Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 syytä innostua maaliskuun uudesta Ellestä

21.02.2018

Ellen päätoimittaja valitsi suosikkijuttunsa maaliskuun lehdestä.

1. Luulitko tietäväsi, keitä Tapio ja Viivi Huuska ovat? Ellen jutussa ajankohtaiset sisarukset nousevat aivan uudelle levelille. Cristal Snow ja siskonsa, ohjaaja ja somekasvo Viivi ovat toistensa parhaat tukijat. Toimittaja Elina Järvi haastatteli heidät, Suvi Poutiainen stailasi ja Fabian Björk kuvasi.

2. Huulikiilloissa pitkään jatkunut mattatrendi on vaihtumassa taas takaisin kiiltäviin. Tsekkaa jutustamme uusi lempikiiltosi. Testasimme viisi tuotetta, ja voittajaksi selviytyi Elizabeth Ardenin Beautiful Color Luminous Lip Gloss, 26 e.

3. Tossuissa töihin! Kauneimmat slip in -kengät ovat mokkaa ja mustat, ja keinoturkis tupsuttaa niistä vähän esiin. Kantapäästä avoin ”aamutossu” keventää kivasti tyyliä, varsinkin jos pukeudut mieluiten mustiin. Et olekaan päästä varpaisiin mustissa, kun paljas iho keventää ilmettä nilkoissa. Flatteredin kengät 169 e.

4. Ellen tyylibloggaaja Didem Özgün näyttää kauden parhaat farkut. Hyvät uutiset: skaala on laaja, joten voit pukea boyfriendit, suorat klassikkomalliset, purjelahkeiset valkoiset, korkeavyötäröiset, culottesit tai pillit, ja olet kaikissa muodikas.

5. Vaatesuunnittelija Mert Otsamo puhuu unisex-vaatteiden puolesta. Olen itsekin monesti katsonut kadehtien miesten mallistoja. Mert on juuri suunnitellut uuden malliston naisille ja käyttää itsekin samoja vaatteita.

Lue myös:

Ylisuuret vaatteet sopivat kaikille – Didem Özgun näyttää mallia

Nestemäiset huulipunat, jotka oikeasti kestävät – tässä 5 parasta!

8 vinkkiä talvityylin päivittämiseen

 

teksti Taina Risto
Kuvat Janne Viikamo
Tilaa Elle

Seuraa Elleä