Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voit voittaa!

10.01.2018

Palkintona Biothermin 118 euron arvoinen tuotesetti, joka sisältää ihoa ravitsevan ja rauhoittavan Life Plankton Sensitive Balm -kasvovoiteen ja uudistavan ja rauhoittavan Life Plankton Essence -hoitonesteen.

Paras juttu 02/18

  • Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130. Arvonnan säännöt: Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Biothermin tuotesetti. (arvo 118 €). Arvonta suoritetaan 12.2.2018 ja siihen osallistuvat kaikki 11.2.2018 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

 

Viime kuun palkinnon voitti Noora Hyödynmaa.

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä