Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tältä näyttävät kevään hittilenkkarit! Valitsimme kauppojen 7 parasta

12.03.2018

Kevätlenkkareita yhdistää mokkapinta ja 1970-luku.

Parhaat lenkkarit juuri nyt:

1. Karhun legendaarinen 1970-luvun Albatross-malli on tullut takaisin alkuperäisessä muodossaan. Pue nilkkamittaisten suorien housujen ja ryhdikkään t-paidan kanssa. Albatross 85 e, Karhu.

2. Yhdistä New Balancen klassikkojuoksulenkkarit valkoisiin farkkuihin ja trenssiin. 420 Re-engineered 99 e, New Balance / Goodhoodstore.com

3. Acne Studiosin Joriko-mallin inspiraatio on 1970-luvulta. Muoviset yksityiskohdat tuovat modernin lisän. Pue hameen ja farkkutakin kanssa. Joriko 340 e, Acne Studios

4. Niken klassikko Cortez on 1970-luvulta ja siitä tuli yksi suosituimmista lenkkareista USA:ssa. Yhdistä sinisiin farkkuihin ja kašmirpooloon. Cortez 94 e, Nike.

5. Muodin sisäpiiriläisten kuten Rei Kawakubon uusi ihastus on ruotsalainen Spalwart, joka ei somessa mainosta. Marathon-mallissa on kengänpohjaa myöden kauniit yksityiskohdat. Yhdistä toimistoon valkoisen kauluspaidan ja leveiden lahkeiden kanssa. Marathon 240 e, Spalwart.

6. Ranskalaisen Veja-merkki käyttää materiaaleina muun muassa kierrätettyä puuvillaa, kalannahkaa ja kierrätettyjä muovipulloja. Pue alaspäinlevenevien farkkujen ja nahkatakin kanssa. Holiday Silk 150 e, Veja.

7. Ruotsalaisen Eytyksen Jet Combo-mallissa on 70-luvun juoksukengän ominaisuudet, mutta paksumpi pohja joka puijaa sinulle ekstrapituutta. Jet Combo 220 e, Eytys.

Lue myös:

8 tyylioivallusta San Franciscon naisilta

10 uutta tyylisääntöä, jotka sinun tulee tietää

10 vinkkiä – näin syntyy takuutyylikäs Tukholma-look

teksti Emilia Laitanen
kuvat Sune Czajkovski ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä