Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Maria Veitola: ”Mesoterapian ansiosta pigmenttiläiskäni haalenivat”

13.04.2018

Maria Veitola jakaa Ellelle parhaat kauneussalaisuutensa. Sisältöjohtaja ja televisiotoimittaja sai ihonsa kuntoon kemiallisten kuorintojen ja mesoterapian avulla.

Radio Helsingin sisältöjohtaja ja televisiotoimittaja Maria Veitola, 44, on oppinut äidiltään, miten ihanaa on käydä kasvohoidoissa ja läträrä erilaisilla tuotteilla. ”Olen silti usein meikittä, niin töissä kuin kotona. En halua, että laittautumisesta tulee vankila.”

6 kauneussalaisuutta, joita Maria Veitola noudattaa:

1. Kokeile mesoterapiaa.

”Päälle kolmekymppisenä iholleni ilmestyi valtavia pigmenttiläiskiä. Ne olivat yhtä näkyviä kuin eri mantereet karttapallossa. Marssin Ihoakatemiaan ja kohtasin legendaarisen ihotautien ja allergologian erikoislääkärin Marge Uibun. Hän totesi, että tilanne on paha, mutta teki ihooni sarjan kemiallisia kuorintoja ja mesoterapiahoitoja. Niiden ansiosta pigmenttiläiskät haalenivat. Mesoterapiassa ihoon viedään sarjapistoksilla vaikuttavia aineita hyaluronihaposta erilaisiin antioksiantteihin, ja otan edelleen viiden kerran kuurin pari kertaa vuodessa. Kasvojeni väri ei ole edelleenkään täysin tasainen, mutta miksi sen tarvitsisikaan olla?”

2. Pakene stressiä kasvohoitoon.

”Kun stressi iskee ja tarvitsen kaiken mahdollisen tuen työpäivistä elpymiseen, menen Kauneuskeskus Maarit Renforsiin. Siellä tehdään megakasvohoitoja, joissa ihoon imeytetään erilaisia hoitavia tuotteita parin tunnin ajan. Tunnelma on kuin ylellisellä spa-lomalla. Rentouttavan kokemuksen kruunaa hartiahieronta.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Panosta hyvään pohjaan.

”Olen tosi epäkiinnostunut meikkaamisesta. Minulle tärkeintä on, että ihoni näyttää terveeltä ja kuulaalta, kun vedän naamaan luottopohjan. Kesällä se on Guinot’n UV Brightening Shield -voide, joka tasoittaa ihon sävyä ja suojaa auringolta viidenkympin suojakertoimella. Talvella käytän MACin kevyesti peittävää Studio Face & Body -meikkivoidetta. Kun pohja on hyvä, ripsari ja voidemainen poskipuna riittävät viimeistelyyn.”

4. Vedä huulipunaöverit.

”Kuljetan aina meikkipussia mukanani. Jos haluan piristää naamaa kesken päivän, tartun kajaalin tai huulipunaan. Olen erikoistunut törkeisiin huulipunasävyihin. Joidenkin mielestä käyttämäni oranssit, pinkit ja violetit ovat liian räikeitä. Minä rakastan niitä. Ne vievät kätevästi huomion pois tummista silmänalusista.”

5. Päästä itsesi helpolla.

”Luotan hiusasioissa ammattilaisiin. Antti Haakana Konst-kampaamosta tekee hiukseni. Haluan leikkauksen, joka ei vaadi laittamista. Se tarkoittaa, että pidän tukkani joko ihan lyhyenä tai tosi pitkänä. Minulla oli parikymppiseen asti todella pitkät hiukset, mutta nyt se tuntuisi vähän tylsältä vedolta enkä jaksa alkaa kasvattaa tukkaa. Vielä hetki sitten hiukseni olivat platinan vaaleat. Ne olivat ihanat, mutta niin vaikeat värjätä, että istuin välillä kampaajalla kahdeksan tuntia. Minulla ja kampaajallani ei ole sellaiseen aikaa, joten luovuin tyylistä haikeana. Nykyinen tukkani on helppo. Yleensä en tee sille mitään, mutta joskus heitän märkään tukkaan Oriben muotovaahtoa ja annan kuivua. Se on siinä.”

6. Kokeile kynsien geelilakkausta.

”Kävin Berliinissä työmatkalla ja sain sieltä kynsiini kestävän geelilakkauksen edullisesti. Halusin kirkkaan pinkin sävyn, joka sopi kynsistudion Thaimaa-viboihin. Vaikka olisin miten väsynyt ja tärähtänyt, on kiva katsoa käsiin ja huomata, että ne ovat viimeisen päälle kunnossa. Ne rauhoittavat ja luovat illuusion siitä, että asiat ovat järjestyksessä. Tällä hetkellä kiinnostavimmat kynsilakkasävyt ovat Shrekin ja Kermitin väriset vihreät.”

Lue myös:

Onko luonnonkosmetiikasta klassikkotuotteiden haastajaksi?

Unohda anti-age-tuotteet! 8 tapaa ikääntyä luonnollisesti, mutta kauniisti

Ihon kosteutus on nyt megatrendi – 10 askelta kauniiseen ihoon

 

teksti Jenna Kämäräinen
kuvat Fabian Björk
meikki ja hiukset Emma Jokelainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä