Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kestävän silmämeikin salaisuus: primerit, joilla luomiväri pysyy aamuun asti

04.01.2019

Tosimeikkaajat sen tietävät: luomiväri vaatii pysyäkseen laadukkaan pohjustusvoiteen. Testasimme primerit ja valitsimme viisikon, joiden avulla silmämeikki ei valahda luomivakoon kovassakaan menossa.

Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer

Takuuvarma valinta

Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer. 22 e. ★ ★ ★ ★ ★

Testiryhmän suurin pakkauskoko, 12 milliä, tekee Smashboxista kannattavimman ostoksen. Tämä pohjustusvoide toimii niin kuivilla kuin rasvaisilla luomilla ja muodostaa tasaisen ja värittömän pinnan. Se asettuu iholle nopeasti ja pitää luomivärin paikoillaan jopa 24 tuntia. Tämä on ehdottomasti paras valinta hääpäivään tai hikijumppaan.

The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer

Kevyttä kestoa

The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer. 21 e. ★ ★ ★ ★ ★

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ei uskoisi, että näin kevyen koostumuksen omaava pohjustus­voide voi saada luomi­värin pysymään loistavasti. Kosteuttava ja helposti levittyvä tuote tekee ihon pinnasta siloisen, minkä vuoksi se sopii loistavasti myös aikuiselle iholle. Voide levittyy öljyisen näköisenä, mutta asettuu nopeasti mattaiseksi. Luomi­väri on helppo levittää suoraan voiteen päälle ilman ylimääräistä puuterointia.

Alima Pure Eye Primer

Pohjustusvoide kuiville silmäluomille

Alima Pure Eye Primer. 32 e. ★ ★ ★ ★

Toimivat pohjustusvoiteet ovat luonnonkosmetiikkaosastolla harvinaisia. Alima Pure on yksi parhaista, ja se on hyvä valinta myös herkkäsilmäisille ja hajusteherkille. Se sisältää hoitavia ainesosia, kuten karitevoita ja skavlaania. Sen vuoksi voide kannattaa kiinnittää iholle puuterilla ennen luomivärin lisäämistä. Rasvaisimmilla luomilla sekään ei välttämättä riitä.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Primeri rasvaisille silmäluomille

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. 23 e. ★ ★ ★ ★

Tämä tehokas primeri on monien kauneusgurujen suosikki, sillä se pitää luomivärit paikoillaan myös todella rasvaisilla luomilla. Erityismaininta siitä, että merkki huomioi kaikki ihonsävyt: Eden sopii hyvin vaaleille kaunottarille, Caffeine taas kaikista tummimmille ihonsävyille. Miinusta ainoastaan siitä, että vanhemmalle iholle koostumus saattaa olla liian kuiva.

Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer

Laatutietoiselle

Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer. 34 e. ★ ★ ★

Laadukas pohjustus­voide tasoittaa luomien sävyä ja toimii loistavasti kaikilla ihotyypeillä. Tuote muodostaa silmäluomelle kalvon, joka estää luomivärin siirtymistä luomi­vakoon. Tuubin koko on kuitenkin melko pieni ja hinta siksi yläkanttiin. Lisäksi vaalea sävy ei sovi tummemmille ihoille. Nämä seikat tipauttavat tähtiluokituksen kolmeen.

Vinkki: Jos luomesi ovat erityisen rasvaiset tai luomiväri ei tunnu häivyttyvän kauniisti, kiinnitä pohjustusvoide irtopuuterilla ennen luomivärin lisäämistä.

Lue myös:

Seerumit testissä – valitse näistä omalle ihollesi sopivin

Meikkitaiteilija Ida Ekman on kosteuttamisen MacGyver

Arkilook valmiiksi 15 minuuttia nopeammin: tässä kiireaamujen pelastajat

teksti Miia Ezen
kuvat Isma Valkama, Fabian Björk ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä