Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nestemäinen poskipuna kruunaa meikin – testasimme 5 suosittua!

12.08.2019

Nämä pullot kannattaa korkata: nestemäinen poskipuna viimeistelee meikin kuulaaksi ja hehkuvaksi.

1. Tuplafunktio: Yves Saint Laurent, Baby Doll Kiss & Blush. 45 e / 10 ml.

★ ★ ★

YSL:n näppärä tuote punaa niin posket kuin huulet. Tuote on hyvin kevyt ja jättää iholle pehmeän samettisen pinnan, kunhan iho on kosteutettu hyvin. Kuivaihoiselle tämä tuote ei ole paras vaihtoehto, sillä väri tarraa helposti ihon kuiviin kohtiin.

2. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa: Korento Liquid Blush. 36 e / 10 ml.

★ ★ ★

Kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan Korennon Liquid Blush on erittäin pigmenttinen nestemäinen poskipuna. Se sopii erityisen hyvin kuivalle iholle, sillä se sisältää luonnollisia öljyjä. Niiden ansiosta puna levittyy tasaisesti jättäen iholle pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Aloita pienellä määrällä!

3. Aralle punaajalle: L’Oréal Paris, Glow Mon Amour Highlighting Drops. 20 e / 15 ml.

★ ★ ★ ★

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos arkailet poskipunan käytön aloittamisen kanssa, lähde liikkeelle L’Oréal Paris’n korostustuotteen vaaleanpunaisella sävyllä Watermelon. Koostumus on miellyttävän kevyt, tuoksussa on tuulahdus kesää ja lopputuloksena kasvoille jää kaunis hehku.

4. Lasi-ihon viimeinen silaus: Giorgio Armani, Neo Nude A-Line Blush.  37 e / 3,9 ml.

★ ★ ★ ★ ★

Testin kärkeen kiilaa Armanin nestemäinen poskipuna, joka levitetään huulikiilloista tutulla aplikaattorilla. Muutama sipaisu riittää tuomaan kauniin, kevyen punan poskille, ja aplikaattorin ansiosta ei tarvitse pelätä, että tuotetta tulisi liikaa. Koostumukseltaan ihanan kevyt puna jättää täydellisen kuulaan lopputuloksen.

5. Pisara riittää: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush. 30 e / 15 ml.

★ ★ ★ ★

Lumenen Invisible Illumination -linjaan kuuluva nestemäinen poskipuna tuo nimensä mukaisesti valoa ja hehkua kasvoille, mutta lopputulos on luonnollisen raikas. Tämä on testin toinen todella pigmenttinen tuote: jo yksi pisara riittää, ja puteli kestää ikuisuuden. Puna levittyy kasvoille tasaisesti, ja häivyttäminen onnistuu helposti.

Lue myös:

Luksusmeikkejä pikkurahalla – näillä pro-vinkeillä säästät kosmetiikassa

Arkilook valmiiksi 15 minuuttia nopeammin: tässä kiireaamujen pelastajat

Näin syntyy viimeistelty juhlameikki – Ellen toimitus paljastaa luottotuotteensa

teksti ida suntio
kuva fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä