Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kultakorvikset viimeistelevät tyylin – valitsimme kauppojen parhaat

09.10.2018

Hienostuneen ohuet kultakorvikset näyttävät yhtä luontevilta toimistolla kuin juhlissakin.

Pidätkö useamman korviksen yhdistelmästä samassa korvassa, mutta sinulla on vain yksi reikä korvalehdessä? Nämä 32.4-korumerkin multirenkaat ratkovat pulmasi. Kullatut multirenkaat 135 e, 32.4. 

Anna korvisten näkyä ja nosta hiukset korvan taakse. Kullanväriset renkaat 17 e, Cos.

Ruotsalaisen All Bluesin korut ovat muotiväen suosikkeja. Kullatut renkaat 210 e, All Blues.

Matilda Mannström on tämän hetken kiinnostavin suomalainen korusuunnittelija. Materiaaleina hän käyttää kierrätettyä kultaa ja hopeaa sekä eettisiä timantteja. Kultaiset korvikset 480 e, Mannström Jewellery.

Pikapäivitä farkut ja kauluspaita -asu illalliselle statement-korviksilla ja huulipunalla. Eripariset korvikset 13 e, Mango.

Tsekkaa koruketju Kultajousen valikoima, jos etsit maltillisen hintaisia kultakoruja. Jos budjettisi pyörii kahden kympin hujakoilla, kurkkaa kullattujen hopeakorvisten osasto. Soikiot kultakorvakorut 139 e, Kultajousi.

Nämä korvarenkaat ovat kuin pieni taideteos. Vaikka ne ovatkin kooltaan suuret ovat ne hyvin kevyet. Kullatut renkaat 345 e, Dinosaur Designs.

Pieni säihke tuo korvikseen luksuksen tuntua ja toimii etenkin juhlapukeutumisessa. Yhdistä pumpulinpehmeään neuleeseen ja suoriin housuihin. Kullatut hopearenkaat synteettisillä jalokivillä 149 e, Sif Jacobs.

Vinkki! Tsekkaa kaupunkisi vintage-koruliikkeet: hinnat ovat usein kohtuullisia ja voit tehdä uniikkeja löytöjä.

Lue myös:

Tuplakultaa ja eri paria – tältä näyttävät juhlakauden trendikkäimmät korvakorut

Tässä on kaikki, mitä syksyn 2018 trendeistä pitää tietää

8 x näin piristät arkiasusi

teksti Emilia Laitanen
kuvat Sara Merz ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä