Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Rusketusvesi, seerumipisarat ja päivettävä meikkivoide – tutustu uudenlaisiin itseruskettaviin

03.07.2019

Uuden ajan itseruskettavilla luonnollinen päivetys syntyy helposti ja turvallisesti.

Muistatko ajan, jolloin itseruskettavat haisivat epämiellyttävältä ja jättivät ihon oranssiksi ja olon tahmaiseksi? Unohdat sen, kun kokeilet uuden polven tuotteita: purkkipäivetys on nyt pakattu seerumipisaroiden, geelin, CC-voiteen ja kuivaöljyn muotoon.

itseruskettavat tipat

Hinta: 25 e / 30 ml.

1. Itseruskettavat tipat

Jos arkailet itseruskettavia, tästä ei tutustuminen käy helpommaksi: miksaa Lumenen Valo Midsummer Glow -itseruskettavia pisaroita kasvovoiteesi sekaan. Yksi tippa = kuin päivä saaristomerellä, 3 tippaa = viikko Ibizalla.

Itseruskettava kuivaöljy

Hinta: 25 e / 100 ml.

2. Itseruskettava kuivaöljy

Zuii-luonnonkosmetiikkasarja toi markkinoille vartalolle tarkoitetun kuivaöljyn, joka ylläpitää purkki-rusketuksen kestoa kahdella tavalla. Organic Flora Dry Oil Tan Extender paitsi hoitaa ihoa, jolloin päivetys ei pölise pois, myös sisältää aavistuksen verran itseruskettavia ainesosia.

Itseruskettava meikkivoide

Hinta: 33,50 e / 30 ml.

3. Itseruskettava meikkivoide

Monet itserusketukseen hurahtaneet vannovat Vita Liberatan nimeen, eikä ihme: irlantilaissarjan tuotteet ja koostumukset ovat innovatiivisia ja toimivia. Uutuus Beauty Blur Sunless Glow on CC-voide, joka tasoittaa ja heleyttää ihon sävyä ja jättää kevyen päivetyksen, joka syvenee joka käyttökerralla.

Ruskettavat vartalogeelit

Hinta: 25 e / 50 ml.

4. Ruskettavat vartalogeelit

Kesän hitti? Geelimäiset itseruskettavat. Käyttökokemus on ekstraraikas, kun pistät putelin jääkaappiin tunniksi ennen kuin sivelet sitä iholle. Kicksin Instant Bronzing Self Tan -vartalogeeli ruskettaa jo parissa tunnissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
rusketusvesi

Hinta: 53 e / 200 ml.

5. Rusketusvesi

Itseruskettavat inspiroituvat nyt korealaisesta kauneudenhoidosta ja muuttavat muotoaan: paksut voiteet ja mousset vaihtuvat superkevyisiin, värittömiin rusketusvesiin. ST. Tropezin Self Tan Purity Bronzing Water Gel -itseruskettava sopii aloittelijoillekin. Se leviää kintaalla näppärästi ilman rajoja ja antaa kevyen mutta näkyvän rusketuksen. Innovatiivisesta tuotteesta puuttuu merkkiväri, joten se ei sotke lakanoita ja vaatteita samaan tapaan kuin normiruskettajat.

Lue myös:

8 tapaa ruskettua nopeammin ja nätimmin

Arkilook valmiiksi 15 minuuttia nopeammin: tässä kiireaamujen pelastajat

Näin huijaat kasvoillesi kauniin rusketuksen

teksti Anni Nissi ja Jenna Kämäräinen
Kuvat Valmistajat, Fabian Björk ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä