Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Äänestä syksyn ihaninta laukkua ja voit voittaa sen omaksesi!

23.09.2019

Kerro meille, mikä näistä kotimaisista laukuista on suosikkisi, ja voit voittaa sen omaksesi!

1. Maj-laukku 850 e, NO/AN

Maj on tyylikäs ja käytännöllinen olkalaukku, jota voi tarvittaessa käyttää yliolanlaukkuna. Se on tehty laadukkaasta ja pehmeästä nahasta ja valmistettu käsityönä perheomisteisessa ateljeessa Portugalissa. Laukun tehnyt artesaani on merkinnyt nimellään valmistamansa laukun.

2. Kaste-laukku 118 e, Globe Hope

Kaste-laukku (entinen Priya) on uniikki, kierrätetyistä turvavöistä tehty luksuslaukku. Kestävän ja tyylikkään laukun sivut on tehty ylijäämänahkasta. Laukun sisällä on avoin tasku, ja nahkainen olkahihna on säädettävä ja irroitettava. Kaste-laukun on suunnitellut Miisa Asikainen, ja se on ommeltu Suomessa. Myös materiaali on lajiteltu ja puhdistettu Suomessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Roosa-laukku 149 e, LUMI

LUMIn Roosa-laukku on ihastuttava pienikokoinen ja muuntautuva tilaihme. Laukku on valmistettu kasviparkitusta konjakinvärisestä nahasta, ja se sisältää irrotettavan, nahkaisen sisätaskun, joka toimii myös lompakkona ja clutchina. Roosa-laukussa on kätevät lyhyet hihnat sekä irrotettava, pitkä hihna olka- ja crossbodykäyttöön. Tämän laukun saat helposti stailattua toimisto-, viikonloppu- ja iltakäyttöön!

4. Kainuu-laukku 320 e, Lovia

Kainuu on ylijäämämateriaaleista laukkuja ja asusteita valmistavan Lovian monikäyttöinen keksintö. Sen ajatus on palvella vuodesta toiseen monessa eri tilanteessa muuntautuen crossbody-laukusta olkalaukuksi, body bag -laukusta vyölaukuksi ja erillisen, useissa väreissä saatavilla olevan kahvan myötä käsilaukuksi. Voit myös unohtaa hihnat ja kahvan kotiin ja käyttää Kainuuta minimalistisena clutch-laukkuna.

5. Laukku 465 e, Aino Heiniö

Aino Heiniö suunnittelee muhkeita ja värikkäitä laukkuja, jotka valmistetaan käsityönä Marokossa. Niissä käytetty nahka on marokkolaista lampaannahkaa, joka on lihateollisuuden ylijäämää. Villa taas on peräisin villamatoista, joista osa on kierrätettyjä, osan Heiniö on suunnitellut ja toteuttanut yhdessä marokkolaisten naisyhteisöjen kanssa.

6. Hialmina -nahkalaukku 295 e, Marimekko

Hialmina-olkalaukussa on leveä olkahihna ja kontrastivärinen sisätasku. Suorakulmainen, vetoketjulla suljettava nahkalaukku on vuoritettu, ja siinä on nahkaiset vetoketjuvetimet punaisen ja pinkin sävyssä. Hialmina on valmistettu italialaisesta nahasta, joka on pinnoitettu suojaa antavalla polyuretaanilla. Laukku ei tarvitse rasvausta eikä nahanhoitotuotteita.

Arvonta on päättynyt.

 

kuvat valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä