Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Näin hiustenvärjäys onnistuu helposti kotona – blondista pastelliin

20.12.2019

Hiustenvärjäys kotona ei ole monimutkaista eikä vaikeaa, kunhan luet ohjeet huolellisesti ja valitset uuden sävyn nykyistä hiusväriäsi mukaillen. On myös tärkeää tietää, mitä haluat: kestävän värin vai värin, joka peseytyy pois muutaman viikon sisällä? Tässä on opas unelmiesi hiusväriin.

Millaisen värin haluat? Vaalean, perinteisen vai pastellivärin?

 

Värjäysopas

Kestoväri – antaa pysyvän tuloksen

Kenelle sopii? Juuri sinulle, jos haluat kestävän lopputuloksen joko tyvestä latvaan tai vain tyveen tyvikasvun peittämiseksi.

Mistä on kyse: Kun käytät kestoväriä, se kiinnittyy tiukasti hiuksiin eikä peseydy pois. Se peittää myös harmaat hiukset. Tämä väri sopii täydellisesti niille, jotka haluavat tasoittaa jo olemassa olevaa väriä tai haluavat kokeilla ihan uutta hiusväriä.

Kannattaa kokeilla: Natural & Easy Schwarzkopfilta.

Vinkki: Tee hiusnaamio muutamia päiviä ennen hiusten värjäystä, koska kuivat hiukset vetävät enemmän väriä itseensä ja lopputulos voi olla suunniteltua tummempi. Jos et ole varma, minkä värisävyn valitsisit, valitse vaaleampi sävy.

Ruotsalainen vaikuttaja Sandra Beijer perusti yhden päivän pop up -kampaamon ystävilleen omaan kylpyhuoneeseensa.

Emelie halusi tasaisemman värin ombre-ruskeisiin hiuksiinsa. Natural&Easy -hiusvärin avulla hiuksiin saadaan kiiltävämpi ja tasaisempi sävy.

 

Raidat ja vaalennus – kirkastavat ja antavat kiiltoa

Kenelle sopii? Juuri sinulle, jos haluat kirkastaa hiustesi väriä tai haluat omaa sävyäsi vaaleampia raitoja.

Mistä on kyse: Raitoja tehdään hiuksiin tuomaan niille valoa, eloisuutta ja kiiltoa sekä tekemään niistä muutaman asteen aiempaa vaaleammat. Molemmat antavat pysyvän tuloksen. Hiusten vaalennuksessa et varsinaisesti värjää hiuksiasi, sillä vaalennusaine ei sisällä väriä, vaan vaalentavia aineita – kuten vetyperoksidia. Luonnolliset pigmentit poistetaan hiuksista, kun ne vaalennetaan. Älä huolestu, jos hiuksesi muuttuvat vaalennusprosessin aikana ensin punaisiksi, oransseiksi tai keltaisiksi – ne ovat normaaleja vaiheita ennen muuttumista vaaleaksi. Tämän vuoksi on tärkeä noudattaa käyttöohjeen vaikutusaikoja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kannattaa kokeilla: Blonde Schwarzkopfilta.

Raidat ja vaalennus tuovat hiuksiin eloa ja kiiltoa – ja pysyvän lopputuloksen.

 

Washout-sävyte – väliaikaista väriä kokeiluun

Kenelle sopii? Juuri sinulle, jos haluat testata uutta tyyliä, joka kestää viikon tai kaksi. Mieluiten sävyllä, ​​joka erottuu kunnolla. Helpommaksi asia ei muutu!

Mistä on kyse: Tämä on puolipysyvä sävyte, jonka väri peseytyy hiuksista pois 12–15 pesun jälkeen. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia uusille hiustyyleille – intensiivisistä sävyistä pastellisävyihin. Voit valita miten haluat käyttää väriä: joko kaikkialle hiuksiin, ombre-liukuvärinä tai raitoina. Saadaksesi voimakkaamman sävyn väri levitetään suoraan kosteisiin hiuksiin tai jos haluat pehmeän pastellisävyn, sekoita väri hoitoaineeseen.

Annostelu on erittäin helppoa, ja samalla voit päättää itse, minkä sävyisenä haluat valitsemasi värin – vahvoista väreistä pastellisävyihin. Tämä väri toimii parhaiten vaaleisiin hiuksiin.

Kannattaa kokeilla: LIVE Ultra Brights Schwarzkopfilta.

Amanda halusi testata hiussävytettä ja lopputuloksena oli upeat vaaleanpunasävyiset raidat.

 

Ennen kuin värjäät – tarkista nämä:

Kun värjäät hiuksiasi, käytät hiussävytettä tai vaalennat hiuksesi, lue aina ohjeet ennen aloittamista.

Tee aina allergiatesti 24 tuntia ennen värjäämisen aloittamista, helpointa se on tehdä käsivarren iholle.

Harkitse huolella! Jos olet epävarma, voit testata esimerkiksi Choicify-sovelluksella mikä uusi hiusväri sopisi sinulle parhaiten.

 

Näin vältät keltaisia ​​sävyjä vaaleissa hiuksissa

Moni pelkää hiuksia vaalentaessaan, että ne muuttuvat keltaisiksi. Tässä on vinkkejä täydellisesti vaalennetuille hiuksille.

Älä huuhtele ennenaikaisesti: Se, että hiukset muuttuvatkin keltaisiksi johtuu useimmiten siitä, että tuote huuhdellaan liian aikaisin pois. Kun vaalennat hiuksiasi, väri saattaa näyttää oranssilta prosessin aikana, mikä on normaalia. Älä huolestu äläkä huuhtele ennenaikaisesti. Älä myöskään ylitä vaikutusaikaa, vaan noudata sitä täsmällisesti.

Vertaa aloitusväriin: Pakkauksen takana on värikartta, joka näyttää hiusten lähtövärin ja lopullisen värin. Omia hiuksia kannattaa pitää lähellä tätä värikarttaa (hiussolmu) ja verrata lähtöväriä nykyiseen hiusväriisi. Näin toimimalla voit parhaiten varmistaa, että valitset oikean tuotteen.

Lue ohjeet: Lue ne huolellisesti ennen värjäyksen aloittamista.

 

Jos joku menee pieleen

Et noudattanut aikaohjeistusta: Jos olet huuhdellut vaalennusaineen hiuksistasi ennenaikaisesti ja saanut keltaisen tuloksen, ei hätää! Jos esimerkiksi huuhtelit vaalennusaineen pois 10 minuuttia liian aikaisin, toista prosessi uudestaan pitämällä samaa tuotetta hiuksissasi 10 minuutin ajan.

Hiukset muuttuvat keltaisiksi: Jos hiukset muuttuivat keltaisiksi, vaikka noudatit vaikutusaikaa, vaalennusaine oli liian heikko lähtövärille. Tee prosessi uudelleen, mutta käytä heikompaa vaalennustuotetta.

Jos sinulla on kysyttävää: Ota yhteyttä Schwarzkopfiin Facebookissa. Tarjolla on asiantuntijoita, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Tyytyväiset kampaamoasiakkaat juhlivat uusia hiusvärejään prinsessakakulla – tottakai!

 

Täältä löydät vinkkejä hiusten kotivärjäämiseen Schwarzkopfilla!

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä