Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kesän it-sävyt: kynsien oma aurinkopuuteri ja uudenlainen nude

08.06.2019

Hyvästi, pastellikynnet. Tässä ovat kesän 2019 trendisävyt.

1. Luksusvihreä vau-sävy

Mikä: YSL:n Vert Luxuriant -sävy on nimensä mukaisesti luksusvihreä, jossa on kaunis helmiäiskiilto. 28,50 e.

Kenelle: Vihreä ei ole vain pikkujoulukauden sävy, vaan se toimii loistavasti kesäiholla. Smaragdisävy korostaa päivetystä ja näyttää upealta sormien kynsien lisäksi siroista sandaaleista kurkkaavissa varpaissa.

Vinkki: Helmiäislakat ovat tyypillisesti peittäviä, joten yksi kerros riittää pitkälle.

2. Kynsien oma aurinkopuuteri

Mikä: Diorin Sun Glow -lakkaa voi käyttää yksinään tai päällyslakkana toisen lakan päällä. Kimmeltävä hoitolakka suojaa kynsiä hiekan, suolaveden tai klooriveden kuluttavalta vaikutukselta. 33 e.

Kenelle: Uima-altaassa viihtyvälle tai kenelle tahansa, joka syystä tai toisesta kärsii kynsien liuskoittumisesta ja kaipaa niille suojaa ja kevyttä peittävyyttä. Yksi kerros tuo miedon kimalluksen, kaksi kerrosta aurinkopuuterimaisen efektin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vinkki: Kynttä sävyttävät päällyslakat ovat myös kiireisen pelastus, sillä niillä lakkaaminen ei ole samanlaista millipeliä kuin tummien sävyjen työstäminen.

Nude ei ole synonyymi ihonväriselle. Jos valitset ihosi värisen lakan, sormet näyttävät kynnettömiltä nakeilta.

3. Takuutyylikäs valinta

Mikä: Chanelin Bleached Mauve on klassisen hienostunut nudelakka, johon on lisätty aavistus malvan sävyä. Viileä nude on loistovalinta etenkin, jos ihosi on lämpimän sävyinen. 34 e.

Kenelle: Huolettomalle kesälakkailijalle, jonka suunnitelmiin ei kuulu uusia manikyyria joka toinen päivä. Chanelin kynsilakat tunnetaan hyvästä kestävyydestään, ja vielä helpommalla pääset, kun valitset nudesävyn. Kesäsävy näyttää kynsillä pitkään siistiltä, sillä nudelakasta ei erotu jokainen kolhu samaan tapaan kuin kirkkaista pastelli- tai neonlakoista tai tummista huutomerkkisävyistä.

Vinkki: Muista lakkaa valitessa, että nude ei ole synonyymi ihonväriselle. Jos valitset täysin ihosi värisen lakan, sormet näyttävät kynnettömiltä nakeilta.

Lue myös:

5 x kesän trendikäs manikyyri

”En voi ymmärtää ihmisiä, jotka eivät hoida kynsiään”

Näin lakkaat täydelliset karkkikynnet

teksti Anni Nissi
kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä