Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voita!

05.06.2019

Palkintona kaksi Lanvinin A Girl in Capri -uutuustuoksua (EdT 30 ml): toinen sinulle ja toinen ystävällesi. Yhden tuoksun arvo on 37 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on kaksi tuoksua, arvo 74 €. Arvonta suoritetaan 01.09.2019 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 31.08.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä