Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Deittihuumaa ja tunnesotkuja – Ellen kesän 2018 horoskooppi kertoo, milloin tiedossa on säpinää

31.05.2018

Älä stressaa kesän kaverisuhteista tai romansseista. Horoskooppimme kertoo, milloin kannattaa tuulettua kunnolla ja milloin jäädä kotiin selvittämään sotkussa olevia tunteita.

Kesähoroskooppi: Oinas 21.3–19.4.

Kesäsi tulee kulkemaan melko onnekasta ja lemmekästä rataa, sillä pitkäaikainen haaveesi toteutuu. Se voi liittyä siihen, että kumppanisi suostuu viimeinkin toteuttamaan erään toiveesi. Sinun kannattaa käyttää vapaa-aikasi itsesi uudistamiseen, myös ulkoisesti. Tänä kesänä edessäsi nimittäin on se hetki, jota olet odottanut jopa vuosia. Anna itsellesi kunnolla aikaa miettiä asioita, jotka auttavat sopeutumaan muutokseen.

Muutoksen laineet heijastuvat loppukesään asti. Niiden merkitys aukeaa sinulle itsellesikin kunnolla vasta kesän mentyä.

Etenkin heinäkuu on hienoa aikaa, ainakin erotiikan suhteen. Saat ylimääräistä huomiota monella eri tavalla, mistä olet itsekin hämilläsi.

Elämässäsi sattuu ja tapahtuu kesän aikana muutenkin todella paljon, myös rakkausasioiden ulkopuolella. Voi olla, että joudut miettimään hetkeksi vetäytymistä yksinäisyyteen, että aivosi pysyisivät mukana muutoksen kelkassa.

Elokuussa mietit uudestaan ihmissuhdettasi. Rakkaussuhteesi voi olla hetkittäin vaakalaudalla. Ratkaisu ei välttämättä ole sinun päätettävissäsi, mutta kannattaa kuitenkin yrittää selvittää tilannetta ennen äkkiratkaisua.

Oinas, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 18.– 24.6., 16.–22.7., 6.–12.8. 2018

 

Saat ylimääräistä huomiota monella eri tavalla, mistä olet itsekin hämilläsi.

 

Kesähoroskooppi: Härkä 20.4.–20.5

Alkukesä on monellakin tavalla hankala, etkä välttämättä ole tyytyväinen oikein mihinkään; et itseesi etkä kumppaniisi. Rakkaus puuduttaa, vaikka tiedät suhteen olevan vakaalla pohjalla. Parisuhteesi vaatiikin kesän aikana perinpohjaista tuuletusta.

Kesäkuu sujahtaa arkisessa uurastuksessa, ja olet iltaisin lopen uupunut. Keksi itsellesi joki uusi harrastus, johon voit purkaa turhautuneen olosi. Elät sen verran seesteistä aikaa, ja koska et törsäile, myös rahavaroja kertyy tilille.

Heinäkuussa sitten alkaakin tapahtua. Horoskooppisi mukaan tiedossa on tilanne, josta et itsekään tiedä ulospääsyä. Et oikein ymmärrä, kuka vetää ja mistäkin narusta. Muutos on myös positiivinen. Varsinkin sinkut pääsevät nauttimaan eroottisesta ilottelusta yllin kyllin. Olet usein vallattomalla tuulella. Yritä järjestää itsellesi edes pieni yksityinen matka, jonka aikana saisit hengähtää ja miettiä muuttunutta elämäntilannetta.

Elokuu kulkee kovalla vauhdilla, ja saat ihmissuhteissa paljon aikaiseksi. Myös rakkaasi intoutuu mukaan menoosi, ja suhteenne kukoistaa. Ystävyyssuhteetkin paranevat merkittävästi, sillä olet uskaltanut olla oma itsesi ja sanonut mieltäsi painaneet asiat ääneen.

Härkä, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 11.–17.6., 9.–15.7., 30.7.–5.8. 2018

 

Parisuhteesi vaatiikin kesän aikana perinpohjaista tuuletusta.

 

Kesähoroskooppi: Kaksonen 21.5.–20.6.

Kesäkuussa joudut kieltäytymään monesta mieluisasta asiasta, sillä olen kyynärpäitäsi myöten työn täyttämässä suossa. Vaali silti rakkautta, se on sinulle nyt erityisen tärkeä juttu, etkä ilman sitä selviä uurastuksesta.

Alkukesä menee sinulta sujahtaen, sillä olet koko ajan työn touhussa. Innostut jostakin uudesta, joka auttaa sinua muuttamaan arjen rutiineja.

Heinäkuussa joudut ikävän tosiasian eteen: selviää, että joku on valehdellut sinulle jo pidempään. Pettymys on syvä. Sinua alkaa vaivata epäilys muitakin ystäviäsi kohtaan. Älä silti ala nähdä mörköjä kaikissa ihmissuhteissa. Niitä ei ole.

Loppukesästä pääset taas sosiaalisen luonteesi ansiosta hyvään vireeseen, olet tietyissä tilanteissa jopa hieman turhankin vallaton. Pidä kuitenkin parisuhteestasi huolta niin on sinulle itsellesikin parasta. Kaipaat koko ajan jotakin uutta, ja sitä tulet saamaankin. Kesäsi on parhaimmillaan elokuussa ja innostut uudestaan myös parisuhteestasi. Myös eroottinen minäsi kokee uuden nousukauden, kun päästät mielikuvituksesi valloilleen.

Kaksonen, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 4.6.–10.6., 23.7.–29.7., 20.8.–26.8. 2018

 

Kesähoroskooppi: Rapu 21.6.–22.7.

Rakkaus ja muut ihmissuhteet ovat pääosissa läpi kesän, sekä hyvässä että pahassa. Saat pohdittavaksesi paljon asioita, joita et uskonut kytevän rakkaasi aivoituksissa. Joudut sen tosiasian eteen, että et olekaan tehnyt joitakin asioita parisuhteessasi ihan oikein. Se voi kirpaista pahastikin, mutta ota kuulemastasi kaikki opiksi.

Kesän edetessä asiat ja tunnetilat kohenevat, saat nauttia hellyydestä ja romantiikastakin kaiken muun touhun keskellä. Muista vain pysähtyä oikeaan aikaan, jotta tilaisuudet eivät menisi ohi suun. Liian väsyneenä ei seksi maistu.

Heinäkuun alkumetreillä rakkaus voi muuttaa muotoaan, mutta olet tavallaan odottanut muutoksen tuulia jo pitkään. Sinkut saattavat joutua luopumaan vapaudestaan, ja vakiintuneiden parisuhteet nousevat uusiin sfääreihin.

Ystävällesi sattuvat asiat koskettavat myös sinua. Ne voivat jäädä vaivaamaan mieltäsi todella pitkäksi aikaa.

Elokuussa työt sujuvat, mutta tunne-elämäsi on ailahtelevaa. Et oikein tiedä, pitäisikö lähteä vai jäädä ja miksi. Tee päätös pikaisesti, asian vatvominen vain hankaloittaa monen muunkin elämää. Tapahtumat voivat vaikuttaa koko loppuvuoteesi jopa radikaalilla ja uudistavalla tavalla.

Rapu, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 18.6.–24.6., 2.7.–8.7., 23.7.–29.7. 2018

 

Kesähoroskooppi: Leijona 23.7.–22.8.

Juhannusjuhlien aikana moni asia jumittaa. Kyseessä on kuitenkin vasta kesän alku, joten älä lyö hanskoja heti tiskiin. Varsinkin sinkkujen tulee olla nyt avaramielisempiä. Vastapuolen pieni etikettivirhe ei saa kaataa orastavaa suhdetta.

Jo heti heinäkuun alussa saat paljon eroottista voimaa kesäöistä. Seksi on sinulle elintärkeä voimavara, ja ilman kosketusta olet kuin näivettynyt kukka.

Kesän aikana on hyvä ratkaista mieltä kiusanneet asiat tiettyjen ystävien suhteen. Päätöksen teko ei ole helppoa, mutta pian huomaat, että vaistosi osuivat oikeaan. Joku todellakin yritti keplotella sinun reviirillesi.

Heinäkuu voi olla rakkausasioissa monella tavalla muutosaltis kuukausi. Saattaa olla, että ihastut tulisesti ihmiseen, johon sinulla on ollut ennenkin tunteita. Aika vain on muuttanut teitä kumpaakin. Kannattaa katsoa loppuun saakka, vetääkö veri teitä yhä toistenne puoleen.

Löydät monta muutakin ilon aihetta kesän aikana. Viettielämäsi on niin voimakas, että jopa parisuhdetilanteesi voi muuttua. Jos suhde on kuollut, se joutaa kaatopaikalle. Miksi sinnitellä huonossa suhteessa vuodesta toiseen.

Horoskooppisi mukaan elät elokuussakin sosiaalisesti hyvää aikaa. Uusia kontakteja voi tulla hyvinkin erikoisista paikoista. Elämänilosi auttaa muitakin, jotka ovat poteneet rakkaus- ja tunne-elämää koskettavien tapahtumien puutetta.

Leijona, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille 18.–24.6., 16.–22.7., 6.–12.8. 2018

 

Kesähoroskooppi: Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet varsin positiivisessa vireessä, joten kesästä tulee hyvä. Saat keskittyä lempiasioittesi hoitoon. Myös eroottinen elämäsi kukoistaa, ja se sopii sinulle todella hyvin. Rakkaasi hemmottelee sinua, vaikka hetkittäin haluaa omaakin aikaa itselleen. Älä ole siitä mustasukkainen vaan etsi itsellesikin mukavaa tekemistä. Se ei tarkoita, että pitäisi mennä kurkkimaan aidan toiselle puolelle.

Kesän mittaan sosiaaliset tilaisuudet sujuvat ilman stressiä, mutta vastoinkäyminen ystävän kanssa häiritsee elämääsi. Juttu on vaikea, etkä oikein osaa itsekään sitä ratkaista. Toivottavasti tiimissänne on rohkea vetäjä.

Heinäkuu on sinulle täyttä lemmen aikaa, ja annat paljon rakkautta läheisillesi. Olet omalla tavallasi onnesi kukkuloilla. Innostut uudesta jutusta, joten taiteellisuutesi ja herkkyytesi ovat huipussaan. Joku ei välttämättä innostu, mutta tärkeintä on, että asia merkitsee sinulle jotakin. Pidä siitä kiinni.

Elokuu tuo mukanaan haasteita, jotka voivat vaikuttaa elämääsi kovinkin merkittävällä tavalla. Anna tilanteiden kulkea omaa rataansa ja pyhitä ratkaisuille aikaa. Muutos ei aina ole pahasta.

Neitsyt, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 11.6.–17.6., 2.7.–8.7., 13.8.–19.8. 2018

 

Kesähoroskooppi: Vaaka 23.9.–23.10.

Rakkaus nousee etusijalle heti alkukesästä, varsinkin kesäkuu on merkityksellinen koko jakson kannalta. Vaikka vietät onnentäyteistä aikaa, muutoksia voi olla varsinkin sinkkujen elämässä. Kaikki muutokset eivät sinua jostakin syystä kovin paljon heilauta, sillä itseluottamuksesi on pitkästä aikaa kohdillaan.

Heinäkuun alku voi tuntua hieman takkuiselta, sillä energiavarastosi ovat miinuksen puolella. Olet kuitenkin iloinen saamastasi huomiosta, vaikka se ei tulisikaan omalta kumppanilta. Sinkuille voi olla tarjolla useampikin vaihtoehto, mutta kukaan ei tunnut tarpeeksi kiinnostavalta.

Loppukesästä tilanne helpottuu ja lemmenasiat alkavat kiinnostaa toden teolla. Ratkaiset erään käytännön ongelman kaikille edullisella tavalla. Elokuu näyttää sinulle muutenkin kesän ja rakkauden parhaat puolet ja piristyt ihan silmissä.

Kesä on siis vahvaa aikaa, jolloin seksi on sinulle todella tärkeää. Elät koko kesän jollakin tavalla rakkauteen liittyvien teemojen kautta, vaikka tunteesi ovat välillä sotkussa.

Innostut kesän aikana jostakin ihmisestä pelkästään fyysisesti. Sekin on sinulle varsin ominaista, mutta ei ehkä hyväksyttävissä, jos elät parisuhteessa. Älä yritä pitää erotiikkaa tärkeimpänä asiana parisuhteessakaan, vaikka olet sellaiseen taipuvainen.

Vaaka, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 4.6.–10.6., 25.6.–1.7., 23.7.–29.7. 2018

Kesähoroskooppi: Skorpioni 24.10.–22.11.

Kesäaikaan sinun pitäisi vain olla ja nauttia lähimmäistesi seurasta ja rakkaudesta, jota sinulle tarjoillaan poikkeuksellisen runsaasti. Voit olla jopa aavistuksen hämmentynyt kaikesta saamastasi huomiosta. Sinkuille tilanne on mielenkiintoinen. Skorpionina olet välillä liian kranttu, kenet vällyjen alle päästät. Unelmien prinssiä tai prinsessaa ei ole, mutta sen sijaan tarjolla olisi runsaasti mukavia ja älyllisesti haastavia kumppaneita.

Heinäkuun koittaessa et ole välttämättä sinut itsesi kanssa. Olet kyllästynyt ja kyyninen, mikä saa kumppanisi häipymään maisemista, joko konkreettisesti tai sitten henkisellä tasolla. Se ei ole hyvä juttu, mutta toivottavasti saat pidettyä järjen päässäsi, etkä tee mitään lopullista päätöstä.

Elokuun tullen kannattaa ryhdistäytyä. Tuleva syksy vaatii sinulta paljon panostusta muihinkin kuin parisuhdeongelmien ratkaisuun. Onneksi sinulla on paljon ystäviä, joille voit purkautua, sillä pinnasi katkeaa ajoittain ja jälki on sen mukaista.

Kumppanisi hajamielisyys voi harmittaa mieltäsi, mutta onneksi olet tottunut siihen. Henkisesti alkukesä on melko hyvä, tosin voisit saada enemmänkin aikaan parisuhteesi eteen.

Skorpioni, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 18.6.–24.6., 2.7.–8.7., 23.7.–29.7. 2018

 

Kesähoroskooppi: Jousimies 23.11.–21.11.

Sinun pitää tehdä paljon töitä parisuhteesi eteen. Se on välttämätöntä alkukesästä 2018. Tilanne ei miellytä sinua.  Haluaisit enemmän juttuja omaan tahtiisi, vailla velvollisuuksia. Kaipaisit enemmän vapautta, mutta erityisesti rakkaasi vaatii huomiota itseensä.

Jokin muutos kotiasioissa on luvassa heti kesäkuussa. Tämäkään juttu ei sinua juurikaan miellytä ja yrität niellä kitkerän mielipiteesi. Kannattaa laskea hyödyt ja haitat tarkkaan ennen kuin lähdet sotajalalle.

Heinäkuu tulee olemaan erityisen tärkeä ihmissuhteittesi kannalta. Sinua kaihertaa jokin asia, mutta yritä pitää kiinni totutuista parisuhdekuvioista. Varaudu, että kumppanisi tekee jotakin radikaalia. Älä salaa tunteitasi, se ei nyt ole oikea ratkaisu. Kumppanisi tavallaan vaistoaa, että sinäkin haluaisit ihan uusia juttuja, mutta olet arka muutoksille. Pyrkikää kompromissiin. Joskus on hyvä pohtia myös sitä, onko seksielämänne liian kaavamaista. Mieti, mistä saisitte uutta virtaa suviyöhön.

Kesän kääntyessä loppupuolelle sinusta jostakin syystä tuntuu, että olet henkisesti ja fyysisesti väsynyt. Yritä pitää itsesi kuitenkin menossa mukana. Olet tärkeä monelle, vaikka et aina olisikaan henkisesti ja fyysisesti läsnä.

Jousimies, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 4.6.–10.6., 23.7.–29.7., 20.8.–26.8. 2018

 

Nyt kannattaa kuunnella sydäntä ja katsella avoimin mielin potentiaalista kesäheilaa.

 

Kesähoroskooppi: Kauris 22.12.–19.1.

Alkukesä on sinulle onnen täyteinen. Olet todella iloinen ja hyväntuulinen, mikä tarttuu läheisiisikin. Tunnet rakkauden määrän lisääntyvän. Sinkkuna olet ehkä epäröinyt näyttää tunteitasi kiinnostuksen kohteellesi, mutta ihan turhaan. Nyt kannattaa kuunnella sydäntä ja katsella avoimin mielin potentiaalista kesäheilaa.

Heinäkuun alkupuolella joudut pohtimaan tulevaisuuttasi, joka on monellakin tavalla vaakalaudalla. Olet kyllästynyt joko parisuhteeseesi tai sitten liialliseen vapauteesi. Elät outojen myllerrysten aikaa, mutta onneksi unelmat antavat voimaa kestää pienet lemmenmurheet. Suhteen eteenpäin rakentaminen on kesän 2018 loppupuolella tärkein juttu sinun kannaltasi.

