Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Terve ja hehkuva iho – vahvista ihoasi oikeilla tuotteilla

20.01.2020

Vuoden ensimmäisinä kuukausina monella on suuret tavoitteet kuntoilun ja ruoan suhteen. Kaikkihan tietävät, että liikunta ja oikeanlainen ravinto ovat hyväksi hyvinvoinnille ja saavat vartalosi näyttämään hyvältä, mutta entä ihosi? Oikea ihonhoito-ohjelma voi todella vahvistaa ihoa, samoin kuin liikunta ja ruokavalio vahvistavat vartaloa.

ZO Skin Health on amerikkalainen ihonhoitosarja, jonka päätehtävänä on palauttaa ihon terveys yksilöllisen ihonhoito-ohjelman avulla. Terve iho on koko ihonhoidon perusta, sanoo maailmankuulu ihonhoitoasiantuntija tohtori Zein Obagi, joka on tuotemerkin kehittäjä. ZO Skin Health on yksi USA:n suurimmista kosmeseuttisista brändeistä (kosmeettiset brändit joissa on bioaktiivisia/farmaseuttisia ainesosia).

Norjalainen kuntosaliomistaja ja personal trainer Annema Refsnes vannoo ZO Skin Health -tuotteiden nimeen.

– ZO-ihonhoito-ohjelma vahvistaa ihoani, aivan kuten liikunta vahvistaa lihaksiani. Harjoittelussa lihakset sopeutuvat rasitukseen, ja samalla tavalla ihoni sopeutuu käyttämiini tuotteisiin. Kehon ja ihon kunto kulkevat käsi kädessä; liikunta parantaa ihon verenkiertoa ja vapauttaa endorfiineja, jotka antavat hyvän mielen. Ja hymyillessämme olemme tietenkin aina kauneimmillamme.

– ZO Exfoliating Polish on mieto kuorintavoide, joka poistaa kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja jättää ihon kirkkaaksi, pehmeäksi ja sileäksi. Käytän kuorintaa erityisesti ulkotreenien jälkeen, jolloin ihoni kaipaa hieman perusteellisempaa puhdistusta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tie terveeseen ihoon

Annema noudattaa ihonhoidossaan ZO Skin Healthin Getting Skin Ready -ohjelmaa, joka koostuu puhdistuksesta, kuorinnasta ja talinerityksen hillitsemisestä. Ohjelma normalisoi ihon toimintaa, mikä varmistaa muiden ZO-tuotteiden mahdollisimman tehokkaan vaikutuksen. Anneman suosikkeihin kuuluu myös ZO Daily Power Defense, joka vahvistaa ihon omaa suojakerrosta, edistää pienten ihovaurioiden paranemista ja sisältää runsaasti antioksidantteja.

ZO Daily Power Defense toimii erinomaisesti sekä päivä- että yövoiteena. Ensimmäisen viikon aikana voide vaati iholta hieman totuttelua. Parasta on, että totuttelun jälkeen minun tarvitsee käyttää vain hyvin pieni määrä saadakseni ihoni tuntumaan superpehmeältä ja kosteutetulta. Se on ehdoton lempituotteeni!

Toinen Anneman suursuosikeista on ZO Daily Sheer SPF 50 -aurinkovoide. Annema ei ole aina ollut yhtä tunnollinen aurinkosuojan suhteen, mutta nykyään hän ei astu ulos ovesta ilman kunnon suojavoidetta.

– Olen auringonpalvoja, mutta vielä parikymppisenä en käyttänyt aurinkovoiteita säännöllisesti. 30 vuotta täytettyäni päätin vihdoin skarpata, ja nyt käytän SPF-tuotteita ympäri vuoden. Muutama vuosi sitten äitini innosti minua kokeilemaan ZO Daily Sheer SPF 50 -aurinkosuojavoidetta, ja olen varma, että juuri sillä oli ratkaiseva vaikutus pigmenttimuutosten ehkäisemisessä raskausaikanani. Siitä lähtien olen käyttänyt aurinkovoidetta säännöllisesti.

– Kylmän ulkoilman ja kuivan, lämpimän sisäilman yhdistelmä rasittaa ihoa, jolloin se voi kaivata erityishuomiota. Monet etsivät myös ”voimakkaampia” hoito-ohjelmia, jotka tehoavat nimenomaan ryppyihin. Tärkein neuvoni on ottaa yhteyttä ihonhoitoalan ammattilaiseen tai esteettiseen sairaanhoitajaan, joka voi laatia juuri sinun ihollesi parhaiten sopivan hoito-ohjelman. Voin todella lämpimästi suositella ZO Skin Health -asiantuntijoita. Iho kannattaa myös kuoria hellävaraisesti vähintään kerran viikossa, minkä lisäksi voit hemmotella itseäsi omalle ihotyypillesi sopivalla kasvonaamiolla. Minulla on tapana pitää pieni rentouttava kotispa-hetki joka perjantai töiden jälkeen, ja sitä voin suositella kaikille. Muista myös juoda riittävästi vettä!

– Seuraavaksi aion ottaa ZO Wrinkle + Texture Repair -voiteen osaksi ihonhoito-ohjelmaani, koska olen kuullut niin paljon hyvää sen antamista tuloksista. Se on suunniteltu sekä korjaamaan olemassa olevia ikääntymisen merkkejä että ehkäisemään uusien ongelmien syntymistä.

ZO Skin Healthin ihonhoito-ohjelma laaditaan hoitolassa yksilöllisesti, ja sen tavoitteena on tarjota kaikille – iästä, sukupuolesta ja etnisestä taustasta riippumatta – mahdollisuus terveeseen ja toimivaan ihoon. ZO tunnetaan hyvistä tuloksistaan, ja monet punaisilta matoilta tutut julkkikset vannovat ZO-tuotteiden nimiin. Lähimmän hoitolasi löydät täältä.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä