Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voita!

04.09.2019

Palkintona on Clinique Moisture Surge -setti, johon kuuluu 72-hour Hydrator -kosteusvoide (50 ml), Eye 96-Hour Concentrate -silmänympärysgeeli (15 ml) ja Overnight Mask -yönaamio (100 ml). Palkinnon arvo on 118 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka Palkintona on Clinique Moisture Surge -setti, jonka arvo on 118 e. Arvonta suoritetaan 16.10.2019 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 15.10.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä