Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voit voittaa!

22.11.2017

Palkintona Lumenen Harmonia Nutri-Recharging -tuotesetti, joka sisältää kosteusvoiteen, puhdistusvaahdon, turvenaamion ja vartalovoiteen. Palkinnon arvo on 104 e.

  • Säännöt:
    Kilpailun osallistumisaika on 22.11-18.12. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta. Kaikkien Paras juttu–äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Lumenen Harmonia Nutri-Recharging -tuotesetti, joka sisältää kosteusvoiteen, puhdistusvaahdon, turvenaamion ja vartalovoiteen. Arvonta suoritetaan 19.12. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Elle-lehdessä tai internet-sivuilla. Arpajaisverot maksaa Aller Media Oy. Aller Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontoihin. Aller Media Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Aller Media Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää omien yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Aller Media Oy:n asiakaspalveluun: Aller Media Oy /Asiakaspalvelu, Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki, puh. 075 328 5102 (avoinna ma-pe 8.30 - 16.30, puh. hinta 8,4 snt/min)

Tilaa Elle

Seuraa Elleä