Haluat rakkaaltasi paljon, mutta olet myös valmis antamaan paljon. Tämä korostuu erityisesti elokuussa. Kesääsi kuuluu jokin matka, mikä liittyy ennen kaikkea ihmissuhteisiin ja siellä ilmenneisiin haasteisiin. Ne on hyvä ratkaista tämän reissun aikana.

Elokuun alku tulee sinulle kuin tilauksesta. Olet melko väsynyt, johtuen kovasta työmäärästä. Kun saat levättyä kunnolla, pääset kirmaamaan loppukesän laitumille. Sieltä saattaakin löytyä melkoinen yllätys, mikä pistää myös pimeneviin iltoihin eroottista vipinää enemmän kuin aikoihin.

Kauris, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 11.–17.6., 9.–15.7., 30.7.–5.8. 2018

 

Kesähoroskooppi: Vesimies 20.1.–19.2.

Kesämielesi on kaksijakoinen, mikä syö energiaasi. Osa sinusta haluaisi olla vapaa kuin taivaanlintu, mutta toisaalta taas et haluaisi päästää kumppaniasi päiväksikään omiin touhuihinsa. Sinkuille vapaana liihottaminen on omiaan, mutta vakiintuneissa suhteissa se pistää periaatteet uusiin uomiin.

Juhannuksena ja sitä ympäröivinä viikkoina kannattaa olla valppaana monenlaisten houkutusten keskellä. Joskus kepeä kesäleikki voi aiheuttaa turhan paljon morkkista tai selän takana juoruilua.

Parisuhteissa elävät voisivat yrittää panostaa suhteensa piristämiseen myös erotiikan saralla. Yhteinen lomamatka, lyhytkin sellainen, saisi rutiineiksi käyneeseen arkeen uutta eloa.

Elokuu on jo seesteisempi, ja silloin on hyvä huomioida vanhoja ystävyyssuhteita ja ilahduttaa vanhempia sukulaisia yllätysvierailuilla.

Vesimies, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 11.6.–17.6., 2.7.–8.7., 13.8.–19.8. 2018

 

Kesähoroskooppi: Kalat 20.2.–20.3.

Kesäsi kuluu melko leppoisissa merkeissä, eikä sinun kannata huolehtia pienistä takkuiluista parisuhteessasi. Lähimmät ihmiset ovat sinulle tärkeitä, pidä huolta heidän hyvinvoinnistaan ja he vastaavat takaisin hemmottelemalla sinua.

Rakkausteema kuljettaa sinua koko kesän. Saat siitä paljon voimaa ja vahvistusta päätöksillesi. Maaliskuun puolella syntyneille kaloille on edessä iso irtiotto, helmikuun puolella syntyneet sinkut saattavat vaihtaa statuksensa parisuhteeksi.

Heinäkuun alussa tunnepuolen asiat saattavat tuntua vaikeilta ja haluaisit paeta niin pitkälle kuin voit. Edessä saattaa olla välien selvittelyä. Joku turha ihmissuhde jää elämästäsi pois. Myös ystävyyssuhteet takkuavat. Mielenkiintosi erääseen kiellettyyn ihmiseen ei tunnu hiipuvan millään. Jos olet sinkku ja hän varattu, voit olla varma, ettei hommasta tule yhdenyönjuttua kestävämpää.

Elokuussa joudut selvittelemään jotakin vanhaa lemmensotkua tai tapaat eksäsi, mikä tuntuu sinusta vastenmieliseltä. Vanha juttu on valitettavasti pakko vain hoitaa pois päiväjärjestyksestä, jotta pääsisit elämässä eteenpäin. Pääset sitä kautta mielenrauhaan, jota kovasti tavoittelet.

Kesän loppupuolella edessäsi onkin vihdoin elämänmuutos, jota olet kaivannut. Se voi olla uusi koti, työpaikka tai jopa uusi lemmensuhde.

 

Kalat, kesän kohokohdat sattuvat aikajaksoille: 4.6.–10.6., 25.6.–1.7., 20.8.–26.8. 2018

 

Lue myös:

Viikkohoroskooppi kaikille tähtimerkeille

Mietitkö ennustajalle menoa? Tästä syystä se kannattaa

Tähdet sen kertovat: Millainen seurus­te­lu­kumppani olet horoskooppisi mukaan?

 

 

Kuva Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä