Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Ongelmana pigmenttiläiskät? Näin taistelet ihovaurioita vastaan

06.09.2019

Kokosimme ohjeet, joiden avulla nitistät pigmenttiläiskät ja ennaltaehkäiset niiden muodostumisen.

Pitkän, auringossa vietetyn kesän jälkeen monien ihonhoito on korjausliikkeen tarpeessa. Kun rusketus haalistuu, pigmenttiläiskät ja muut auringon aiheuttamat vauriot erottuvat paremmin, ja näitä ongelmia hoitavilla tuotteilla on entistä enemmän kysyntää.

Zein Obagi on yksi maailman tunnetuimmista ihotautilääkäreistä ja ZO Skin Health -tuotesarjan kehittäjä. Obagin klinikka sijaitsee Beverly Hillsissä, Kaliforniassa, jossa hän työskentelee läheisessä yhteistyössä ihotautilääkäri Rachael Eckelin kanssa. Asiakkaiden joukkoon kuuluu monia tunnettuja kasvoja, kuten Sandra Bullock ja Sofia Vergara. Kokosimme alle tohtori Eckelin parhaat vinkit pigmenttiläiskien hoitoon.

1. Kuori ja hillitse talineritystä

Ihonhoitoon on tärkeää sisällyttää sekä huolellinen puhdistus että kuorinta, joka poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Kuorinta paitsi pehmentää ja silottaa ihoa, myös stimuloi ihon toimintaa ja tasoittaa ihon sävyä. Lisäksi kuorinta edistää aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon.

Auringonvalo kiihdyttää talineritystä. Ylimääräinen tali voi aiheuttaa aknea, ruusufinniä tai tulehduksen, joka puolestaan usein johtaa epätasaiseen pigmentaatioon. Siksi talinerityksen hillitseminen on tärkeää. Rachael Eckel suosittelee tähän tarkoitukseen ZO Complexion Renewal Pads -lappuja, jotka sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

ZO Complexion Renewal Pads -laput poistavat ylimääräistä talia, ehkäisevät tukkeutuneita ihohuokosia ja vähentävät kiiltoa.

 

2. Syvävaikutteiset tuotteet avuksi läiskiin

Ihonhoidossa tarvitaan myös syvävaikutteisia tuotteita, jotka ehkäisevät ja hoitavat pigmenttiläiskiä aktiivisesti. Puhdistuksen jälkeen on hyvä käyttää ihon suojakerrosta vahvistavaa voidetta. Jos suojakerros on heikentynyt, iho menettää kosteuttaan. Tällöin vahingolliset aineet voivat tunkeutua ihon pintakerroksen läpi ja aiheuttaa vakavia vaurioita. Tämä johtaa usein ihon herkistymiseen.

Ihotautilääkäri Eckel suosittelee erityisesti tuotteita, jotka sisältävät suojaavia antioksidantteja, suojakerrosta vahvistavia keramideja ja DNA:ta korjaavia entsyymejä. Hänen henkilökohtainen suosikkinsa on ZO Daily Power Defense -voide, jonka sisältämät antioksidantit suojaavat ja tekevät ihmeitä auringon vaurioittamalle iholle.

ZO Daily Power Defense on kehitetty suojaamaan, korjaamaan ja vahvistamaan ihoa.

 

3. Ota retinoli osaksi ihonhoitorutiinia

Retinoli on A-vitamiinia ja sillä on oikein annosteltuna erittäin tehokas vaikutus auringon aiheuttamiin vaurioihin. Se myös tasoittaa tehokkaasti hienoja juonteita ja ryppyjä ja antaa upeaa hehkua iholle. Retinoli lyökin ihonhoidossa monta kärpästä yhdellä iskulla.

Tohtori Eckel suosittelee usein auringon aiheuttamista vaurioista kärsiville potilailleen ZO Retinol Skin Brighteneria. Skin Brighteneria valmistetaan kolmen eri vahvuisena, ja se on kehitetty edistämään ihon terveyttä ja tasoittamaan ihon sävyä. Se korjaa jo syntyneitä ihovaurioita ja ehkäisee samalla uusien vaurioiden muodostumista. Säännöllisen käytön ansiosta useimmat kokevat ihonsa olevan terveempi, tasaisempi ja selvästi heleämpi.

ZO Retinol Skin Brightener antaa hehkua, kiinteyttää ja tasoittaa ihon sävyä. Sopii erinomaisesti käytettäväksi kesäauringosta nauttimisen jälkeen.

Tiesitkö, että…

  • Retinoli voi parantaa ihon terveyttä, vähentää näppyjä ja epäpuhtauksia, tasoittaa ihon sävyä ja antaa hehkua.
  • Retinoli voi herättää solut, joilla on taipumusta käydä sitä uneliaammiksi mitä enemmän ikää kertyy. Tästä syystä retinolia käytetäänkin erityisesti ikääntyvän ihon hoidossa.
  • Retinolin vaikutus on parhaimmillaan silloin, kun sen pitoisuus ja annostelujärjestelmä vastaavat ihon tarpeita. Retinoli hapettuu helposti. Siksi se tarvitsee kapseloidun annostelujärjestelmän, joka huolehtii siitä, että iho saa juuri oikean määrän retinolia oikeaan aikaan.
  • Yhdysvalloissa retinolia käytetään nykyään myös vartalolla, ei pelkästään kasvoilla. ZO Skin Healthilla onkin omat hoito-ohjelmat myös vartalon ihon hoitoon.

 

Löydät lähimmän ZO-kauneusklinikkasi täältä.

 

Osallistu arvontaan 29.09.2019 mennessä ja voita ZO Skin Health -tuotepaketti.

Arvomme yhden palkinnon, joka sisältää ZO Complexion Renewal Pads -laput, ZO Daily Power Defense -voiteen ja ZO Retinol Skin Brightenerin.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka Zo Skin Health -tuotepaketti. Arvonta suoritetaan 30.09.2019 ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 29.09.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa mainostaja. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.

 

Lue myös:

Aloe vera on ihonhoidon ihmeellinen ainesosa – 5 syytä käyttää sitä!

Tunnistatko kystisen finnin? Näin pääset siitä eroon.

7 x näillä tuotteilla suojaat hiuksesi auringon paahteelta

Tilaa Elle

Seuraa Elleä