Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voit voittaa!

08.05.2019

Arvonnan palkintona on Tommy Hilfigerin laukku ( arvo 149 e.), jonka oranssin lipan voi kääntää toisinpäin laventelinsävyiseksi.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Tommy Hilfigerin laukku, arvo 149 €. Arvonta suoritetaan 01.07.2019 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 30.06.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä