Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tyylibloggaajat vinkkaavat: täältä löytyy täydellinen nahkatakki

12.08.2018

Pyysimme viideltä tyylivaikuttajalta vinkkejä täydellisen nahkatakin hankkimiseen.

pia dahlman

Tyylibloggaaja Pia Dahlman:

”Lempinahkatakkini on Acnen klassikkobiker. Se on täydellinen. Hyvä leikkaus ja pehmeä, mutta kestävä nahka. Se sopii ihan minkä vain vaatteen kanssa. Kannattaa ostaa yksi laadukas nahkatakki, sillä se maksaa itsensä käyttökerroilla laskettuna takaisin. Itse olen kärppänä koneen ääressä siinä vaiheessa, kun esimerkiksi Net-A-Porter ja My Theresa aloittavat isot alennusmyynnit. Silloin voi löytää klassikon hyvään hintaan.”

metti forssell

Muotibloggaaja Metti Forssell:

”Tällä hetkellä ahkerassa käytössä on ollut Anine Bingin ja Gina Tricotin yhteistyömalliston biker-mallinen nahkatakki, joka yllätti istuvuudeltaan ja laadultaan todella positiivisesti. Vaatekaapistani löytyy myös Sandin ja All Saintsin nahkatakit, jotka ovat palveleet  jo kauan. Nahkatakki on ehdottomasti pienen investoinnin arvoinen vaatekappale, joka säilyy vaatekaapissasi vuosia, ellei vuosikymmeniä. Rakastan nahkatakkeja niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Ei tule montaakaan asukokonaisuutta mieleen, joiden päälle ei voisi nahkatakkia heittää. Nahkatakin ostamisessa erityisen tärkeää on huomioida hyvä istuvuus ja laatu.”

sofia ruutu

Muotibloggaaja ja malli Sofia Ruutu:

”Lempinahkatakkini on yli 15 vuotta vanha ja ostettu erittäin harkiten Göteborgista perheloman aikana. Merkkiä en edes muista, mutta en luovu takista koskaan ja vaikka kaapeista pursuaa nahkatakkeja käytän sitä vieläkin. Nahkatakin pitää olla ehdottomasti aitoa nahkaa. Hyviä satasen löytöjä voi tehdä esimerkiksi Zarasta. Oleellisinta nahkatakin hankkimisessa on se, ettei osta liian pientä takkia, vaikka nahka hieman venyykin käytössä. Kannattaa myös miettiä tuleeko nahkatakkia käytettyä enemmän ja mekkojen vai housujen kanssa ja valita malli ja pituus sen mukaan.”

maryam razavi

Malli, muotibloggaaja ja stylisti Maryam Razavi:

”Metsästän juuri elämäni nahkatakkia. Täydellinen nahkatakki olisi biker-mallinen kultaisilla yksityiskohdilla ja valmistettu todella pehmeästä nahasta. Se saisi olla myös käytetyn oloinen, sillä pidän siitä, että takki on nähnyt elämää.”

johanna piispa

Muotitoimittaja ja bloggaaja Johanna Piispa:

”Tanskalaisella Samsøe & Samsøella on aina hyvä valikoima ajattomia nahkatakkeja. Myös Outnet.comista ja Vestiaire Collectivesta voi tehdä hyviä löytöjä erityisesti nahkatakkisesongin ulkopuolella. Pidän unisex-mallisista nahkatakeista, jotka ovat malliltaan hieman pidempiä ja leikkaus on suora. Juuri nyt haaveilen kuitenkin kamelinvärisestä lyhyestä nahkatrenssistä.”

Lue myös:

Seuraa heitä: Instagramin takkimuusat

Pörrötakki muuntautuu moneksi – 3 tyylikästä tapaa yhdistää se

8 tyylioivallusta San Franciscon naisilta

Cosmopolitan: Näin stailaat nahkatakin

Koonnut Johanna Piispa
Kuvat Bloggaajien arkistot
Tilaa Elle

Seuraa Elleä