Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Nautitko jo kollageenia sisäisesti? Näin se vaikutti nelikymppisen juonteisiin.

10.01.2019

Lilous’s Crush -bloggaaja Hertta Granroth kokeili Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhetta ja näki peilistä tulokset kahden kuukauden käytön jälkeen. Lue, millainen on tämä kiireiseen arkeen sopiva kauneusrutiini.

Luonnonkosmetiikan nousun ja korealaisen ihonhoitorutiinin suosion myötä ihonhoito on entistä tarkemman suurennuslasin alla. Voiteiden, UV-suojan ja terveellisten elämäntapojen lisäksi huomio kiinnittyy ihonhoitoon sisältäpäin. Kun ihon kollageenipitoisuus alkaa 25-30 ikävuoden jälkeen laskea, iho muuttuu huokoisemmaksi ja alkaa menettää kimmoisuuttaan. Kollageenin nauttiminen sisäisesti ennaltaehkäisee ryppyjä ja madaltaa jo muodostuneita juonteita.

Bloggaaja Hertta Granroth, 40, tarttui uteliaana mahdollisuuteen kokeilla Oslo Skin Labin Anti-Wrinkle The Solution -kollageenijauhetta. Kollageeni on yksi ihon tärkeimmistä rakennuspalikoista, ja Hertan korviin oli kantautunut paljon hyvää palautetta Oslo Skin Labin jauheesta sitä kokeilleilta tutuilta. Häntä kiinnostikin testata, miten onnistuisi kohentamaan ihonsa vointia yksinkertaisella menetelmällä kotikonstein.

Helppo kauneusrutiini ruuhkavuosiarkeen

Käteviin annospusseihin pakattu Oslo Skin Labin kollageenijauhe on helppo nauttia esimerkiksi aamupalan yhteydessä tai ottaa mukaan ja juoda päivän aikana veteen sekoitettuna.

Hertta toteaa, ettei kollageenijauhe maistu millekään, eikä myöskään tunnu suussa veteen liuettuaan. Hän vinkkaa, että jauheen voi sekoittaa myös mehuun, smoothieen tai vaikkapa iltapuuroon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Itse join sen ihan simppelisti kylmän veden kanssa: jauhe lasiin, kylmä vesi päälle, kevyt sekoitus että jauhe liukenee veteen ja sitten vain kurkusta alas.

Kahden kuukauden mittaisen testijakson ennen ja jälkeen -tuloksia voi parhaiten tarkastella ihoanalyysin avulla. Hertta kirjoittaa blogissaan, että ihoanalyysit jäivät kiireisen työ- ja perhe-elämän jalkoihin, mutta ilokseen huomasi tulokset suoraan peilistä. Hertan mukaan silmien alla ja silmäkulmissaan olevat rypyt olivat madaltuneet testijakson aikana. Säännöllinen kollageenikuuri oli tehnyt tehtävänsä!

The Solution -kollageenijauhe on tutkitusti tehokas ja turvallinen

Sisäisesti nautitun kollageenin hyödyt pätevät muuhunkin kuin kasvojen ihoon: myös kaula, kädet, käsivarret ja reidet ovat kehon osia, jotka hyötyvät ihon sisäisestä hoitamisesta. Selluliitti on yksi ongelmakohdista, joihin kollageenijauhe tehoaa.

Oslo Skin Labin Anti-Wrinkle The Solution -jauheessa käytetty Verisol®-kollageeni on tutkitusti tehokasta. Yhden pussin päiväannos riittää ja se sisältää 2,5 g hydrolysoitua kollageenijauhetta. Annoksessa ei ole lisäaineita, rasvoja eikä hiilihydraatteja.

Hertan tietoisuus kollageenin tehosta kasvoi testijakson aikana.

– Mikä tahansa kollageeni ei auta ryppyasioissa, vaan sen on oltava juuri tietynlaista.

Verisol®-kollageeni on tyypin 1 kollageenia, joka on hydrolysoitu: se on pilkottu peptideiksi eli aminohappoketjuiksi. Pilkkominen tapahtuu entsyymien avulla ja on tuotteen ryppyjä madaltavan vaikutuksen kannalta oleellinen vaihe tuotteen valmistuksessa. Lisätietoja tutkimustuloksista löydät täältä.

Kokeile Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhetta: Ellen lukijat saavat ensimmäisen The Solution -pakkauksen tarjoushintaan 14,30€ käyttämällä koodia ELLE. Tuote toimitetaan pakkauksessa, josta löytyy 28 annospussia. Päivittäinen annos on helppo napata mukaan ja nauttia se itselle sopivaan aikaan. Tee tilaus täältä.

Toimitus on ilmainen. Saat alennuksen valitsemalla jäsenyyden, jossa ei ole sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa. Tuotteella on 14 päivän täysi palautusoikeus.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä