Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Jaana Ukkola paljastaa parhaat hiustuotteet kiharan kesyttämiseen

26.12.2019

Mallitoimiston johtaja ja malli Jaana Ukkola on opetellut rakastamaan tukkaansa myötä- ja vastamäessä.

“Minulla on aina ollut paljon tukkaa, ja hiukset ovat iso osa identiteettiäni. Siksi olen kiitollinen hiuksista sen sijaan, että haikailisin toisenlaisen tukan perään”, Jaana Ukkola sanoo.[/caption]

1. Avokadokoukussa

Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia hiusteni kanssa; kulkee kai perimässä. Pidän hiuksista ja ihostani huolta myös ruokavaliolla. Olen syönyt avokadoja 80-luvulta asti ja huolehdin muutenkin, että saan tarpeeksi hivenaineita ja vitamiineja.

2. Virkistä hiuspohjaa

Kun 70-luvun lopussa tein mallintöitä Pariisissa, eräs huippukampaaja suositteli roikottamaan päätä alaspäin, jotta ravintoaineet pääsevät kulkeutumaan päähän. Olen tehnyt niin 40 vuoden ajan, ja hiukseni voivat hyvin, joten ehkä siinä on perää. Hoidan hiuspohjaa myös Nioxinin puhdistavilla tuotteilla, joita kampaajani on suositellut.

Nioxin Cleanser -setti (shampoo, hoitoaine ja hiuspohjasuhke), 43 e.

3. Helpon kautta

15-vuotiaana ihailin malli Kristiina Kankaanpään piikkisuoraa polkkaa. Sittemmin olen onneksi ymmärtänyt, ettei kannata haikailla sellaista, mihin ei voi vaikuttaa. Tänä vuonna lopetin myös hiusten raidoittamisen ja annan oman värin tulla esiin. Käytän muotoiluun Elnettin klassikkohiuslakkaa: sen tuoksu muistuttaa minua mallivuosistani.

Elnett-hiuskiinne, 6,40 e.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

4. Kosteutta kiharille

Tukkani on hyvin kuiva, ja aloin vasta seitsemän vuotta sitten käyttää hoitoainetta. Se tuo luonnonkiharan kivasti esiin. En koskaan käytä esimerkiksi hiustenkuivaajaa, vaan annan hiusten kuivua omaa tahtiaan. Aussien ja Joicon kosteuttavat tuotteet ovat suosikkejani.

Joico Moisture Recovery -hoitoaine, 23 e.

Lue myös:

Unohda curly girl – 10 helppoa tapaa korostaa luonnonkiharoita

Arkilook valmiiksi 15 minuuttia nopeammin: tässä kiireaamujen pelastajat

Tilaa Elle

Seuraa Elleä