Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voita!

15.01.2020

Palkintona Remington Sleek & Curl Expert -muotoilurauta (54 e), joka on paranneltu versio Suomen suosituimmasta muotoiluraudasta. Uusi malli on käyttövalmis 15 sekunnissa, ja sen pitkien muotoilulevyjen ansiosta voit suoristaa aiempaa leveämpiä osioita.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka palkintona on Remington Sleek & Curl Expert -muotoilurauta (54 e). Arvonta suoritetaan 11.2.2020 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 10.2.2020 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä