Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näyttelijä Sara Soulié jakaa parhaat hiusniksinsä

07.01.2020

Näyttelijä Sara Soulié suosii päivästä riippuen volyymituotteita tai hattuja.

“Iän myötä kasvot muuttuvat, ja sen takia myös hiusmallin on hyvä muuttua. Juuri nyt pidän siitä, miten otsatukka tuo raamit kasvoilleni”, Sara Soulié sanoo.[/caption]

1. Tukka auki

Tanssi- ja teatteritaustani takia olen tottunut pitämään hiuksia paljon kiinni, ja välillä myös nukun hiukset letillä. Siksi annan niiden vapaalla olla mieluiten auki. Käytän volyymia tuovaa shampoota, ja suosikkini on kotimainen Dermosil.

Dermosil Volumizing -shampoo, 6,20 e.

2. Laineilla tuuheutta

Onnekseni hiuksissani on jonkin verran taipuisuutta; se saa hiukset näyttämään tuuheammilta. Hyvä hoitoaine ja hiusöljy ovat hiuslaadulleni välttämättömyys, sillä ne paitsi hoitavat latvoja myös korostavat taipuisuutta.

Kiehl’s Strengthening and Hydrating -hiusöljy, 30 e. Kérastase Nutritive Masquintense -hiusnaamio, 42 e.

3. Virkistävä harjaus

Harjaan hiukseni aina ennen nukkumaanmenoa ja heti herättyäni. Se on paitsi tapa myös keino auttaa hiuksia uusiutumaan. Hiukseni ovat lähes aina olleet pitkät, ja samalla kuivat ja hentoiset. Käytän latvoihin kosteuttavaa luonnonkosmetiikkasuihketta: se jättää freesin tunteen hiusten lisäksi kasvoille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Cailap-hiusharja, 14 e. Flow Cosmetics Organic Rose Water -suihke, 17,50 e.

4. Pelastajahatut

Käytän paljon hattuja – niiden kanssa latvat saavat roikkua eikä tyveä tarvitse miettiä. Olen joutunut opettelemaan niiden käyttöä, sillä välillä Suomessa tuntuu, että ihmiset pitävät hattuja erikoisuuden tavoitteluna. Myös hiuspannat ovat hyvä keino tehdä kampaus muutamassa sekunnissa.

Lue myös:

10 keinoa saada pitkät ja paksut hiukset

Tuuheat hiukset hetkessä! 10 käytännön vinkkiä

 

teksti Anni Nissi
kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä