Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Juhlakauden meikkitrendi numero 1: ysäriripset

15.05.2019

Paksujen tönkköripsien aika on ohi.

Uutisia ripsaririntamalta! Paksujen tönkköripsien aika on ohi. Nyt ripsiin haetaan reilusti pituutta, kunnolla kaarevuutta ja syvää tummaa sävyä mutta vain hitunen lisää paksuutta. Juuri tähän nerokkaat uutuusripsarit pystyvät: tummiin, siististi eroteltuihin hujoppiripsiin, jotka näyttävät meikatuilta mutta tuntuvat siltä kuin niillä olisi vain kevyt kerros ripsigeeliä.

Jos olet laiska meikkaaja, ilouutisia: sama tulos saavutetaan myös hoitolahoitohitillä eli ripsien kestotaivutuksella ja -värjäyksellä.

Rajaus tekee siististä ripsivärilookista vähän väkevämmän, joten kopsaa hujoppiripsien pariksi 90-luvun kauneusidolien suosima ohut musta rajaus ylä- ja alaripsien tyveen. Googlaa inspiraatioksi vaikkapa Linda Evanglista, Eva Herzigova tai Gwyneth Paltrow.

Linda Evangelista

Kopsaa ysäri-idoli Linda Evangelistalta ohut musta rajaus ylä- ja alaripsien tyveen.

Testasimme: näillä tuotteilla saat hujoppiripset

1. YSL:n Volume Effect Faux Cils The Curler -ripsiväri näyttää ripsissä siltä kuin niissä olisi tasokkaat, super-kaarevat mutta juuri sopivan köykäiset pidennykset. 37 e.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

2. Tätä on odotettu: Ere Perezin Natural Almond on luonnonkosmetiikan taidonnäyte kestävästä ja kevyesti pidentävästä ripsiväristä. 25 e, Naturelle.

3. Clarinsin täydellisellä Wonder Perfect 4D -ripsarilla aloittelijakin saa pikimustat, pitkät ja siipimäisesti taipuvat ripset. 32 e.

4. Ohut musta rajaus tekee siististä silmämeikistä vähän väkevämmän. IT Cosmeticsin No-Tug Waterproof Gel -silmänrajauskynä hoitaa homman. 22 e, Kicks.

5. Pätevät taivuttimet ovat yhtä tärkeät kuin toimiva ripsari. Shiseidon tehokkaat mutta hellät ripsientaivuttimet ovat koko planeetan parhaimmistoa. 29 e.

 

Lue myös:

Näitä haluat kokeilla: 5 x bloggaajien suosikkiripsivärit

Kampaaja Sanni Syd paljastaa kikat, joilla muotinäytösten täydelliset kampaukset syntyvät

Helpot kampaukset pitkille hiuksille – 5 ihanaa ideaa!

Teksti Jenna Kämäräinen
Kuvat Imaxtree, MVPhotos ja Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä