Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nämä festarikampaukset villitsevät tänä kesänä – kopioi suosikkisi!

19.06.2018

Täydellinen festarikampaus pitää hiukset pois silmiltä ja vain paranee mahdollisten yöunien aikana.

1. Kukkaseppele

Kukkaseppele on simppeli kesäfestareiden klassikko. Tukevan seppeleen saat aikaan, kun sidot kukat rautalangan ympärille. Herkkä harsokukka on nyt trendikäs.

2. Lettikruunu

Jaa hiukset keskeltä kahteen osioon. Kiinnitä saparoiksi korvien yläpuolelle. Letitä. Nosta letit pään ylle ja kiinnitä lomittain pinneillä. Löysytä lettejä hieman saadaksesi aikaan huolettoman lopputuloksen, äläkä huoli kampauksesta karanneista suortuvista – ne viimeistelevät lookin.

3. Kukkatukka

Näyttävä festarikampaus syntyy, kun kiinnität pinneillä kukkia kampauksen sekaan. Kangaskukat kestävät nuupahtamatta koko festariviikonlopun ajan.

4. Käänteinen ranskanletti

Käänteinen ranskanletti tehdään kuten alkuperäinen mutta viemällä uusi hiusosio aina edeltävän alle. Käännä letti kaksinkerroin ja piilota letin häntä kiinnittämällä se pinnillä niskahiuksiin. Samalla vaivalla syntyy kakkospäivän lainekampaus: avaa vain letti ja haro läpi sormin.

5. All in one

Letti, nuttura vai niskaponnari? Jos et osaa päättää, yhdistä ne kaikki somaksi sekasotkuksi.

Lue myös:

Kalanruotonuttura, pitsiletitys ja kuplaponnari – näin teet simppelit kesäkampaukset

Viis kylmästä kesäsäästä: näillä festarimekoilla tarkenet

Näin teet tuuhean ponnarin – vloggaaja Nella Törnroos näyttää mallia

 

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä