Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nämä huulipunavinkit olisit halunnut aina tietää!

09.04.2019

Viimeistelty meikki, skarpimpi lookki tai piristysruiske meikittömään meikkiin – ratkaisu löytyy huulipunasta.

Huulipuna saa aikaan ihmeitä. Jaamme vinkit, kuinka luot täydellisen huulimeikin tai piristät punalla koko kasvoja.

1. Valmistelu

Aloita pohjatyöt ennen huulipunan laittoa jo ennen meikkivoiteen levittämistä. Kuori huulet ensin hellävaraisesti kuorintavoiteella tai hiero hieman kostealla pyyhkeellä. Tämän jälkeen lisää huulivoidetta, jotta huulista tulee pehmeät. Kun hoidat pohjatyöt huolella, huulivoide ehtii imeytyä muun meikin levittämisen aikana – ja voilà, punakin levittyy paremmin.

2. Valoa ja varjoa

Contour-tekniikalla saat huulista täyteläisen näköiset. Käytä ulkoreunoille hieman tummempaa sävyä ja keskemmälle vaaleampaa sävyä, joka tuo yleisilmeeseen valoa. Jos lisäät keskiosaan helmiäishohtoista huulipunaa tai -kiiltoa, saat niistä entistäkin täyteläisemmät.

Tuntuuko liian vaivalloiselta? Tähänkin on ratkaisu keksitty: Useammalla brändillä on tarjolla huulipunia, joissa on kaksi sävyä, keskellä vaaleampaa ja reunoilla tummempaa. Näin contour syntyy yhdellä tuotteella.

3. Varaa aikaa

Ehdottomasti helpoin tapa huulten punaamiseen on levittää se kerralla ja vain yhdellä tuotteella. Mutta jos haluat täydelliset huulet, tähänkin on omat kikkansa. Aloita punan levittäminen siveltimellä ennen rajauskynän käyttöä. Jos huulten rajoja tarvitsee siistiä tai amorinkaari kaipaa erityishuomiota, käytä siihen pientä sivellintä ja peiteainetta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

4. Täydellisen epätäydellinen

Eikö lopputulos miellytäkään? Älä silti pyyhi huulimeikkiä kokonaan pois. Yksi huulimeikkitrendeistä on rajaamattomat huulet. Voit taputella kevyesti rajausta pumpulilapulla, jolloin väriä jää enemmän huulen keskiosaan – ja näin epätäydellisyyskin on täydellistä!

5. Hehkua kasvoille

Huulipunaa voit käyttää muuallakin kasvoilla. Kokeile helmiäishohtoista väriä huulten lisäksi myös poskille ja jopa luomiin. Huulipunan voidemaisen koostumuksen ansiosta se sulautuu meikkivoiteeseen täydellisesti. Kevään kuumimmasta meikistä ei hehkua puutu!

Lähde: ELLE

Lue myös:

Testasimme edulliset huulipunat – löydä uusi suosikkisi alle 10 eurolla!

5 x huippumeikkaajan vinkit näyttävään meikkiin

Tuija Pehkosen suosikit: hampaat valkoiseksi tekevä huulipuna ja hiuspohjan rauhoittava spray

Teksti
Kuva Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä