Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uutta kuunneltavaa: 5x koukuttavimmat podcastit

11.07.2018

Kaipaatko inspiraatiota työmatkoille tai kesälomalle laiturin nokkaan? Listasimme tämän hetken kiinnostavimmat podcastit.

Ota kuunteluun nämä koukuttavat podcastit:

The High Low 

Toimittaja ja muotivaikuttaja Pandora Sykesin ja toimittaja-kirjailija Dolly Aldertonin luotsaama show käy läpi viikon polttavimmat puheenaiheet fiksusti ja helposti lähestyttävästi. Tunnin mittainen jakso antaa uutta ajateltavaa ja uskaltaa tarttua julkkisjuorujen lisäksi myös vaikeisiin aiheisiin. Jokaisen jakson alussa käydään läpi myös viikon parhaat kirja- ja sarjasuositukset.

Unelmaduunarit 

Salamatkustaja-blogista tutun Satu Rämön ja Lähiömutsi-blogin Hanne Valtarin podcastissa keskustellaan siitä, kuinka unelmiensa työpaikan saavuttaneet ihmiset oikein tekivät sen. Jokaisessa jaksossa on mukana inspiroiva vieras, joka jakaa omat vinkkinsä työelämään.

Tuija Pehkonen

Yle Puheen haastatteluohjelmassa Tuija Pehkonen juttelee tunnettujen vieraidensa kanssa heistä itsestään, eikä välttele kiperiäkään kysymyksiä. Keskusteluissa päästään pintaa syvemmälle ja kuullaan kiinnostavia tarinoita kulissien takaa.

You Must Remember 

Laadukkaasti tuotettu podcast koostuu useasta minisarjasta, joita yhdistää se, että ne ovat kaikki tositarinoita Hollywoodin kulta-ajalta ja päättyvät usein traagisesti. Jos tykkäät lukea elämänkertoja, koukutut tähän sarjaan takuulla!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pop Fashion 

Perjantaisin ilmestyvässä ohjelmassa käydään läpi viikon kiinnostavimmat muotiuutiset. Tämän kuunneltuasi pysyt kärryillä suunnittelijavaihdoksista, tiedät mikä muotitalo on talousvaikeuksissa ja kuulet sisäpiirijuttuja, joista muut mediat harvemmin puhuvat.

Ota kuunteluun myös nämä kotimaisten kärkibloggaajien podcastit:

Afterwork 

Metti & Hanna 

Nonsense by Alexa & Linda 

Yksillä 

Lue myös:

5 ideaa moderniin lomatyyliin

Tässä kesätuotteet, joita ilman kenenkään ei pitäisi edes yrittää selvitä

Cosmopolitan: Kuusi podcastia, jotka sinunkin kannattaa kuunnella viimeistään nyt

 

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä