Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Omaksu tanskalaisnaisten asenne – kolme tapaa olla terveellä tavalla itsekäs

16.12.2019

Tanskalaiset tietävät, että kauneus ja hyvä olo lähtevät sisältäpäin. Opettele siis sanomaan ei – sillä saattaa olla elämän mullistava voima.

Tanskalaiset naiset ovat tunnettuja rennon huolitellusta tyylistään, ja sama pätee kauneudenhoitoon.

”Me emme kuitenkaan käy säännöllisesti hoitoloissa, vaan teemme mieluiten itse kasvonaamion tai lakkaamme kynnet. Olemme sellaisia tee se itse -naisia”, kertoo tanskalaisen Goodiebox-kauneuskonseptin yhteistyökumppanuuksista vastaava Line Vendelbo.

Olemme sellaisia tee se itse -naisia.

Goodiebox on kauneudenhoitotuotteita sisältävä hemmotteluboksi, joka toimitetaan kotiin joka kuukausi. Sisältö on aina yllätys. Konseptin takana on ajatus, että kauneudenhoitoa on myös se, että tuntee oman tyylinsä ja tarpeensa ja uskaltaa olla oma itsensä. Goodiebox haluaakin inspiroida jäseniään varaamaan arjessa aikaa hyvää oloa tuottaville asioille.

”Naiset asettavat itselleen paljon paineita. Pitäisi olla hyvä tyttöystävä, hyvä työntekijä, hyvä ystävä ja hyvä äiti. Meistä on tärkeää keskittyä välillä vain itseen. Sitä paitsi huolehtimalla omasta hyvinvoinnista voi olla myös parempi muille”, Vendelbo sanoo ja antaa kolme vinkkiä, joiden avulla voi oppia paremmin tuntemaan omat tarpeensa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Opettele sanomaan ei

Oletko lupautunut menemään juhliin, vaikka mieluummin viettäisit perjantai-illan sohvalla verkkareissa, popcornkulho kainalossa? Opettele tervettä itsekkyyttä ja sano ensi kerralla ei. Kenenkään ei pitäisi tehdä asioita vasten tahtoaan – eikä kukaan halua vieraiksi ihmisiä, jotka tulevat paikalle vasten tahtoaan.

”Vinkki pätee myös kauneudenhoitoon: älä laita kasvonaamiota kaksi kertaa viikossa siksi, että niin pitää tehdä, vaan siksi, että haluat. Muuten hyvää tarkoittavista asioistakin tulee velvoitteita”, neuvoo Vendelbo.

Goodiebox

2. Aseta itsesi etusijalle

Pidä huoli siitä, että asetat itsesi etusijalle sen sijaan, että yrittäisit miellyttää muita.

”Tämä voi olla monelle naiselle todella vaikeaa. Olen esimerkiksi itse ollut toimistollamme aina se, joka tyhjentää astianpesukoneen. En halua tehdä sitä, mutta kukaan muukaan ei tee. Tästä lähtien en enää tee niin, sillä minulle on tärkeää keskittyä työhöni, joka tekee minut iloiseksi”, kertoo Vendelbo.

Myös kotioloissa saa toimia oman jaksamisen rajoissa. Sen sijaan, että tekisit suursiivouksen viikonlopun illanistujaisia varten, nosta tavarat omille paikoilleen ja viikkaa vaatteet kaappiin. Kotiin tullessa kierrä kukkakaupan kautta ja hemmottele itseäsi vaikkapa kasvonaamiolla. Olet valmis emännöimään bileitä!

 

3. Luo omat kauneusrituaalisi

Älä hoida kauneuttasi muita, vaan itseäsi varten.

”Minä esimerkiksi rakastan kuivaharjausta. Se poistaa kuollutta ihoa ja parantaa verenkiertoa, mutta ennen kaikkea saan niin tehdessäni pari minuuttia vain nauttia itsekseni ja rentoutua – minulle kuivaharjaus on kuin meditaatiota. Joka sunnuntai lakkaan kaikessa rauhassa kynteni, koska rakastan jokaviikkoista rituaaliani”, Vendelbo sanoo.

Tiesitkö, että…

  • Tanskalainen Goodiebox on kuukausittain ilmestyvä hemmotteluboksi, joka sisältää viidestä seitsemään kauneudenhoitotuotetta. Boksin sisältö on aina yllätys ja sen arvo on aina vähintään 75 euroa.
  • Goodieboxin hinta on 24,95 euroa kuukaudessa, sisältäen postimaksut. Voit milloin tahansa perua tilauksesi. Boksin arvo on aina vähintään 75 euroa.
  • Goodiebox tuo kauneutta ja hyvinvointia kaikille, ja tuotteet valitaan huolellisesti, jotta ne sopivat mahdollisimman monelle iästä tai hiustenväristä riippumatta.
  • Jäsenten oma, suosittu Happy Pods -podcast käsittelee hyvinvointiin ja elämään liittyviä henkilökohtaisiakin teemoja yhdessä kiinnostavien henkilöiden kanssa. Toistaiseksi podcast on kuunneltavissa Tanskassa ja Hollannissa, mutta vuoden 2020 alussa se lanseerataan myös Suomessa.
  • Marraskuun Goodieboxin teema oli Go with the Glow ja voit tutustua siihen tarkemmin täällä.

Löydät Goodieboxin myös Instagramista @GOODIEBOXFI #GOODIEBOXFI

Tilaa Elle

Seuraa Elleä