Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hoitoneste on hehkuvan ihon salaisuus – testasimme 5 suosituinta!

15.04.2019

Miten joskus pärjäsimme ilman hoitonesteitä?

Ihonhoitorintamalla ei nyt juuri muusta puhuta kuin lasi-ihosta. Trendi on tullut Koreasta, ja se tarkoittaa kuultavan tasaista – nimensä mukaisesti kuin lasista – ihoa. Avain sen saavuttamiseen piilee hoitotuotteiden kerrostamisessa, ja kerrostaminen aloitetaan hoitonesteellä, joka levitetään puhtaille kasvoille.

Hoitoneste kosteuttaa ja valmistelee ihon muille hoitotuotteille. Se on nappivalinta paitsi kuivuuteen taipuvalle myös sekaiholle ja rasvoittuvalle hipiälle. Jos tuote on laadukas, se ei jätä iholle lainkaan rasvaista tunnetta, ja päälle riittää kevyt kosteusvoide.

Exuviance Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence. 57 e / 100 ml.

Probioottien tehoa: Exuviance Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence. 57 e / 100 ml.

Tässä on hoitoneste sinulle, joka kaipaat ihoa tasapainottavaa ja suojaavaa vaikutusta. Exuviancen on lääkäreiden kehittämä hoitolasarja, ja sen hoitonesteen teho perustuu probioottisiin ainesosiin, jotka tehostavat ihon omaa luonnollista toimintaa ja suojaavat ihoa. Neste ei tunnu iholla, ja säännöllisessä käytössä se kirkastaa ihoa. Probioottinen maitohappobakteeri saa aikaan erikoisen tuoksun, joka haihtuu onneksi pian levittämisen jälkeen, mutta laskee tähtiluokitusta hieman.

Arvosana: 3/5

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tata Harper Concentrated Brightening Essence. 166 e / 100 ml.

Luonnollista luksusta: Tata Harper Concentrated Brightening Essence. 166 e / 100 ml.

Tämä luonnonkosmetiikan ihmevesi kirkastaa pakkasten samentamaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä, mutta jättää iholle ennen voidetta hieman kireän tunteen. Plussaa se saa ehdottomasti pakkauksen pumppumekanismista:  sen ansiosta luksustuotetta ei vahingossakaan pääse lorahtamaan kämmenelle liikaa. Hoitoneste sopii erityisesti aikuiselle iholle. Mikäli olet siitepöly- tai ruoka-aineallergikko, kannattaa tätä tuotetta kokeilla varoen.

Arvosana: 3/5

Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence. 30 e / 30 ml.

Kotimainen kirkastaja: Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence. 30 e / 30 ml.

Kuka tekisikään paremman hoitotuotteen pohjoismaisiin ilmasto-oloihin kuin kotimainen Lumene. Hoitoneste sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä kirkastavaa ja juonteita häivyttävää C-vitamiinia, ja tehokaksiko tekee ihosta silkin pehmeän. Hoitoneste on testiryhmän täyteläisin, mutta se imeytyy silti nopeasti. Vaikka pakkauskoko on testatuista pienin, tuote on riittoisa. Kunniamaininta pirteästä tuoksusta.

Arvosana: 4/5

Missha Time Revolution The First Treatment Essence. 50 e / 150 ml.

Kulttituote Koreasta: Missha Time Revolution The First Treatment Essence. 50 e / 150 ml.

Korealaisen kulttikosmetiikkabrändi Misshan hoitoneste kiilaa isolla pullollaan testin kannattavimmaksi ostokseksi. Hyvin vesimäisen koostumuksen sekä nopean imeytymisensä ansiosta tuote sopii loistavasti myös rasvoittuvalle iholle. Sen tehoaine on kosteuttava ja ihoa tasapainottava fermentoitu hiivauute, joka on inci-listassakin ensimmäisenä. Takuuvarma hoitotuote kaikille ihotyypeille!

Arvosana: 4/5

Sensai Cellular Performance Lotion II. 72 e / 125 ml.

Testivoittaja: Sensai Cellular Performance Lotion II. 72 e / 125 ml.

Sensain klassikkohoitoneste pitää pintansa ja saa täyden tähtiluokituksen. Neste on koostumukseltaan vettä täyteläisempää, minkä ansiosta myös kosteusvoiteen määrän tavallisesta voi lähes puolittaa. Tuote tekee kasvojen ihosta silkkisen, ja jättää iholle kosteutetumman tunteen kuin kilpailijansa. Kasvojen iho tuntuu ja myös näyttää täyteläiseltä, ja meikki levittyy pehmeästi. Rasvoittuvalle iholle tuotteesta löytyy myös kevyempi versio.

Arvosana: 5/5

Lue myös:

Valitsimme parhaat päältä: 10 korealaisen kosmetiikan hittiä

Ihonhoitoguru paljastaa: nämä väitteet luonnonkosmetiikasta ovat harhaluuloja

Kauneushoitola kotona – 11 vinkkiä ihanaan hemmotteluiltaan

teksti Ida Suntio
kuvat Fabian Björk ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä