin missä paikassa ja mihin aikaan juhlat järjestetään. Toivon todella, että halukkaita olisi mahdollisimman monta!! 🙂 Kaikkien halukkaiden kesken arvon ne kolme ihmistä, jotka pääsevät tähän vip-iltaan kanssani. Uskon, että se on kaikista reiluin vaihtoehto. Mutta jos te lukijat innostutte tästä eventistä, mielelläni tulevaisuudessa toteutan myös tapahtuman minne voi tulla paljon enemmänkin porukkaa.

Voi vitsi mua jännittää hurjasti jo nyt! 🙂 Toivottavasti lähdette rohkealla ja positiivisella mielellä mukaan! Älkää turhaan jännittäkö! Porukassa on kuitenkin kaksi muutakin lukijaa, jotka ovat samassa tilanteessa kuin sinä. Puhumattakaan minusta! 😀 Jään innolla odottamaan meilejänne <3 Ihanaa viikonloppua kaikille <3

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kommentit

Kommentoi
 1. Anna

  Laittaisin viestiä mielelläni jos asuisin Suomessa! Olisi mahtavaa tavata sinut, koska tunnut niin aidolta, iloiselta ja avoimelta. Oli kyse sitten muodista, ruoasta tai pienen tytön äitiydestä luulen että sinulta saisi hyviä “tipsejä” kuin myös tukea.

  • Metti Forssell

   Voi harmi! Toivottavasti joku toinen kerta 🙂 Ihanaa syksynjatkoa sinne <3

 2. aura

  Nyt harmittaa!! Tulen reisuusta juuri 4.11, mutta vasta illalla.. Olisi ollut super kiva tavata sinut ja päästä näkemään tuo mallisto etukäteen 🙁

  • Metti Forssell

   Voi harmi… toivottavasti toisella kerralla parempi tuuri 🙂

 3. Janina

  Voi ei! Muutan ensi viikolla Saksaan, lähtöpäivä vain on vielä auki, joten en uskalla ilmoittautua etten joudu sitten perumaan 🙁 Harmi, olisi ollut huippua tavata sinut ! 🙂

  • Metti Forssell

   Harmillista 🙁 Toivottavasti tulevaisuudessa joku toinen kerta 🙂 Mukavaa syksynjatkoa sinulle Saksaan <3

 4. sanna/Inspired by love

  Onko tapahtuma päivällä vai illalla? 🙂

  • Metti Forssell

   Tapahtuma järjestetään illalla 🙂

 5. Sanna/Beauty Box

  Olisi ollut kiva osallistua, mutta luulen että en ehdi töistä ajoissa paikalle. :/ Balmainin mallisto kiinnostaa kyllä todella paljon itseäni. 🙂

  http://www.beautyboxblog.com/

 6. MUKANA?

  Naapuristostakin halutaan mukaan vaikka olenkin Yli 40 mutta muoti ei katso ikää !

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä