Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Maryam Razavi paljasti luottotuotteensa Ellelle

07.03.2018

Malli ja juontaja Maryam Razavi vinkkaa suosikkikosmetiikkatuotteensa.

Viimeinen silaus

Olen aina ollut todella tarkka tuoksuistani. Jostain syystä aiemmat kestosuosikkini eivät enää natsanneet vaan tuntuivat liian keveiltä, makeilta tai sitruksisilta. Yves Saint Laurentin Tuxedo-tuoksu kolahti välittömästi. Se on hieman täyteläisempi kuin muut tuoksuni – jopa maskuliininen. Hinta 240 e.

Shokeeraavan hyvä

Ystäväni huomauttelevat, että näytän aivan pandalta, sillä ripsivärini varisevat helposti. Hetki sitten kokeilin Yves Saint Laurentin The Shock -maskaraa, joka on aivan mieletön! Tuote ei varise ja sitä on helppo kerrostaa. Harja voi aluksi vaikuttaa erikoiselta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen se vakuuttaa. Hinta 33 e.

Hellävaraista kuorintaa

Ihoni on minulle työväline, joten siitä tulee pitää parasta mahdollista huolta. Kuivaihoisena olen aikaisemmin kaihtanut kuorimista, mutta kesällä löysin Dermalogican Daily Microfoliant -entsyymijauheen, jota käytän pari kertaa viikossa. Se on tarpeeksi hellävarainen, ja olen huomannut muutoksen herkällä ihollani. Hinta 68 e.

Talviajan pelastaja

Avènen täyteläinen ja raskas Cold Cream on ollut pelastukseni talvisin jo kymmenen vuoden ajan. Se rauhoittaa täydellisesti atooppista ihoani. HInta 23 e.

Syvän meren tehoa

Minulla on todella kuiva iho ja olen kokeillut elämäni aikana lukuisia erilaisia yövoiteita. Tuntui, ettei mikään kosteuttanut tarpeeksi, kunnes kerran eräissä kuvauksissa meikkaajani suositteli V 10 Plus -merkin Okinawa Deep Sea Water Maskia. Tuote on hintava, mutta se on toiminut minulla täydellisesti jo viiden vuoden ajan. Hinta 48 e.

Lue myös:

Nämä ovat Metti Forssellin luottotuotteet

Joko olet kokeillut raakakosmetiikkaa?

Näin tunnistat laadukkaan ihonhoitotuotteen

teksti Valtteri Sandberg
kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä