Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ellen kuukausihoroskooppi: maaliskuu

01.03.2019

Ellen kuukausihoroskooppi lupaa maaliskuulle muun muassa vaihtelua purkkiruokaviikkoihin.

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: KALAT 20.2.–20.3.

Herkkäsieluisena ihmisenä puhkeat keväisin kukkaan ja antaudut jälleen romantiikan ja haaveilun valtaan. Olet uskollinen ja rakastava kumppani, mutta satutettuna pitkävihainen. Vaikka hermojasi hieman koetellaan maaliskuussa, turvaudu huumorintajuun murjottamisen sijasta.

Töissä kaipaat vanhoja hyviä aikoja ja alat vakavissasi pohtia uranvaihtoa. Tee kuitenkin ensin selväksi, mikä on haluamasi suunta. Taloudellinen tilanteesi sallii vihdoin pari ravintolailtaakin, mikä on mukavaa vaihtelua taannoisiin purkkiruokaviikkoihin.

Katso täältä kalojen päivähoroskooppi. 

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: OINAS 21.3.–20.4.

Kyseenalaistat lahjakkuutesi, etkä usko, vaikka taitojasi kuinka hehkutetaan. Sen sijaan rakkauselämäsi syttyy uuteen eloon pitkän hallakauden jälkeen. Olet valinnut oikean tien kuljettavaksesi lemmen suhteen.

Yrität päästä kuin koira veräjästä luvattuasi sukulaisellesi liikoja, sillä pelkäät sinulle langetettua vastuuta. Alkavan kevään kunniaksi voisit sijoittaa hieman ulkonäkösi kohentamiseen (vähintään hiusten juurikasvun verran), ennen kuin suunnittelet tavarahankintoja.

Katso täältä oinaan päivähoroskooppi.

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Hämmentävä tieto ystävästäsi saa sinut päiviksi pois tolaltasi, mutta asiaa sulateltuasi ymmärrät tietyt asiayhteydet ja omituiset sattumukset. Joudut töissä vääntämään rautalangasta kollegoillesi, kuinka hommat kannattaa hoitaa. Puhuttelun jälkeen tiimityö alkaa taas sujua.

Rakkaudessa ei nyt kaikki ole kohdallaan. Yritä kohdata tosiasiat ja puhua rehellisesti tilannetta kaunistelematta.

Katso täältä härän päivähoroskooppi. 

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: KAKSOSET 21.5.–21.6.

Älä luota puolitutun ihmisen hyväntahtoisuuteen liian sinisilmäisesti. Hänellä on oma lehmä ojassa, ja se voi verottaa jopa pankkitiliäsi. Kannattaisiko kertoa rakkaimmalle, mikä mieltäsi painaa. Hän aistii pahan mielesi, mutta ei uskalla ottaa asiaa puheeksi, koska pelkää tulevansa torjutuksi. Suhteessanne on uuden alun mahdollisuus, jos näette sen eteen hieman vaivaa.

Kiristä kukkaronnyörejä tiukemmalle kevään edetessä. Ulkonäköään voi kohentaa edullisillakin keinoilla.

Katso täältä kaksosen päivähoroskooppi.

MAALISKUUN 2019 HOROSKOOPPI: RAPU 22.6.–22.7.

Tuntuuko siltä, että sinun pitäisi alistua johonkin sellaiseen, mikä sotii moraaliasi vastaan? Pidä silti kiinni linjastasi, vaikka sinua uhkailtaisiinkin. Erään ihmisen suoraselkäisyys auttaa sinua suuresti koettelemuksissasi. Muista aikanasi kiittää ja auttaa häntä puolestasi.

Turhasta shoppailusta on iloa vain hetkeksi. Horoskooppi neuvoo lopettamaan ylettömän rahan tuhlaaminsen, Yritä löytää piristystä elämääsi mieluummin vaikka liikunnalla.

Katso täältä ravun päivähoroskooppi. 

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: LEIJONA 23.7.–22.8.

Vaikka yrität kätkeä ajatuksesi, rakkaasi näkee, että otsalohkosi takana kiehuu. Anna hänen auttaa sinua kriisissäsi. Harkitset riskin ottamista työsi suhteen. Epäonnistumisen vaara on maaliskuussa vielä niin suuri, että joudut malttamaan mielesi myöhempään kevääseen asti.

Ihmettelet, minne rahasi ovat valuneet. Kurkistapa vaatekaappiisi niin löydät vastauksen. Olisiko aika vuokrata kirppispöytä?

Katso täältä leijonan päivähoroskooppi.

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: NEITSYT 23.8.–22.9.

Rakkaasi välinpitämätön käytös riepoo mieltäsi, mutta et haluaisi vielä nostaa taistelumielialaa.
Pieni aaltoliike on sinulle tuttua, mutta nyt edessä taitaa olla melkoinen yhteenotto. Reilu ottelu puhdistaa pölyyntyneen ilman, mutta voi työntää teidät myös lopulliseen eroon.

Yrität töissä olla huomioimatta savumerkkejä, joita hätää kärsivät kollegasi lähettävät. He tarvitsevat kipeästi viisaita neuvojasi, joten anna heille hieman keskusteluaikaa. Horoskooppi neuvoo silti pysymään puolueettomana.

Katso täältä neitsyen päivähoroskooppi.

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: VAAKA 23.9.–23.10.

Vaikka yritätkin pitää kaikki langat käsissäsi, et pysty silti hallitsemaan kaikkea, etkä ainakaan ihmismieliä. Horoskooppisi mukaan tarvitset lepotaukoa sosiaalisesta elämästäsi, sillä muiden ongelmat piinaavat mieltäsi vuorokauden ympäri. Järjestä pieni matka itsellesi heti kun vain voit.

Sinulle tehty töihin liittyvä lupaus petetään pahemman kerran. Näytä pettureille todelliset kyntesi. Voit purkaa turhautumaasi myös hemmotteluun, sillä taloutesi sallii kauneushoitolapäivän.

Katso täältä vaa’an päivähoroskooppi.

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: SKORPIONI 24.10.–22.11.

Hyppää hetkeksi pois tutuista kuvioistasi, joissa vallitsee liian synkkä mieliala. Yllätyt iloisesti siitä, mitä uusilla elämänkujilla on tarjolla. Uskallusta vaaditaan nyt töissäkin, mutta yksin et jaksa rekeä vetää. Avuksi saattaa astua hyvin yllättävä ja erikoinen ihminen, josta saat iloa myös yksityiselämän puolella.

Aseta tässä kuussa itsellesi kesään liittyviä tavoitteita. Esimerkiksi kehon joko sisäinen tai ulkoinen hienosäätö kannattaa aloittaa jo nyt.

Lue täältä skorpionin päivähoroskooppi.

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Unelmoimasi hetki voi maaliskuussa vihdoinkin osua kohdallesi, vaikka oletkin usein turhan skeptinen. Älä laske tilaisuutta käsistäsi, vaan katso leikki loppuun asti. Yllätyt!

Älä työnnä lusikkaasi töissä muiden keitoksiin, sillä omissasikin on hämmentämistä. Vaikka et anna muiden hyppyyttää sinua, nöyrry kuitenkin sen verran, että pystyt ottamaan hyvät neuvot vastaan. Alkavan kevään kunniaksi pieni katselmus vaatekaupoissa olisi paikallaan maaliskuussa.

Katso täältä jousimiehen päivähoroskooppi.

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: KAURIS 23.12.–19.1.

Rakkaushuolet ovat lamauttaa sinut kokonaan. Usko tai älä, pettymys koituu sinulle lopulta voitoksi ja sydämeesi palaa kevätaurinko.

Vaikka sinulla onkin älyä ja kykyä, tunnet, että sinut jatkuvasti ohitetaan tehtäväjaossa. Pieni nokkavuuden hiominen voisi olla paikallaan. Joudut kieltäytymään mielenkiintoisesta tilaisuudesta, sillä ylimääräisen vapaa-ajan löytäminen on tällä jaksolla tuskaista.

Katso täältä kauriin päivähoroskooppi. 

MAALISKUUN HOROSKOOPPI: VESIMIES 20.1.–19.2.

Horoskooppisi mukaan tunteesi ovat sekavat ja niiden erottelu on hankalaa, jopa mahdotonta. Yritä ottaa etäisyyttä ihmiseen, joka ne aiheuttaa. Äläkä reagoi hänen ensimmäiseen perään huutoonsa, muuten hän ei ikinä opi arvostamaan sinua oikein.

Töissä saamasi neuvot tuntuvat alentavilta, mutta kollegasi tarkoittaa vain hyvää. Ota kerrankin opiksesi. Älä myöskään anna hetkellisen ostoshimon tyhjentää kukkaroasi.

Katso täältä vesimiehen päivähoroskooppi. 

Lue myös:

Ellen vuosihoroskooppi 2019: suhdesäpinää ja ammatinvaihtoja

 

Laatinut Anne Pennanen
Kuvitus Aliisa Ahtiainen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä