Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lahje levenee kevättä kohti – valitsimme farkkutarjonnasta 6 parasta

14.02.2018

Kevään hittifarkut on tasaisen siniset ja lahkeista tilavat.

 

1. Käsittelemätön farkku on tänä keväänä ajankohtaisin. Prässätyt lahkeet tekevät farkuista toimistokelpoiset. Alaspäin levenevä malli 435 e, Stella McCartney / Net-a-porter.com.

2. Muotiväen suosikki, ranskalainen A.P.C.-merkki taitaa himotuimmat farkkumallit. Näillä et voi mennä metsään. Nilkkamittaiset farkut 180 e, A.P.C.

3. Nilkat paljaiksi jättävillä culottes-farkuilla tarkenee talvella, kun vedät jalkaan pitkävartiset sukkasaappaat. Culottes-farkut 50 e, Zara.

4. Klassinen farkunsininen kelpuuttaa kaverikseen minkä tahansa värisen yläosan. Aina skarppi valinta on puhtaanvalkoinen kauluspaita. Vajaamittaiset trumpettilahkeet 290 e, Attico.

5. Korkeavyötäröisiä farkkuja saa nyt muinakin kuin pillilahkeisina. Huomio on muualla kuin voimakkaissa kulutuspesuissa; näissä tummansinisissä yksilöissä näyttävässä vetoketjussa. Korkevyötäröiset farkut 230 e, Diesel.

6. Kopioi kevään tuplafarkkutrendi catwalkilta: napita farkkutakki ylös asti ja valitse farkut kokoa isompana. Aavistuksen levenevät farkut 139 e, Samsøe & Samsøe.

 

Psst! Jos ostoslistallasi on vaaleat farkut kevääksi, tsekkaa Filippa K:n ja Samujin valikoima. Merkeille on tulossa taivaallisen ihania alaspäinleveneviä malleja kevääksi.

 

Lue myös:

Tässä ovat kauden parhaat farkkutrendit: katso 5 tyyli-ideaa!

Claudia Cifu tyylistään: ”Olen farkkutyttö”

Klassinen farkku taipuu moneksi: katso inspiroivat kuvat

teksti Emilia Laitanen
Kuvat Michael Schultz ja valmistajat.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä