Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Meikkisienet testissä: voittajatuotteella on syystä klassikon maine!

23.10.2019

Pehmeät pisaramaiset meikkisienet mullistivat meikkaamisen. Pistimme ne keskenään kehään – tässä testimme tulos.

Pisaranmallisilla meikkisienillä levittyvät niin peiteaineet, meikkivoiteet, mineraalimeikit kuin puuterit. Levitä töpötellen, mutta tsekkaa ennen käyttöä, suositellaanko sientä käytettäväksi kostutettuna vai myös kuivana.

1. Kimmoisa ja kätevä: Ecotools EcoFoam Sponge Perfect Blender Duo.12,90 e.

Pakkauksessa on suuri ja pieni meikkisieni, joista testasimme suuremman. Täyteläisen kimmoisa koostumus ehkäisee meikkivoiteen imeytymisen sieneen, ja niinpä se on myös helppo pestä. Vettä oli hiukan hankala puristaa sienestä kunnolla. Tämä meikkisieni toimii kuivanakin, jolloin meikistä saa kerralla peittävämmän. Kiilamainen osa sopi parhaiten varjostuksiin. 70 % sienestä on kasvipohjaisia ainesosia.

★★★

2. Ekologinen meikkisieni: SkinMood Make-up Blender. 9,99 e.

Tämä pehmeä meikkisieni levittää meikkivoiteen kauniisti ja seisoo tasaisen pohjansa ansiosta pystyssä. Kasviperäiset raaka-aineet, kuten kuten tärkkelys ja ligniini, tekevät siitä osittain maatuvan. Suurehko ja tiivis sieni ei ole kosteana pieneen käteen kaikkein ergonomisin. Toimii kuivanakin kivasti puuterin levitykseen ja varjostuksiin.

★★★★

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Kuulaan meikin kaveri: Real Techniques Miracle Complexion Sponge. 9,90 e.

Todella sileän ja pehmeän sienen litteäksi muotoillun reunan on tarkoitus helpottaa kinkkisten alueiden, kuten nenänpielten ja silmänalusten, meikkausta. Käytännössä reuna ei kuitenkaan istunut näihin tarkoituksiin ihanteellisesti, vaan vaikeutti hiukan tasaista levitystä. Tämä sieni jää aavistuksen kosteammaksi kuin kaverinsa, joten se luo meikkivoiteen kanssa kauniin kuulaan pinnan. Ihanteellinen ohuiden, nestemäisten tuotteiden levitykseen.

★★★

4. Käteen istuva klassikko: Beautyblender Nude. 19,90 e.

Superpehmoinen klassikkomeikkisieni vei voiton koollaan ja tekstuurillaan. Aavistuksen huokoinen koostumus on täydellinen lähes kaikkien meikkivoiteiden levitykseen. Sieni on hitusen pienempi kuin muut ja istuu käteen täydellisesti. Miinuspuolena tämä pehmeä pisara imee aika lailla meikkivoidetta. Suositellaan vain kosteana käytettäväksi.

★★★★★

5. Hehkeä hinta-laatusuhde: Kicks Beauty Blending Sponge Pink Marble. 7,90 e.

Tässä monipuolisessa sienessä on erinomainen hinta-laatusuhde ja hauska kuviointi. Tuntuma on superpehmeä, ehkä jopa aavistuksen löllö. Sieni sopii monenlaisille meikkikoostumuksille ja kuivana loistavasti myös puuterin levitykseen, vaikka sitä suositellaan käytettäväksi aina kevyesti kostutettuna.

★★★★

Lue myös:

Meikit, joista some sekosi (ja kohta myös sinä)

Ihonhoitotuotteet, jotka muuttavat elämäsi

Etsinnässä täydellinen meikkivoide – näillä vinkeillä löydät Sen Oikean

 

teksti Satu Varjonen
kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä