Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voita!

16.10.2019

Palkintona on Sisleyn Velvet Sleeping Mask (60 ml / 121 e). Ravitsevan ja rauhoittavan kasvonaamion voi levittää iholle koko yöksi tai sitä voi käyttää 10 minuutin tehohoitona. Sahraminkukkaa sisältävä naamio vahvistaa ja jälleen- rakentaa ihoa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka Palkintona on Sisleyn Velvet Sleeping Mask (60 ml / 121 e). Arvonta suoritetaan 27.11.2019 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 26.11.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä