Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Testasimme luonnonkosmetiikan luomivärit

18.10.2018

Otimme testiin luonnonkosmetiikkamerkkien luomivärit ja löysimme todellisia helmiä.

luomiväri luonnonkosmetiikka

Laatua ja tyyliä: Kjaer Weis Eye Shadow. 38 e.

Luksusmeikkisarjan luomivärit on pakattu upeisiin metallirasioihin, jotka kestävät vuosia, sillä ne voi täyttää uudelleen. Luomivärit ovat ammattilaistasoa, pigmenttisiä ja levittyvät kauniisti. Värivalikoimassa on eri sävyisiä ruskeita, vaaleita sekä muutama väripilkku. Nämä luonnonkosmetiikkalöydöt sopivat erityisesti niille, jotka arvostavat laatua enemmän kuin runsasta sävyvalikoimaa.

Arvosana: 5/5

luomiväri luonnonkosmetiikka

Budjettivalinta: Benecos Natural Quattro Eyeshadow. 9 e.

Benecos säästää pakkauksissa ja keskittyy olennaiseen eli sisältöön: edullinen ekosarja sopii myös pikkubudjetin meikkaajalle. Aloittelijaa ilahduttaa, että pigmenttiä ei irtoa kerralla liikaa, kokeneemmat meikkaajat voivat pitää sitä huonona juttuna. Väriä voi vahvistaa kerrostamalla, ja tällä tyylillä aloittelijakin onnistuu helpommin luomaan kauniisti häivytetyn smokey eyen.

Arvosana: 2/5

luomiväri luonnonkosmetiikka

Uusin tulokas: Boho Green Gypsy Palette. 45 e.

Saarnipuiseen rasiaan pakatut kahdeksan luomiväriä kiipivät hinta-laatusuhteellaan testiryhmän kärkeen. Pakkaus sisältää niin matta- kuin helmiäisluomivärejä, ja niitä myydään myös erillisinä täyttöpak­kauksina. Paletin sävyvalikoima saa plussaa monipuolisuudestaan: värit sopivat loistavasti kaikenvärisille silmille, ja pigmenttisyys on täysin verrattavissa laadukkaisiin synteettisiin luomiväreihin.

Arvosana: 5/5

luomiväri luonnonkosmetiikka

Sävyjä kaikille: Zuii Organic Flora Eyeshadow Palette. 47 e.

Zuiin luomivärivalikoima on todella kattava. Paletteja ja yksittäisiä luomivärejä löytyy joka makuun. Luomivärit on valmistettu luomusertifoiduista kukista sekä vitamiineista ja mineraaleista, jotka hoitavat silmäluomia. Osa merkin luomiväreistä on upean pigmenttisiä ja osa kevyempiä, joten kannattaa poiketa lähimmälle jälleenmyyjälle kokeilemaan värikästä valikoimaa.

Arvosana: 3/5

luomiväri luonnonkosmetiikka

Monikäyttöisyyttä: Dr. Hauschka Eye & Brow Palette. 46 e.

Moni tuntee merkin laadukkaista ihonhoitotuotteista, mutta Dr. Hauschkalta löytyy myös värikosmetiikkaa. Erityisesti luomiväripaletti on tutustumisen arvoinen, jos pitää simppeleistä väreistä, jotka sopivat niin luomille kuin kulmakarvoille. Sävyt häivyttyvät luomille silkkisen pehmeästi, mutta pigmenttisyydessä olisi paljon parantamisen varaa. Kulmakarvoille ne ovat täysi kymppi.

Arvosana: 2/5

Vinkki: Kokeilla myös luonnonkosmetiikkamerkkien siveltimiä. Estelle & Thild tai Boho Green -merkkien luomivärisiveltimet sopivat niin aloittelijan kuin ammattilaisen käteen.

Lue myös:

Bloggaajat paljastavat kauppojen parhaat kosmetiikkalöydöt 10 eurolla

Miksi meidän kaikkien pitäisi suosia luonnonkosmetiikkaa?

Näin syntyy viimeistelty juhlameikki – Ellen toimitus paljastaa luottotuotteensa

teksti Miia Ezen
kuvat Isma Valkama
Tilaa Elle

Seuraa Elleä