Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ARMY JACKET

22.07.2015 6 kommenttia

Löysin vihdoin ja viimein sen täydellisen Army-takin! Olen käyttänyt nahkatakkejani tänä kesänä tylsistymiseen asti, joten kaipailin kipeästi jotain toista vaihtoehtoa niille. Valitettavasti kun tämä Suomen kesä on ollut niin kylmä, että ei ole ilman takkia ulos viitsinyt lähteä. Himotuslistalleni nousi vihreä, army-henkinen takki. En ollut kaupoissa hirveästi tällaisiin takkeihin törmännyt, joten päätin tutkia josko sopiva yksilö löytyisi netistä. Ja sieltähän se täydellinen takki löytyi, Anine Bingiltä. Takki on värinsä, mallinsa ja materiaalinsa puolesta juuri passeli. Ihanan rento ja huoleton heittää kesämekkojen päälle. Tuo mielestäni kivasti särmää muuten simppeliin asuun. Syksyllä takki toimii erinomaisesti esimerkiksi paksujen neuleiden ja nahkahousujen kanssa. Mitä tykkäätte?

Army Jacket: Anine Bing

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Dress: Zara

Sunnies: Dior

Bag: Chanel

Shoes: Adidas

Kommentit

Kommentoi
 1. Maria

  Love love loooove it!!! Nyt on pakko saada itekki tollanen! Näyttää niin hyvältä sun päällä :))))

  • Metti Forssell

   Kiitos! itsekin olen ihan rakastunut tähän takkiin <3

 2. Jjanem

  Mä kun taas luulin että army-takit on rumia… Tuo kokonaisuus näyttää kaikkea muulta kun rumalta. Vaikka pukisit jätesäkin päällesi, näyttäisit täydelliseltä!

  • Metti Forssell

   Haha, voi kiitos! 🙂 Minäkin olen löytänyt tämän army-takin vasta nyt.. aikaisemmin se ei ole miellyttänyt yhtään. Mutta näin se mieli muuttuu 😉

 3. essi@gmail.com

  UPEA löytö! <3

  Ja sun meikki; täydellinen! Pakko takertua noihin luomiin, mitä luomiväriä olet käyttänyt ? Ja miten saat niistä noin upeat? <3_________<3 Sä kun kävelisit vastaan niin varmaan pyörtyisin siltä seisomalta. Oot oikeesti maailman kaunein nainen! O_____o

  • Metti Forssell

   Kiitos niin paljon ihanista sanoistasi! 🙂 Aikaisemmin tuona päivänä olin eräässä haastattelussa ja siellä ammattimeikkaaja teki minulle tuon meikin. Ja en valitettavasti tiedä tarkalleen mitä meikkejä hän käytti.. itse en valitettavasti ole noin taitava meikkaaja 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä