Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Trendinä meikitön meikki – neljä askelta virheettömään ihoon

18.01.2018

Täydellinen, virheetön iho – mieluiten ilman meikkiä –  on yksi isoimmista kauneustrendeistä tällä hetkellä. Ihotautilääkäri Rachael Eckel jakaa parhaat vinkkinsä virheetöntä ihoa tavoitteleville.

Hyvä iho on luonnollinen ja raikas, eikä se tarvitse meikkiä näyttääkseen hyvältä.

Jotta saat sellaisen ihon kuin ansaitset, joudut näkemään hieman vaivaa ja tekemään joitakin elämäntapamuutoksia. Yksi tärkeimmistä muutoksista liittyy ihonhoitoon: oikeanlaisten tuotteiden avulla saat tuloksia. Voit ottaa mallia Hollywoodista ja tutustua tohtori Zein Obagin ZO Skin Health -tuotteisiin.

Tohtori Rachael Eckel, 33, on yksi alansa tunnetuimmista ihotautilääkäreistä, joka on työskennellyt tohtori Zein Obagin kanssa Beverly Hillsissä. Tapasimme Eckelin ja juttelimme ihosta, terveydestä ja siitä, miten no make up -ilmiöstä on tullut trendi.

Meikitön meikki

– Trendinä Hollywoodissa on saada niin hyvä iho, että ei erikseen tarvitse kaunistautua meikillä. Sen sijaan, että peität ihosi meikillä, korosta sillä naisellisia piirteitäsi. Käytä ripsiväriä avataksesi katsettasi tai sipaise vaaleanpunaista huulipunaa huuliisi. Kasvot saavat olla muuten hyvin luonnolliset, sillä iho on hyvin hoidettu, tohtori Eckel sanoo.

Ihon suojaaminen sisältä on tulevaisuutta

– Päivittäinen suojakertoimen käyttö on todella tärkeää, jos mielit saada hyvän ihon. Uudet aurinkosuojatuotteet vahvistavat ihoa sisältä ja tekevät siitä vahvan. Tätä ihonhoitotrendiä tulemme näkemään paljon enemmän tulevaisuudessa. Suojaudun itse ZO Skin Healthin Daily Power Defense -voiteella. Lisäksi käytän Oclipse Sunscreen + Primer -tuotetta, joka sisältää luonnollista melaniinia, sanoo Eckel.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Näin saat upean ihon

Ihotautilääkäri Rachael Eckelin neljä askelta täydelliseen ihoon.

1. Hyvä ihonhoito

Haaveissa kiinteämpi iho ja vähemmän ryppyjä? Avainasemassa ovat ihoa uudistavat, rauhoittavat ja suojaavat tuotteet. Saat tuloksia, jos käytät päivittäin ZO Skin Health Growth Factor Serumia ja täydennät hoidon käyttämällä joka kolmas päivä pumppauksen tai kaksi ZO Skin Health Advanced Night Repair -voidetta. Tuotteiden yhdistelmä tekee ihosta kiinteämmän ja sileämmän. Voit myös kokeilla ZO Medical Retamax -tuotetta, joka tekee ihosta sileämmän ja hehkuvamman.

2. Riittävästi unta

Ihon hyvinvoinnille on tärkeää nukkua riittävästi. Nukkuessa keho ja iho korjaavat esimerkiksi vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita uusimalla soluja ja korjaamalla sidekudosta. Laadukas uni vähentää myös stressihormoni kortisolin tuotantoa, mikä auttaa ehkäisemään ihosolujen vaurioita.

3. Laadukasta vapaa-aikaa

Rachael vannoo ”down timen” nimeen. Teet suuren palveluksen vartalollesi, terveydellesi ja ihollesi, kun teet kohtuullisesti töitä, otat aikaa itsellesi ja lomailet riittävästi. Sulje kännykkä ja tietokone ja vietä niin paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa kuin mahdollista. Stressittömämpi elämäntyyli näkyy myös ihollasi.

4. Terveellinen ruoka

Eckel on varma, että ihon kunto paranee, kun ruokavaliosta karsitaan pois sokeri ja nopeasti verensokeria nostavat hiilihydraatit. Myös suolankäyttöä ja prosessoitujen ruokien syömistä on hyvä vähentää. Jos syöt paljon sokeria sisältäviä ruokia, luontainen kollageenin ja elastaanin tuotanto häiriintyy. Lopputuloksena on roikkuva ja ryppyinen iho.ZO Medical Retamax auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä parantamalla ihon sävyä, kiinteyttä ja koostumusta. Ehkäisee myös tulevia vaurioita.ZO Skin Health Ossential Daily Power Defense
tarjoaa päivittäisen DNA-korjauksen ja soluja vahvistavan antioksidanttisuojan.ZO Skin Health Oclipse Sunscreen+Primer SPF 30 suojaa ihoa ja tarjoaa tasaisen pohjan meikille. Tuote sisältää luonnollista melaniinia ja antaa kevyen rusketuksen.

ZO Skin Health Growth Factor Serum auttaa palauttamaan ihon joustavuuden ja elastisuuden sekä auttaa parantamaan epätasaista ihonsävyä.ZO Skin Health Advanced Radical Night Repair auttaa tekemään ihosta terveemmän, hehkuvamman, kiinteämmän ja pehmeämmän.

 

ZO Skin Health -tuotesarjaa myy Helsingissä esteettisen ihonhoidon erikoisklinikka Skinmed, Jyväskylässä kauneuskeskus Universal Beauty ja Maarianhaminassa kauneushoitola Angelas Beauty Base.Lue myös:

Ihon kosteutus on nyt megatrendi – 10 askelta kauniiseen ihoon

Näin tunnistat laadukkaan ihonhoitotuotteen

Hunaja elvyttää talven koetteleman ihon – katso 5 ihaninta tuotetta

Tilaa Elle

Seuraa Elleä