Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Testissä hypetetty BB-Glow-hoito: mitä, miten ja missä?

03.09.2019

Miltä kuulostaisi meikkivoide, joka pysyy kasvoilla monta kuukautta? Kauneustoimittaja Satu Varjonen kokeili Ruotsin tämän hetken hypetetyintä hoitoa.

Mistä BB-Glow-hoidossa on kyse?

Koreassa kehitetyssä BB-Glow-hoidossa yhdistyvät tehokas mesoterapia ja ihon pintaan pidemmäksi aikaa neulattava sävyseerumi. Hoito siis tekee saman, mitä hyvä mesoterapiakin: imeyttää ihoon antioksidantteja ja ravintoaineita, syväkosteuttaa, stimuloi kollageenin ja elastaanin tuotantoa, supistaa huokosia sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Sävyseerumi on sitten asia erikseen. Hyvin kevyesti sävytetty seerumi toimii iholla kuin BB-voide. Ihon pintakerroksiin neulattuna se vain pysyy pidemmän aikaa. Kun hoito tehdään kolme kertaa viikon välein, on sävyseerumin peitto voimakkaimmillaan ja lopputulos kestää noin 34 kuukautta. Aineet poistuvat hiljalleen ihon uusiutuessa.

 

BB-Glow näyttää siltä, kuin olisit juuri levittänyt iholle kevyen meikkivoiteen. Siksi se onkin Ruotsissa niin kovassa nosteessa, että maahantuojat eivät ehdi toimittaa tuotteita tarpeeksi nopeasti hoitoloihin.

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Miltä BB-Glow-hoito tuntuu?

Kokeilin BB-Glow-hoitoa kerran hehkeyttävänä hoitona ennen Pariisin-matkaa.

Aluksi kosmetologi-ihoterapeutti Jessica Delst teki puhdistetulle iholleni kevyen kemiallisen kuorinnan ja sen jälkeen mesoterapian, jossa hän imeytti ihooni antioksidantteja, kasvutekijöitä ja kultaa erittäin imeytyvässä muodossa. Käsittely oli miellyttävä ja rentouttava.

Seuraavaksi oli sävyseerumin vuoro. Iholleni valittiin vaalea seerumi, jossa oli aavistus aurinkoista hehkua. BB-Glow-laite muistuttaa paljon mikroneulauslaitetta. Sen neulat toimivat kuitenkin eri syvyydessä, eri tiheydellä ja laajuudella. Sävyseerumia ei neulata syvälle ihoon.

Itse käsittely tuntui kuin kevyeltä mikroneulaukselta, ei kivuliaalta tai epämukavalta. Kosmetologi-ihoterapeutti Jessica teki hoidosta turvallisen tuntuisen ja asiantuntevan kertoen joka vaiheesta kaiken etukäteen.

Ja siinä se oli. Palutumisaika hoidosta on yksilöllinen. Veikkaisin, että useimmilla hoidon jälkeinen pieni punoitus häviää saman päivän aikana. Itselläni on herkästi reagoiva iho, ja se punoitti vielä seuraavana päivänä. Myös pientä pintakuivuutta ilmeni parin päivän ajan. Viisi päivää hoidon jälkeen suositellaankin vältettävän uimista, saunomista ja hikoilua.

Mutta sitten. Hehkua! Sileyttä! Kuulautta!

Lopputulos

Hoidon jälkeen ihoni oli ilman meikkiä paremman näköinen kuin koskaan aiemmin. Yhden hoidon jälkeen se ei vielä näyttänyt siltä, kuin siinä olisi BB-voidetta; värieroa ei ollut havaittavissa. Ihoni oli ennemminkin kuin meikinpohjustusaineella taputeltu: tasainen, kermainen ja kuulas. Pariisin-matkalla sain kehuja ihostani kollegoilta.

Suosittelen hoitoa ennen juhlia tai erityisiä tilaisuuksia. Iholle kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi jättää pari päivää palautumisaikaa, jotta tulos on varmasti parhaimmillaan h-hetkenä. BB-Glow jakaa ihonhoidon ammattilaisten mielipiteitä, eivätkä kaikki suosittele sävyseerumin neulaamista edes ihon pintakerroksiin.

BB-Glow-hoidon hinnat:

  • kertahoito 199 euroa
  • kolmen kerran hoitojakso 530 euroa

Lisätietoja: Rebelhelsinki.fi

Lue myös:

Gua sha, kasvoharja ja jaderulla – testasimme ihonhoitolaitteet

Ihonhoitotuotteet, jotka muuttavat elämäsi

6 x Helsingin paras kauneushoitola

teksti Satu Varjonen
kuva Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä