Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Babylissin kanssa

Eteisessä hoputteleva puoliso, jaloissa roikkuvat lapset tai muuten vain kiire; jokainen tietää tunteen kun sinun on laitettava itsesi valmiiksi todella nopeasti. Itselleni nopeasti laittautuminen onkin kyllä nykyään pikemminkin sääntö kuin poikkeus, sillä harvaan jää ne kerrat kun oikeasti olisi aikaa pitkän kaavan mukaan valmistautua eri tilaisuuksia varten. Ennen oli aikaa pyntätä itseään kauniiksi vaikka tunti tolkulla, mutta varsinkin äidiksi tulon jälkeen laittautuminen hoidetaan paljon ripeämmin, joskus jopa vain muutamissa minuuteissa. Mitä teen silloin kun laittautumiseen on vain vähän aikaa?

Kun minulla on kiire kaunistautua turvaudun kahteen asiaan; suoristusrautaan ja punaiseen huulipunaan. Vaikka kuinka kiharoista tykkäänkin, kiireessä hienojen kiehkuroiden tekeminen on lähes mahdotonta. Mielestäni ehdottomasti paras tapa siloittaa ja kaunistaa hiuksiaan nopeasti on suoristaa ne suoristusraudalla. Tällä hetkellä minulla on käytössä BaBylissin Digital Sensor -sarjan suoristusrauta, jolla saa todella nopeasti suoristettua hiukset. Rauta on sen verran tehokas, että ainoastaan yksi veto riittää suoristamaan paksutkin hiukset. Tässä uutuusraudassa on nimittäin älykkäät sensorit, jotka tunnistavat hiustyypin ja säätävät lämpötilan sen mukaan. Suoristusraudassa on myös LCD-näyttö, joka näyttää käytettävän lämpötilan. Minulla rauta näyttää yleensä 200-220 astetta (paksut hiukset), mutta raudan lämpötilaa voi myös säätää manuaalisesti aina 180-235 asteen välille. Esimerkiksi ohuempihiuksisille riittää mainiosti tuo 180 astetta ja luonnollisesti alhaisempi lämpötila myös vahingoittaa hiusta vähemmän.

Kuten mainittu, tämä suoristusrauta kuuluu uutta teknologiaa käyttävään BaBylissin Digital Sensor -sarjaan. Muutama viikko sitten kerroin teille samaiseen sarjaan kuuluvasta hiustenkuivaajasta, joka kuivaa hiukset extranopeasti, mutta kuitenkin erittäin hellävaraisesti. Tuon postauksen voitte halutessanne lukea täältä.

Hiusten nopean suoristamisen jälkeen lisään huuliini kirkkaanpunaista huulipunaa ja voilá! Pika-kaunistautuminen on valmis! Olen huomannut, että monet suoristusraudat saattavat tehdä hiuksista sähköiset (varsikin tähän aikaan vuodesta), mutta tämä BaBylissin ionisoiva suoristusrauta puolestaan ehkäisee sähköisyyttä ja jättää hiukset sileiksi ja kauniin kiiltäviksi. Erinomainen siis varsinkin kiireessä kun hiuksia joutuu vedellä raudalla tiuhaan tahtiin! Ja toki tällä suoristusraudalla sylinterimäisen muotonsa ansiosta loihdittua myös ne upeimmat kiharat!

(BaByliss Digital Sensor tuotteita myyvät Suomessa Gigantti-myymälät!)

 

 

 

 

1. H&M / 2. Topshop / 3. Zara / 4. Zara / 5. H&M

Tällä hetkellä katukuvasta erottaa selvästi talven kuumimmat takkitrendit. Paljon näkee esimerkiksi puffitakkeja (paksuja, lyhyitä toppatakkeja), kelsitakkeja sekä leopardikuosia. Yksi takkitrendi kuitenkin ihastuttaa itseäni ylitse muiden – pörröiset teddytakit! Niin suloisia ja pehmoisia! Ihan paras takki heittää päälle koleana talviaamuna. Pehmoisuuden lisäksi monissa teddytakissa on mukavan ylisuuri malli, jonka alle on hyvä piiloitua lämmittelemään. Itselläni onkin kaapissa muutama teddytakki, joita olen päässyt ihanasti käyttämään heti Suomeen palattuamme. Blogissa myöhemmin kuvia näistä ihanuuksista!

Viehättääkö teddytakkitrendi sinua?

 

 

True Decadence Dress (*find here)

Näin Suomen 100 vuoden itsenäisyyden kunniaksi on hyvä pysähtymään miettimään asioita, mistä on kotimaansa vuoksi kiitollinen. Niitä on nimittäin paljon! Tuntuu hassulta, että joskus sitä valitteleekin Suomen pimeyttä tai kylmyyttä, mutta oikeastihan meillä on täällä asiat ihan mielettömän hyvin. Varsinkin ulkomaille matkustaessa Suomen hienous korostuu, kun alkaa vertailemaan ulkomaankohteen ja kotimaansa eroja. Ei ole esimerkiksi ilmainen terveydenhuolto tai ilmainen koulutus asioita, joista kaikki maailman kansalaiset saisivat nauttia. Ei ole itsestäänselvyys raikas luonto tai kaupungien siisteys. Eikä valitettavasti ole itsestäänselvyys kaikin puolin turvallinen elinympäristö.

Olen erittäin ylpeä suomalainen ja onnellinen 100 vuotiaan Suomen puolesta! Suomi on nykyään niitä maailman kehittyneimpiä valtioita, joista meidän jokaisen suomalaisen tulisi olla erittäin ylpeä ja kiitollinen.

Onnea 100-vuotias Suomi ja upeaa itsenäisyyspäivää kaikille <3

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä L’Oréal Paris Elnettin kanssa

Kuten eilen instagram-storyssä jo lupailin, tänään vuorossa paljon toivottu hiustenlaittovideo! Pääsin yhteistyössä L’Oréal Parisin ja heidän Elnett -stailaussarjan kanssa jakamaan teille hieman kampausinspiraatiota pikkujouluja tai muita loppuvuoden juhlallisuuksia silmällä pitäen. Kaikki videolla tekemäni kampaukset ovat erittäin nopeita sekä helppoja tehdä. Jokaisessa kampauksessa hiustenmuotoiluun, volyymin lisäämiseen sekä kiinnitykseen olen käyttänyt Elnett hiuskiinteitä. Nämä hiuskiinteet ovat erittäin hienojakoisia ja antavat hiuksille volyymia, kiiltoa sekä ennen kaikkea loistavaa pitoa!

Videolla näet tutoriaalit näiden kolmen nopean kampauksen tekoon:

Kiharat 

Yksi useimmiten kysyttyjä kysymyksiä blogissani on miten kiharran hiukseni. Tällä videolla se selviää!

Puoliponnari

Helppo ja nuorekas kampaus loppuvuoden juhlallisuuksiin!

Löysä nuttura

Klassinen löysä nuttura sopii niin arkeen kuin juhlaan – kurkista videolta miten teet sen vain muutamassa minuutissa!

Kampausvideon pääset katsomaan tästä!

Saan ilokseni järjestää vielä ihanan L’Oréal Paris Elnett arvonnan! Kerro minulle kommentoimalla postaukseen minkälaisen uudenvuoden kampauksen sinä tekisit ja voit voittaa kaikki videolla nähdyt Elnett -tuotteet! Arvon kaiken kaikkiaan neljä voittajaa ja kommentit, jotka ovat jätetty perjantaihin 8.12 klo 20 mennessä ovat mukana arvonnassa!