Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Puhdistusöljyt testissä – nämä 5 sopivat kaikille ihotyypeille

30.09.2019

Mikä sopii kaikille ihotyypeille ja poistaa kuivattamatta jopa vedenkestävän meikin? Vastaus on puhdistusöljy, ja nämä viisi loistivat testissämme.

1. Kylppärin kaunein: Bybi Beauty, Swipe Clean -puhdistusöljy. 35 e / 100 ml.

★ ★

Bybin puhdistusöljy on pakattu kauniiseen keltaiseen lasipulloon, jonka mielellään pitää kylpyhuoneen hyllyllä. Öljy ei kuitenkaan levittynyt iholle pehmeästi ja se tuntui hieman kuivalta. Tuote paakkuuntui huuhdeltaessa, joten se toimii paremmin kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä tuotteena kuin yksinään.

2. Kevytkäyttöinen: Patyka, Melting Cleansing Oil. 20 e /150 ml.

★ ★ ★ ★

Luonnonkosmetiikkasarja Patykan puhdistusöljy on pakattu kätevään pumppupulloon. Se on koostumukseltaan tarpeeksi juoksevaa, joten se levittyy kasvoille kevyesti. Tuote sisältää paljon luonnonöljyjä, jotka samalla hoitavat ihoa. Tuoksultaan öljy on testiryhmän neutraalein.

3. Tuoksuterapiaa: L’Occitane, Cleansing Infusions Oil-to-Milk. 21 e / 200 ml.

★ ★ ★

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Eteerisistä öljyistä alkunsa saaneen L’Occitane-sarjan puhdistusöljy hemmottelee luonnollisella tuoksullaan. Öljyä tarvitsee annostella hieman normaalia enemmän, jotta se liukuu iholla pehmeästi eikä vaadi hankausta. Plussaa öljy saa testiryhmän suurimmasta pakkauksesta.

4. Riittoisa ratkaisu: Whamisa, Organic Flowers Cleansing Oil. 32 e / 150 ml.

★ ★ ★ ★ ★

Kilvan kärkeen kiilaa korealaisen kosmetiikkabrändi Whamisan kevyt mutta tehokas puhdistusöljy. Se levittyy iholle pehmeästi, on riittoisaa ja poistaa vedenkestävänkin meikin jättämättä kasvoja ollenkaan öljyisiksi. Viidennen tähden tuote nappaa miedosta ja miellyttävän kukkaisesta tuoksustaan.

5. Tehoa ja pehmeyttä: Lumene, Nordic Detox Sisu -puhdistusöljy. 18 e / 150 ml.

★ ★ ★

Syväpuhdistava öljy on hellävarainen ja levittyy helposti. Pesun jälkeen kasvot tuntuvat pehmeiltä eivätkä lainkaan rasvaisilta. Puhdistuksessa öljy ajaa asiansa hyvin, mutta pienen miinuksen se saa voimakkaasta tuoksusta. Jos makea tuoksu miellyttää, tämä tuote ansaitsee paikkansa hyllyltäsi.

Vinkki: Levitä puhdistusöljy kuivalle iholle ja huuhdo vedellä. Parhaan hyödyn saat, kun poistat ensin meikin öljyllä ja putsaat sen jälkeen ihon toisella puhdistustuotteella.

Lue myös:

Kasvojen puhdistus oikeaoppisesti – 5 yleistä mokaa ja ratkaisut niihin!

Kasvojen kaksoispuhdistus – miksi sinun tulisi kokeilla sitä?

Kiristävä ja kuiva iho? 6 vinkkiä, joiden avulla saat sen kuntoon

Cosmopolitan.fi: Korealainen ihonhoito kymmenessä minuutissa – poimimme tärkeimmät kohdat!

teksti ida suntio
kuva fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä