Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pyjamatrendi tuli jäädäkseen: Valitsimme kauppojen katu-uskottavimmat kaupunkipyjamat

29.07.2018

Kaupunkipyjamat tulivat jäädäkseen. Kauneimmissa puvuissa on kukkakuviointi, ohut materiaali ja reilusti levenevät lahkeet.

1. H&M:n viskoosipukua on saatavilla myös shortsimittaisella alaosalla. Kuvioitu pyjamapaita 50 e ja housut 50 e, H&M.

2. Shortsimittainen vuorikangas pitää huolen, etteivät läpikuultavat pyjamahousut paljasta pikkareita. Läpikuultava kukkapaita 109 e ja housut 139 e, Ganni.

3. Vahvat värit ja kuosit huolehtivat siitä, ettei setti muistuta liikaa kotipyjamaa. Keltainen kukkakauluspaita 89 e ja housut 119 e, Samsøe & Samsøe.

4. Kuosipuku on monipuolinen lomakaveri, sillä sen osaset toimivat myös erikseen. Kokeile housuja valkoisen t-paidan kanssa ja pue pyjamapaita spagettimekon päälle kevyeksi jakuksi. Pyjamapaita 109 e ja housut 125 e, Second Female.

5. Jos leveälahkeiset housut tuntuvat raskailta, kokeile lyhennyttää ne nilkkamittaan ja yhdistä korollisiin sandaaleihin. Paljaat nilkat keventävät siluetin välittömästi. Leijonankeltainen pyjamapaita 199 e ja housut 209 e, Sand.

Vinkit kaupunkipyjaman stailaukseen:

Rento pyjama näyttää heti puetummalta, kun rullaat hihansuut, avaat ylimmät napit ja viimeistelet asun muutamalla yksinkertaisella korulla. Valitse kengiksi pari, joka on kaukana kotitossuista. Sirot korkkarit tai sporttiset ysärilenkkarit rikkovat sopivasti kaavaa.

Kuosipuku on monipuolinen lomakaveri, sillä sen osaset toimivat myös erikseen. Kokeile housuja valkoisen t-paidan kanssa ja pue pyjamapaita spagettimekon päälle kevyeksi jakuksi.

Lue myös:

Viis kylmästä kesäsäästä: näillä festarimekoilla tarkenet

10 askelta työpukeutumisen mestariksi

10 ajankohtaista asuideaa kesäfestareille

teksti Johanna Piispa
kuvat Stefania Paparelli ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä